- 15 Mart 2019
- 71
- 44
- 8
- 31
- Konu Sahibi Dahazan422
-
Bence oskarlik hovartaEvet kızlar 9 senedir bu kadın eşime bildiğiniz oyunculugun dibine vuruyor:) kendisi genç ama en ufak birseyde aglamlamalar bayıldı diye haber göndermeler buarada yakın mesafedeyiz ...mesela kızının evinde bildiğiniz pervane yemekler temizlikler çaylar kahveler o an eşimi görüyo "ayyyhhh oluyorum ben bu sızılar acılarla ne yapayim gene belim tuttu oğlum elimi tutta su tarafa geceyim" e sen bütün evi sildin süpürdun az önce yemekleride yaptın damat benim yemekleri sever diye kızına sen kalk uzan yüzün sarı gibi dedin oğlunu görünce neoldu? Bendede yaptığı tek şey uzanıp yemek gelince yiyipelinde telefon çayı beklemek oluyo...kızlar bu insanla arama mesafe koydum ama o ısrarla esimi her aksam dolduruyo ben naptım ben garibim zaten o vicdansız işte eve şunu almışsın benim ki de bozuk niye alınmıyo falan ki dedigini yaptırıyo oyunculuğuyla eşimde biktim artık ne haliniz varsa görün diyo ama annesiyle barismamida istiyor ...buarada ben kayınvalidenin evli bi insanla ilişkisini öğrendim tamamen tesadüf ve Allah işte kendisi acayip şekilde namusluluk taslardi buarada kayınpeder yok epey olmuş vefat edeli şuan sessizdeyim asla cevap vermiyorum muattal olmuyorum eşimede sen karışma diyorum ama biyerde patliyacagim gibi duruyor sabrım sınırlarda kaldı haksızlığa gelemiyorum susuyorum ama o üstüme üstüme geliyo ne yapayim ne edeyim artık yoruldum bu kadinin nazından niyazindan tribinden kiskancligindan oyunculuğundan ne gelin olduğumu ne anne olduğumu anlayabildim...
Yok zaten iş beklemiyorum da aradaki haksızlığı görünce insana batıyo 2 çocuk doğurdum el gibi gelip hizmet bekledi ne diyim Allaha havale ettimEliniz ayağınız tutuyorsa sizde niye iş yapsınki ? Zaten kv deden böyle birşey beklenmez.yapsada kırk yıl unutturmaz boşverin
Yok zaten o konuya karismam herkesin kendi hayatı Allah havale ettim benden değil başkasından bulsunElinde kanıtın yoksa asla dile dökme. İftiracı konumunda kalırsın. Eşin bile annesini tutar. Olan sana olur.
Evet kızlar 9 senedir bu kadın eşime bildiğiniz oyunculugun dibine vuruyor:) kendisi genç ama en ufak birseyde aglamlamalar bayıldı diye haber göndermeler buarada yakın mesafedeyiz ...mesela kızının evinde bildiğiniz pervane yemekler temizlikler çaylar kahveler o an eşimi görüyo "ayyyhhh oluyorum ben bu sızılar acılarla ne yapayim gene belim tuttu oğlum elimi tutta su tarafa geceyim" e sen bütün evi sildin süpürdun az önce yemekleride yaptın damat benim yemekleri sever diye kızına sen kalk uzan yüzün sarı gibi dedin oğlunu görünce neoldu? Bendede yaptığı tek şey uzanıp yemek gelince yiyipelinde telefon çayı beklemek oluyo...kızlar bu insanla arama mesafe koydum ama o ısrarla esimi her aksam dolduruyo ben naptım ben garibim zaten o vicdansız işte eve şunu almışsın benim ki de bozuk niye alınmıyo falan ki dedigini yaptırıyo oyunculuğuyla eşimde biktim artık ne haliniz varsa görün diyo ama annesiyle barismamida istiyor ...buarada ben kayınvalidenin evli bi insanla ilişkisini öğrendim tamamen tesadüf ve Allah işte kendisi acayip şekilde namusluluk taslardi buarada kayınpeder yok epey olmuş vefat edeli şuan sessizdeyim asla cevap vermiyorum muattal olmuyorum eşimede sen karışma diyorum ama biyerde patliyacagim gibi duruyor sabrım sınırlarda kaldı haksızlığa gelemiyorum susuyorum ama o üstüme üstüme geliyo ne yapayim ne edeyim artık yoruldum bu kadinin nazından niyazindan tribinden kiskancligindan oyunculuğundan ne gelin olduğumu ne anne olduğumu anlayabildim...
Eşim yapar saolsun kimseye ihtiyacım yok zaten bundan dolayı acayip hasetleniyor farkindayim artık oturdum izliyorum olay nereye varicak nezaman yuvamdan elini cekicekBaşlığınıza bayıldım
Yani eğer böyle oyuncu olduğunu düşünüyorsanız ilişki varsa ve söylerseniz inkar edecektir eee rolde iyi yapıyor diyorsunuz siz arada kalırsınız.
Bence iş yapmadığında eşinizden yardım isteyin bakın oğlu yapıncanca nasıl koşarak size yardıma gelecek
Allaha havale ettim zaten yanina kalmaz çok şükür inancım varÇoğu kv zaten oğullarını görunc duygu sömürüsü yapar. Benımkısı de öyle, hastayım der ilaçlarımın prospektüsünü oku falan fılan. Her gittiğimizde istisnasız yapar bunu.Diğer konuya da gelince sakın söylemeyin kimseye sanki görmemiş gibi davranın; Allah korusun size iftira arar sonra
Aynen tek kızdıgim bu kadar rol nasıl yapıyor niye yaniBenim kv nin yemek hazırlama saatinde kronik baş ağrısı tutar. İnsan sinir oluyor elbet, yardım etmemesine değil numara yapmasına. Ama değişmez ki. Bende yemekten sonra bulaşıkları eşime yıkatırdım hep, hasta olan kadın oğluşuna kıyamaz yardım ederdi.
İlişki konusunda sakın birşey söylemeyin. Belden aşağı vurursanız eşinizin size bakışı değişir. Böyle birşey duyduğunuzu, isterse araştırabileceğini eşinize söyleyin, bu konuya daha fazla dahil olmayın.
Onu düşündüm ama kendisi gene kendini yerlere atıp bayılacaktır eminim artık ne olacaksa olsuna getirecegim bi gün olayiBence eşiniz yokken ,hafiften bi silkeleyin
Bilmem kimle görüşürkende böyle eşime yaptığın numaraları yapıyor musun deyin .
Evimde huzur bırakmadın ,elini çek çekmezsen ,her rezilliğini ortaya dökerim görüştüğün kişinin eşinede haber veririm diyip bi korkutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?