oruçlu - oruçsuz :((

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
benim bir sıkıntım var ya.
ben oruç tutmutorum.işyerinde fazla kalabalık değiliz zaten toplam 5-6 kişiyiz. 2 kişi oruç tutmuyor diğerleri tutuyolar.
diğer oruçsuz öğlen dışarı çıkıyor yemek yiyor ben dışarı çıkmıyorum ama. hem ben pek yemem öğlen, chips tost falan yiyorum hemde patron pek çıkmama izin vermiyor.
şimdi ofis neredeyse boş.ben atıştırmalık birşeyler aldım ama oruçlu depo sorumlumuz kimse yok diye geldi benim olduğum ofiste duruyor, bilgisayarda oynuyor. bende onun yanında yemek yiyemiyorum. gidip dışardan bişeyler aldığımı gördü, masaya bıraktığımı ama yemediğimide gördü ama ne birşey diyor nede gidiyor kendi odasına.
şimdi kusura bakmayın dedim bu yemekleri buraya koydum sizede ayıp oluyor dedim, yine bişey demedi.
yiyemiyorum ben yemek...
bu bir değil iki değil her seferinde tam öğlen vakti birileri buraya geliyor ve ben gizli gizli yemek zorunda kalıyorum onlara ayıp olsun diye. gizli gizli derken birer lokma birer lokma monitörün arkasından. gizli gizli derken oruç tutmadığımı biliyorlar ama böyle göstere gösterde yiyemiyorum.

neyse, sonra yerim diye bıraktım yemeğimi sesli bi şekilde, hala duymamazlıktan geliyor.

Son düzenleme:
Canim bende oruc tutmuyorum ama bir oruclunun yaninda da yemek yiyemem. Bir sekilde disari cikmanin yolunu bulmalisin.

dışarı çıkamam patron izin vermiyor. kendiside şehirdışında zaten,arayıp duruyor beni diğer bütün odalar kilitli. muhasebecide dışarı çıktı yemek yemeye oda odasını kapattı. bi tek depo açık bide benim olduğum oda. ama ben odamdan ayrılamam, telefonlar falan çalıyor.durmam lazım burda.

Son düzenleme:
öğlen vakti odanın kapısını kilitle kimse giremesin içeri yemeğini yedikten sonra açarsın yada mutfak vb biyer yokmu herkes oruçluysa orası boştur

bide şu var, hani bi defa olsa iki defa olsa tamam, beklerim, biraz daha geç yerim ama dikkat ettimde herseferinde birileri geliyor ve resmen oturuyor sandalyeyi çekip.
yani ben oruç tutanlara saygı duyuyorum, onlar incinmesin canları çekmesin diye onların yanında yememek için elimden geleni yapıyorum. peki onlar niye aynısını yapmıyolar?
öğlen saati yemeğimi aldığımı görüyolar. koskoca 4 katlı binada bula bula benim odayımı buluyolar gelip oturmak için?
bide hani 2 kişi gelse dicem ki oturuyolar sohbet ediyolar ama yok, tek kişi geliyo sandalyeyi çekiyor oturuyor tam karşımda. şimdiki depo elemanıda laptopta oynamaya başladı.

Son düzenleme:

ne saçma ya öğle molası herkesin hakkıdır tabikide istediğin yerde yemeğini yiyebilirsin o saatte çalışmamı olur ya o zaman muhasebecide çıkmasın Allah Allah sinir oldum bak şimdi...
bence patronunla konuş bu durumu

adam senin halinden anlamıyorsa sen de takma
yemegını ye kusura bakma dısarı cıkamıyorum dersın
ben oruçluyken oruclu olmayan biri rahat olamıyorsa ben kendım cıkarım dışarı
herkes tutmak zorunda degıl tutanlar kadar tutmayanlara da anlayıslı olmak gerekir.
yapacak bir şeyin yok adama ima ettiğin halde bir şey demiyorsa kusura bakmasın sen de aç aç oturacak değilsin.

