- 15 Mart 2019
- 71
- 44
- 8
- 31
- Konu Sahibi Dahazan422
-
Kızı 3 çocuk doğurdu sanki kendi doğurdu zannetti herkes tamam kızıdır yapar ama aradaki bariz fark var bize ezik aç parasız garip kızına zengin sağlıklı yardımseverAnneler kizlarina yardim eder nerde gorulmus kayinvalidenin yardim ettigi evde amele oluyo zaten prensesler otursundiger konuya gelince sakin agzini acma kabak senin basina patlar elbet es dost akraba ogrenir o konuyu
Onada açıklama yapmaktan annesinin gerçek yüzünü görsün istemekten yoruldumİşiniz zorAranıza baya mesafe koyun ve sebeplerini de çok irite etmeden eşinize açıklayın.
Erkek anneleri hep boyle emin ol gelin yiyo bende yiyim kafasindalar eşimde elde avucta hep yapardi sukur simdi akillandi.sizde gidin bir yere taksit açin esiniz ona almaya gucu yetmesin basks turlu olmuyoKızı 3 çocuk doğurdu sanki kendi doğurdu zannetti herkes tamam kızıdır yapar ama aradaki bariz fark var bize ezik aç parasız garip kızına zengin sağlıklı yardımsever
Aynı şeyi yapiyorum eskiden birsey almazdın kıyamazdım bir baktim bize alınmazsa ona alınıyo üstelik durumu iyi kızına harciyo şimdi kartlarda para yok ne lazımsa aldım geçen para istemiş eşimde yok diyince köpürmüş tabiki nasıl olmaz iki çocuk ev masrafı ev kredisi havadan geliyo tabi nasıl olmazErkek anneleri hep boyle emin ol gelin yiyo bende yiyim kafasindalar eşimde elde avucta hep yapardi sukur simdi akillandi.sizde gidin bir yere taksit açin esiniz ona almaya gucu yetmesin basks turlu olmuyo
O konu için beklemedeyim o kadar sinsi ki nasıl öğrendim ben bile şoktayim Allah işte diyorum yinede sessiz kalmayı deniyorum sonunda kendimden ben bile korkuyorumOyunculkta level atlamıs teyze:)
Elinizde kanıt vs yok mu?Fotoğraf gibi ama %100 iliskiyi kanitlicak cinsten.El ele falan:)
Oyleyse anck cıtlatırım.Yoksa uzerinize kalır bana iftira attı diye.
Öğreneceğini sanmıyorum pek ilgilenmez dedimya oscarlık diye böyle sinsilik böyle saman altından su yürekten gormedimBi anlik ofke ile kesinlikle kayinvalidenizin hatasini eşinize soylemeyin kendileri ogrensin
Benimki de böyleEvet kızlar 9 senedir bu kadın eşime bildiğiniz oyunculugun dibine vuruyor:) kendisi genç ama en ufak birseyde aglamlamalar bayıldı diye haber göndermeler buarada yakın mesafedeyiz ...mesela kızının evinde bildiğiniz pervane yemekler temizlikler çaylar kahveler o an eşimi görüyo "ayyyhhh oluyorum ben bu sızılar acılarla ne yapayim gene belim tuttu oğlum elimi tutta su tarafa geceyim" e sen bütün evi sildin süpürdun az önce yemekleride yaptın damat benim yemekleri sever diye kızına sen kalk uzan yüzün sarı gibi dedin oğlunu görünce neoldu? Bendede yaptığı tek şey uzanıp yemek gelince yiyipelinde telefon çayı beklemek oluyo...kızlar bu insanla arama mesafe koydum ama o ısrarla esimi her aksam dolduruyo ben naptım ben garibim zaten o vicdansız işte eve şunu almışsın benim ki de bozuk niye alınmıyo falan ki dedigini yaptırıyo oyunculuğuyla eşimde biktim artık ne haliniz varsa görün diyo ama annesiyle barismamida istiyor ...buarada ben kayınvalidenin evli bi insanla ilişkisini öğrendim tamamen tesadüf ve Allah işte kendisi acayip şekilde namusluluk taslardi buarada kayınpeder yok epey olmuş vefat edeli şuan sessizdeyim asla cevap vermiyorum muattal olmuyorum eşimede sen karışma diyorum ama biyerde patliyacagim gibi duruyor sabrım sınırlarda kaldı haksızlığa gelemiyorum susuyorum ama o üstüme üstüme geliyo ne yapayim ne edeyim artık yoruldum bu kadinin nazından niyazindan tribinden kiskancligindan oyunculuğundan ne gelin olduğumu ne anne olduğumu anlayabildim...
