- 21 Kasım 2014
- 247
- 81
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
Ünlülerden yaptıran varmı bu ameliyatı?
Peki bu işlemden sonra yüze nasıl bir bakım uygulamak gerekir.
Yapıldıktan ne kadar süre sonra sonra sonuç görülmeye başlanır , yaptırır yaptırmaz bir değişim görülür mü?
Bu bölümde Örümcek Ağı Estetiği yaptıran hastalarımızla yaptığımız video çekimini ve ayrıca kliniklerimizde doldurdukları "Hasta Memnuniyet Formları"nı bulabilirsiniz.
Örümcek Ağı Estetiği Hasta Memnuniyet Formları
Eki Görüntüle 1310618 Eki Görüntüle 1310619 Eki Görüntüle 1310620
kaç ayda gözle görülür etki oldu teşekkürler
B BektasKoyuAssos benim iletişim bilgilerimi istemeniz ne anlam teşkil edecek bilmiyorum ama, sanırım benim anlattıklarımın gerçekliğini sorguluyorsunuz.
Herneyse ben sözümün eri biriyim. Ağzımdan çıkan her söz doğru kabul edilir.
Bunun için de size adımı ve iletişim bilgimi gönderdim.
Ancak lütfen beni tekrar tekrar sekreteryanızla muhattap edip sorulara maruz bırakmayın. Bu bilgiyi verdim birbirinizden haberiniz olsun diye.
Teşekkür ederim.
Mesajınızda sonradan dikkatimi çeken cümlenizi de çok ironik bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.
Birincisi potansiyel hastalarınızı; müşteri olarak algılandığımı sizin ağzınızdan duymak pek nahoş
İkincisi: Siz müşteri memnuniyeti açısından sorumluluklarınızı yerine getirip getiremeyeceğinizi; daha randevuya sadık kalmadığınız gün ortaya koydunuz.
Sonuç itibariyle niyetim sizin şahsınıza bir saldırı veya sizi incitmek değil, böyle bir konudan belki de haberiniz olmadığını düşünerek bu portalda sizi bilgilendirmek.
Bu uygulamanın 24 ayar saf altın iplerle olanını duydum. Ismi matrixti sanırım. Sizde uyguluyormusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?