Canim bende oruc tutmuyorum ama bir oruclunun yaninda da yemek yiyemem. Bir sekilde disari cikmanin yolunu bulmalisin.
dışarı çıkamam patron izin vermiyor. kendiside şehirdışında zaten,arayıp duruyor beni diğer bütün odalar kilitli. muhasebecide dışarı çıktı yemek yemeye oda odasını kapattı. bi tek depo açık bide benim olduğum oda. ama ben odamdan ayrılamam, telefonlar falan çalıyor.durmam lazım burda.
dışarı çıkamam patron izin vermiyor. kendiside şehirdışında zaten,arayıp duruyor beni diğer bütün odalar kilitli. muhasebecide dışarı çıktı yemek yemeye oda odasını kapattı. bi tek depo açık bide benim olduğum oda. ama ben odamdan ayrılamam, telefonlar falan çalıyor.durmam lazım burda.
öğlen vakti odanın kapısını kilitle kimse giremesin içeri yemeğini yedikten sonra açarsın yada mutfak vb biyer yokmu herkes oruçluysa orası boştur
ne saçma ya öğle molası herkesin hakkıdır tabikide istediğin yerde yemeğini yiyebilirsin o saatte çalışmamı olur ya o zaman muhasebecide çıkmasın Allah Allah sinir oldum bak şimdi...
bence patronunla konuş bu durumu
adam senin halinden anlamıyorsa sen de takma
yemegını ye kusura bakma dısarı cıkamıyorum dersın
ben oruçluyken oruclu olmayan biri rahat olamıyorsa ben kendım cıkarım dışarı
herkes tutmak zorunda degıl tutanlar kadar tutmayanlara da anlayıslı olmak gerekir.
yapacak bir şeyin yok adama ima ettiğin halde bir şey demiyorsa kusura bakmasın sen de aç aç oturacak değilsin.
muhasebeci patronun çok sıkı dostu ona laf söyletmiyor.
Ben oruç tutamıyorum malesef ama her ramazan da açlıktan ölüyorum. Biri görcek biri duycak ayıp olacak diye yemek yiyemiyorum hiç
Lunch time in olmali senin Carrie bu her isyerinde vardir. O lunch time da ne yapacagin seni ilgilendirir. Disari cikmaktan baska cozum bulamadim senin icin. Odan varsa kilitle, sokma kimseyi iceri, kapiya da occupied yaz. Muhasabeciyle donusumlu olarak paylasin zamani. Baska birsey dusunemedim.
Allahım yine mi torpil yaa...canım o zman o adamın yanında yiyceksin yapacak bişey yok zaten rahatsız olur çıkar..ama yemeden önce kusura bakmayın çıkamıyorum burda yemek yemek zorundayım dersin.. sonuçta o da insan anlar heralde halinden
ye güzelim hiç düşünme sonuçta sen uyarını yapmışsın insan yerine koyupta cevap bile vermemiş ben olsam yerdim valla...ne biçim şirketmiş orasıda ya hepsi bir cins :)zaten dedim kusura bakmayın ben burda yiyecem, sizede yazık olacak dedim cevap bile vermedi sanki laptopa çok konsantre olmuş gibi bende yiyemedim tabi.biraz daha beklicem gitmezse yiyecem valla
Bılerek yapılıyor gıbı geldı bana cunku tam ogle saatınde senın yanında durması garıp...
Tavrını koy bence acık acık soyle cevap vermedı mı bır daha soylee...
ye güzelim hiç düşünme sonuçta sen uyarını yapmışsın insan yerine koyupta cevap bile vermemiş ben olsam yerdim valla...ne biçim şirketmiş orasıda ya hepsi bir cins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?