Yeni evli iken eşim bana sinirlenmişti bir kereAynen tek kızdıgim bu kadar rol nasıl yapıyor niye yani
Benim kaynanamın da bir sürü hastalığı var ama çocukları üzülmesin diye çektiği acıyı bile söylemez. Bu halime de şükür der. Ama bellidir acı çektiği yüzünden yine de Güler. Kimisi Naz niyaz seviyor demek ki. Çocukları üzülse ne olacak demi?Çoğu kv zaten oğullarını görunc duygu sömürüsü yapar. Benımkısı de öyle, hastayım der ilaçlarımın prospektüsünü oku falan fılan. Her gittiğimizde istisnasız yapar bunu.Diğer konuya da gelince sakın söylemeyin kimseye sanki görmemiş gibi davranın; Allah korusun size iftira arar sonra
Benim annem gelimize ederAnneler kizlarina yardim eder nerde gorulmus kayinvalidenin yardim ettigi evde amele oluyo zaten prensesler otursundiger konuya gelince sakin agzini acma kabak senin basina patlar elbet es dost akraba ogrenir o konuyu
Bu kadar emek, çaba onu cennete sokmalı benceYeni evli iken eşim bana sinirlenmişti bir kere
Çok üzerine gitmıstım göl kenarında idik eşimle
Eşim sinirlendi telefonunu göle attı:)
O ara sıkıştık telefon alamadık taksit vs yapılmıyordu iyi
Birşey alacaktı
Eşim ailesini aradı telefonum bozuldu bana victory den ulaşın dedi
Annesi sürekli victory e kızdın da attın dimi teli dedi
Eşimle de karar aldık söylemeyecektik
Annesi hergün benden eşimi arıyor
Ona kızdın da attın dimi teli diye soruyor
Eşim de hayır sorma artık yeter dedi
Bu sefer beni arıyor aynı soru
Bu böyle 15 gün falan sürdü
Söylemedik sebebini bozuldu dedik sadece
Yani eşim dese ki evet tartıştık ona kızdım koca bir oh çekecek
Bu olayın üzerine kalktı istanbuldan bize kalmaya geldi
Avm ye gittik üçümüz o ara eşimi işyerinden aradılar siz yiyin ben gidip geleyim dedi annesi ile ben başbaşa kaldık
Annesi sohbet arasında
Z hep böyledir be annecim
Üzülme sen olur mu
Bak sana kızmış telini atmış çok üzüldüm ben dedi
Yapmasa iyiydi tabi dedi
Ben o an eşime öyle sinirlendim ki sözünü bozdu diye
Oldu iste bi kere boşverin dedim
Eve geldik eşime dedim neden annene söyledin hani karar almıştık
Söylemedim ben annem seni resmen yemlemiş dedi
Şok oldum
Kadın sanki oğlu ile ben yokken konuşmuş sebebini öğrenmiş gbi benle konuştu
Ağzımdan da yanıtı aldı
Böyle oyuncu işte
Ne kadar iyi kv deniz varmışBenim kaynanamın da bir sürü hastalığı var ama çocukları üzülmesin diye çektiği acıyı bile söylemez. Bu halime de şükür der. Ama bellidir acı çektiği yüzünden yine de Güler. Kimisi Naz niyaz seviyor demek ki. Çocukları üzülse ne olacak demi?
Hep böyle isteBu kadar emek, çaba onu cennete sokmalı benceçok uğraşmış ya sen konuş diye. Nasıl güldüm. Eline ne geçti acaba bunu öğrenince. Eve mutlu mutlu gitmiştir
Yanı bu kadar benzeride varmış benimkinin pessss....Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bunları.ayrica evet oğullarına öyle bir kiyiyorlarki helede geline birşeyler alınıyorsa bi yemege çıkarmışsa yada bugün hastaydı yazık çok yoruluyo dendiyse oğlunu bile gözden çıkarıp bu nasıl erkeklik sen söylesin sen böylesin diye hakarete bile variyor iş oğlu enayi ama damat yapmalı kızını pamuklara sarmalı en ufak biseyi sevincinden ağzını yaya yaya anlatır kızım damadım diye biz kötü ...Ne diyim bacım ya bu deveyi gudecez ya bu diyardan gidecezBenimki de böyle
Benimki benim üZerimden de yürür eşime
Beni iyiler karına iyi davran der ama evlendiğimizde nasılsa boşanacaksın biz beklıyoruz diyen insan şimdi karına neden iyi davran desin
Bize her gelişinde ağlar
Desiğin gibi kızı ve iki torunu için dört dönerken
Benim evime gelince sallana sallana gelir el el üzerinde oturur
Normalde iş beklemem ama sağlığı yerinde