Ben oruç tutamıyorum malesef ama her ramazan da açlıktan ölüyorum. Biri görcek biri duycak ayıp olacak diye yemek yiyemiyorum hiç

Lunch time in olmali senin Carrie bu her isyerinde vardir. O lunch time da ne yapacagin seni ilgilendirir. Disari cikmaktan baska cozum bulamadim senin icin. Odan varsa kilitle, sokma kimseyi iceri, kapiya da occupied yaz. Muhasabeciyle donusumlu olarak paylasin zamani. Baska birsey dusunemedim.

Son düzenleme:
öğlen vakti odanın kapısını kilitle kimse giremesin içeri yemeğini yedikten sonra açarsın yada mutfak vb biyer yokmu herkes oruçluysa orası boştur

yok kapıyı kilitliyemem, zaten bina büyük değil her katta birer oda var işte. patron kilitlememize izin vermiyor, bütün katların bütün kapıları açık olacak kendi odası hariç.kendiside muhasebeciyle aynı odayı paylaşıyor ve para karası var orda diye bi orayı kilitliyolar.
bide dediğim gibi depoların olduğu yer var ki oda açık duruyor hep yani depocu gidip kendi odasında durabilir.

ayrıca mutfak kantin falan yok bizde.bina ufak

Son düzenleme:

muhasebeci patronun çok sıkı dostu ona laf söyletmiyor.

evet kaç defa ima ettim
ilk geldiğinde ben tam çıkıyordum ben çıkıyorum yiyecek bişey almaya gidicem dedim. sonra geldim yemeği masaya koydum ama yemedim. ama çok açım kahvaltıda yapmadım çünkü. biraz sonra dedim ki sizede ayıp olacak şimdi dedim.. yine sustu... sonra komple kaldırdım yemeği, sizin canının çeker şimdi neyse bende yemiyim sonra yerim dedim. yine sustu duruyo öle yaaa

muhasebeci patronun çok sıkı dostu ona laf söyletmiyor.

Allahım yine mi torpil yaa...canım o zman o adamın yanında yiyceksin yapacak bişey yok zaten rahatsız olur çıkar..ama yemeden önce kusura bakmayın çıkamıyorum burda yemek yemek zorundayım dersin.. sonuçta o da insan anlar heralde halinden

Ben oruç tutamıyorum malesef ama her ramazan da açlıktan ölüyorum. Biri görcek biri duycak ayıp olacak diye yemek yiyemiyorum hiç

bende zaten çok az yemek yiyorum ama artık mahsus yaptıklarını düşünmeye başlıcam.

o bizim şirkette işlemiyor. patronlada konuşmayacam bunu, zaten en son konuşmamda en geç 2 ay içinde işten ayrılacağımı söyledim. ki gerçekten ayrılacam.o yüzden hiç konuşmaya bile tenezzül etmiyorum artık.

zaten dedim kusura bakmayın ben burda yiyecem, sizede yazık olacak dedim cevap bile vermedi sanki laptopa çok konsantre olmuş gibi bende yiyemedim tabi.biraz daha beklicem gitmezse yiyecem valla

Son düzenleme:
Bılerek yapılıyor gıbı geldı bana cunku tam ogle saatınde senın yanında durması garıp...
Tavrını koy bence acık acık soyle cevap vermedı mı bır daha soylee...

zaten dedim kusura bakmayın ben burda yiyecem, sizede yazık olacak dedim cevap bile vermedi sanki laptopa çok konsantre olmuş gibi bende yiyemedim tabi.biraz daha beklicem gitmezse yiyecem valla
ye güzelim hiç düşünme sonuçta sen uyarını yapmışsın insan yerine koyupta cevap bile vermemiş ben olsam yerdim valla...ne biçim şirketmiş orasıda ya hepsi bir cins :)

Bılerek yapılıyor gıbı geldı bana cunku tam ogle saatınde senın yanında durması garıp...
Tavrını koy bence acık acık soyle cevap vermedı mı bır daha soylee...

ye güzelim hiç düşünme sonuçta sen uyarını yapmışsın insan yerine koyupta cevap bile vermemiş ben olsam yerdim valla...ne biçim şirketmiş orasıda ya hepsi bir cins :)

geçmiş ramazandada öyle olmuştu.

ya zaten geçen kavga ettim onlarla çapulcu, gezi park meseleleri yüzünden. acaba o yüzdenmi öyle yapıyolar bana?

Son düzenleme:
gerçi kavgada sayılmaz ama lafları soktum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…