- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Lalesizlale
Ne kadar güzel bir konu, muhtesemler, komikleri öyle dagita dagita sayfadan sayfaya geziyorum. Iyi gülüyoruz hanimlar. Tesekkür ederiz konu sahibesi hanim apla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedi konusunda haksız değilsin. Asıl eltinin senin için kedimi odaya mı koyucam gelmeyebilirsin demesi tam bir edepsizlik. Nasıl diyebilmiş hayret ettim zaten. Biz misafir ağırlamayı böyle öğrenmedik. O yüzden yorumlarda bahsedildiği gibi melek olduğunu düşünmüyorumArkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Ben de kaç seferdir takılıyorum aynı yere yazayım yazayım dedim hay ağzına sağlık"Evlatıyım" mı?
Okuduğunuz çok iyi olan okul anaokulu mu? Ünsüz yumuşaması konusu ilkokulda işleniyor çünkü.
Arkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Arkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Kayınvalide de delikanlı kadınmış valla, eğer kurgu bir karakter değilse.Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydi
Buraya konu açıyorsanız her yoruma razı olmak zorundasınız maalesef kimse eltinize melek demiyor konu eltiniz değil ki yorumlarınızdan ancak sizinle ilgili çıkarım yapılabiliyor eğer eltiniz burda olup size cevap verebilseydi ikinizi de tanısaydık objektif yorum yapabilirdik ama hala okumanın aklı başında olmak için yeterli olduğunu sanıyorsunuz okuyamamış insanları rencide edeceğinizi düşünemiyorsunuz bu arada bende okumuş ve çalışan bir kadınım sizin övünmek için kullandığınız hemen hemen her şeye sahibim eşimle ritüellere uyarak evlendim üniversite mezunuyum memurum eşimin ailesi tarafından çok seviliyorum kimseyi bunları kullanarak ezmeye çalışmadım eltim bizim kültürümüze çok uzak yabancı kendisi onlar her hangi bişeyine kızdıkları zaman ben onları sakinleştirecek arayı yapacak şekilde davranıyorum eltimle alakasız hayatlarımız var ve bence iyi biri yerinde herkes iyi olsun başka ne ister ki bir insan hatalısınız ve görmemek için diretiyorsunuz en kötüsü de bu maalesefArkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Oovv ben burayı atlamışımBen geldiğimde evinizde kedi olmasın diyerek hadsizlik yapan siz oluyorsunuz yalnız, iyi cevap vermiş size az bile