Gezmesine kendine düşkün
Bari hamile ve ben grip çalışıyorken bir tas çorba kaynatsa iyi
Olurdu
El bile yapar bunu
Bizimki hem yapmaz hem de benim kadar fedakar anne yok diye kendini bize satar
Eşimle ben masa hazırlarız toplarız
Ben hasta iken eşim yapar
Bazısı oğluna kıyamaz demiş benimki herkese kıyar
Varlıklı bir aile bizimkiler ama benim kv şimdiden baban ölse bana kim bakacak der
Kimsem Yok der
Cevresi o kadar geniş ki anlatamam bunun yanında zaten kızı ve 3 torunu ile aynı evde yaşıyorlar
Bakıma suanda ıhtıyacı yok zaten
Bankada parası kasası bar kendine özel ama kenarda tek kuruş param YÖK der
Ayrıca emekli aylığı da var kirada evleri vs vs
Hep ona acıyalım ister
Olmayan şeyi teselli edelim ister
Telefonda konuşurken burnunu çeker ağlıyo gibi yapar eşim ne oldu anne der konuşamayacağım der eşimin yüzüne kapar
Bir kötü olay olsun biri ölsün mesela
O ölümü kendine çevirir
Geçenlerde 99 yasında bir akrabaları öldü
Onu bile kendine çevirdi toparlanamadık hala
Hasta oldum
Kendime gelemedim
Evde yanlız kalmaktan korkar oldum
Üzüntüden hasta oldum vs
Arkadaş 20 yasında gencecik insanlar aniden ölüyor
99 yaşındaki insandan bari pirim yapma
Evlendik 6 sene olacak
Eşime hala kırgınmış evlendi onu bıraktı diye
Ama sorsan siz mutlu olun tek gayem o der
Sinir oluyorum ben bu erkek annelerine
Ne diyeyim ki
Allah ıslah etsin
Tebrik ederim bunların bi toplama merkezleri olmalı dizi falan icinYeni evli iken eşim bana sinirlenmişti bir kere
Çok üzerine gitmıstım göl kenarında idik eşimle
Eşim sinirlendi telefonunu göle attı:)
O ara sıkıştık telefon alamadık taksit vs yapılmıyordu iyi
Birşey alacaktı
Eşim ailesini aradı telefonum bozuldu bana victory den ulaşın dedi
Annesi sürekli victory e kızdın da attın dimi teli dedi
Eşimle de karar aldık söylemeyecektik
Annesi hergün benden eşimi arıyor
Ona kızdın da attın dimi teli diye soruyor
Eşim de hayır sorma artık yeter dedi
Bu sefer beni arıyor aynı soru
Bu böyle 15 gün falan sürdü
Söylemedik sebebini bozuldu dedik sadece
Yani eşim dese ki evet tartıştık ona kızdım koca bir oh çekecek
Bu olayın üzerine kalktı istanbuldan bize kalmaya geldi
Avm ye gittik üçümüz o ara eşimi işyerinden aradılar siz yiyin ben gidip geleyim dedi annesi ile ben başbaşa kaldık
Annesi sohbet arasında
Z hep böyledir be annecim
Üzülme sen olur mu
Bak sana kızmış telini atmış çok üzüldüm ben dedi
Yapmasa iyiydi tabi dedi
Ben o an eşime öyle sinirlendim ki sözünü bozdu diye
Oldu iste bi kere boşverin dedim
Eve geldik eşime dedim neden annene söyledin hani karar almıştık
Söylemedim ben annem seni resmen yemlemiş dedi
Şok oldum
Kadın sanki oğlu ile ben yokken konuşmuş sebebini öğrenmiş gbi benle konuştu
Ağzımdan da yanıtı aldı
Böyle oyuncu işte
Ama olurmu üzülmeli oğlu karısına kalk hizmetçi ol demeli anam anam diye ağlamalılar .aaaa nedemek hastaligi saklamak aksine olmayan hastalığı var etmeli daha daha kendini kotu durumda gostermeli .hatta bir keresinde eşim bana saçının teline zarar gelirse yaşayamam yazmıştı onuda görümce annesine okumuş kadın öğün nerdeyse ölüm dosegindeyim oğlum son nefesim diye aynı lafı kendisine söylesin diye ugrasti(buarada annelerimiz bas tacıdır tırnaklarına zarar gelmesin haklarını ödeyemeyiz ama el kızıyız diye bu kadar rol eziyet kiskanclikta nebiliym kül hakkıdır.)Benim kaynanamın da bir sürü hastalığı var ama çocukları üzülmesin diye çektiği acıyı bile söylemez. Bu halime de şükür der. Ama bellidir acı çektiği yüzünden yine de Güler. Kimisi Naz niyaz seviyor demek ki. Çocukları üzülse ne olacak demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?