benim bir sıkıntım var ya.
ben oruç tutmutorum.işyerinde fazla kalabalık değiliz zaten toplam 5-6 kişiyiz. 2 kişi oruç tutmuyor diğerleri tutuyolar.
diğer oruçsuz öğlen dışarı çıkıyor yemek yiyor ben dışarı çıkmıyorum ama. hem ben pek yemem öğlen, chips tost falan yiyorum hemde patron pek çıkmama izin vermiyor.
şimdi ofis neredeyse boş.ben atıştırmalık birşeyler aldım ama oruçlu depo sorumlumuz kimse yok diye geldi benim olduğum ofiste duruyor, bilgisayarda oynuyor. bende onun yanında yemek yiyemiyorum. gidip dışardan bişeyler aldığımı gördü, masaya bıraktığımı ama yemediğimide gördü ama ne birşey diyor nede gidiyor kendi odasına.
şimdi kusura bakmayın dedim bu yemekleri buraya koydum sizede ayıp oluyor dedim, yine bişey demedi.
yiyemiyorum ben yemek...
bu bir değil iki değil her seferinde tam öğlen vakti birileri buraya geliyor ve ben gizli gizli yemek zorunda kalıyorum onlara ayıp olsun diye. gizli gizli derken birer lokma birer lokma monitörün arkasından. gizli gizli derken oruç tutmadığımı biliyorlar ama böyle göstere gösterde yiyemiyorum.
neyse, sonra yerim diye bıraktım yemeğimi sesli bi şekilde, hala duymamazlıktan geliyor.
Hakkinizi helal edin dışarı çıkamıyorum diyip yemen mantıklı gibi görünüyor