yiyeceksiniz. rahatsızsa o çıkar. 30 gün az değilki..zaten dedim kusura bakmayın ben burda yiyecem, sizede yazık olacak dedim cevap bile vermedi sanki laptopa çok konsantre olmuş gibi bende yiyemedim tabi.biraz daha beklicem gitmezse yiyecem valla
yiyeceksiniz. rahatsızsa o çıkar. 30 gün az değilki..
ye arkadaşım. hiçte çekinme.
olabilir tabiki ama sen takılma bunlara ye yemeğini rahatsız olan çıksın gitsin odadan...günaha girermiyim diyede düşünme sen uyarını yapmışsın sonuçta aç kalıcak halinde yok...
amaaan boşver böyle yapan adama saygı da duyma
cık cık yapacak yesen heralde bu kadar ince düşünme karsındakı anlamıomuş baksana
bilerek yapıyor belliki sende göstere göstere ye sinir oluyorum böyle tiplere herkes kendine oruç tutuyor babanın hayrına değil herhalde onlar tutuyor diye dünya duracak değil rahatsız oluyorsa kendi odasına gitsin kusura bakılacak bir durumda yok ortada kusura bakma demene gerek yok söylemişssin söyleyeceğini hödük hala oturuyorsa onun sorunu
Böyle sacmalık görmedim , ben yemek yiycem lütfen gidebilirmisin de? veya yiycem burda kokarsada umrum olmaz yani resmen sana gıcık bunlar :S :S
Defolsun gitsin başka yerde oynasın oyun
saygı gördüğün kadar saygı duy...
boşver, o senin halinden anlıyor mu? anlamıyorsa sen de hiç düşünme.
başkaları bizden değerli değil.
Oruç tutan kendisi için tutuyor. Ben oruçluyken karşımda kim ne yerse yesin etkilenmem. Bu kadar zayıfsa iraden hiç tutma.
Oruç tutup da böyle binbir kaprisle etrafına hayatı zehir etmek, sevap mevap bırakmaz; boşuna aç kalmasın böyle oruç tutanlar.
Bırakın kim ne yiyip içiyorsa içsin. Herkes kendinden mesul.
Orucun sevabı burada zaten, yemeği görüp de yiyememek. Açların, fakirlerin halinden de anlamak için tutmuyor muyuz? E onlar görmüyor mu insanları yerken? O zaman herkes evine kapansın kimse görmesin, koklamasın ohh öyle oruç herkes tutar kimse kusura bakmasın. Ben bugün oruçlu halde kaç saat cafede oturdum arkadaşımın yanında hiç de rahatsız olmadım. Siz saygısızlık da yapmamışsınız ki sormuşsunuz kaç defa, rahatsız olacaksa artık bu saatten sonra o çıkar. Hem orası sizin odanız değil mi yahu? Nasıl gelip oturuyorlar öyle teklifsiz? O da ayrı mesele.
Her insan nefis taşıyo.. gönlü canı çekebilir, bunun iradeyle alakası olduğunu düşünmüorum ben.. haa karşında ki yer içer dayanamazsın, sende orucu bozarsın, işte bu iradesizlik.. yoksa can çeker yani.. bunda bi anormallik yok.. oruçlu olmadığım zamanlarda bende oruçlu insanların yanında bişey yeyip içmem.. saygı duymak lazım.. insanlar ben orucum benim karşımda bişey yeme içme demio ki.. sen kendin rahatsız olup yemiyosun.. ama arkadaşın durumu farklı.. tutan insanın tutmayan insana da saygısı olmalı.. onun rahatsız olacağını düşünerek yanından ayrılmak en doğrusu..
zaten dedim kusura bakmayın ben burda yiyecem, sizede yazık olacak dedim cevap bile vermedi sanki laptopa çok konsantre olmuş gibi bende yiyemedim tabi.biraz daha beklicem gitmezse yiyecem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?