- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Sorunda o ya... Prof olmus ama adam olamamis... Zekeriyya hocayada guveniyor musunuz???Benim verdiğim kaynaklar,başka hocaların ekran görüntülerini içeriyor.Yani kimin yazdığı belli olmayan yazılar değil.
Ama Yaşar Nuri Öztürk neden sayılmıyormuş anlamadım.Adam İlahiyat Profesörü,İ.Ü. İlahiyat Fak. kurucu dekanı olmuş bir isim.
Sorunda o ya... Prof olmus ama adam olamamis... Zekeriyya hocayada guveniyor musunuz???
Kimin ne sartlarda ne yasadigini bilemeyiz,
kiz orucumu tutayimmi diye sormus,
eski konularimi karistirip beni yargilayin dememis,
kocasiyla yoluna devam ediyor neticede bi sekilde huzurlu,
igneleyici laflarla huzurlu insanida acabalarla huzursuz etmeyin...
Bu söylediğim birilerini kizdirabilir ve mune bizi banlayabilir ama yine de soylicem. Mavili yesilli arkadasim, ehli sunnet vel cemaat diye bir tabir vardir bilir misin? Link verecek baska hoca bulamadin mi, islamoglu haa, babasinin bile kendisinden utandigi evlat.. onun ve onun gibiler hakkinda ehli sunnet imam ve hocalarinin ortak görüşünün ne olduğu azcik arastiran herkese malum..
Konuya gelirsek, eger son adetinin bitiminden sonra 15 temiz günün gecmisse ve en az 3 gun surerse bu adet sayılır arkadasim dinen. Tibbi olarak Neye bagli olursa olsun, ister rahimagzi ile iliskili ister rahimle ilgili isterse baska bisey. Oruc tutamazsin hanefi mezhebine gore kuran okuyamazsin vs vs.iliski yasagi zaten açık.
İki tane link verdim. Bahsettiğin Hocayı tanımam. Yaşar Nuri Öztürk, Zekeriya Beyaz, başka hocalarda yazıyor.
Nette arattım yazdım.
Boş yere kimseyi günaha sokma.
Namaz kılarken bile acaba kobul olmaz mı diye düşünürsen o namaz zaten olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?