- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.169
- 548
- Konu Sahibi Dahazan422
-
Senin ağzına sağlık.Kayınvalide kızına gittiğinde kızına yardım ediyor, bu çok normal.
Eşiniz evde iş yapıyor olsaydı sizin eve geldiğinde de oğluna yardım ederdi. Birini suçlayacaksanız misafirliğe geldiği yerde -doğal olarak- oturan kayınvalidenizi değil, sizi tek başına misafir ağırlamak zorunda bırakan eşinizi suçlayın.
Kayınvalideniz gerçekten gereksiz yere nazlanıp oğlunu dolduruyorsa ve eşiniz bu yüzden size çatıyorsa suçlu yine eşiniz.
Başlığı eşinizle ilgili atsanız daha mantıklı olurmuş.
Evli erkekle görüşme konusunu da unutun bence. Bir anlık sinirle ortalığa dökerseniz eşiniz annesine toz kondurmaz, siz suçlu olursunuz.
Hep böyle iste
Bir kere griptim hamileyim geldi 3 gün kaldı
İnsan annesin ya bir çorba yap
Ölüyorım yani öyle fenayım
İse gidiyoruz eve geliyoruz evde anne var
Bizi beklıyor
Kocamla ben girdik yemek hazırladık
Dün eşimi babası aradi
Eşimde victory grip dedi babasına
Kapadılar neyse
Ben kv deden telefon beklıyorum bu konudan pirim yapmalı derken yarım saat içinde eşimi aradı
Karına iyi bak
Çok üzüldüm ben şimdi o kiz hamile ne yer ne içer iyileşmesi lazım
Keşke yakın olsaydım be annecim tüh yaaa falan diyor
Beni ara nasılsın de
Gecmıs olsun de
Kocam ne halt edecek acaba sen böyle iyi anne rolünde olunca
Kayınvalide kızına gittiğinde kızına yardım ediyor, bu çok normal.
Eşiniz evde iş yapıyor olsaydı sizin eve geldiğinde de oğluna yardım ederdi. Birini suçlayacaksanız misafirliğe geldiği yerde -doğal olarak- oturan kayınvalidenizi değil, sizi tek başına misafir ağırlamak zorunda bırakan eşinizi suçlayın.
Kayınvalideniz gerçekten gereksiz yere nazlanıp oğlunu dolduruyorsa ve eşiniz bu yüzden size çatıyorsa suçlu yine eşiniz.
Başlığı eşinizle ilgili atsanız daha mantıklı olurmuş.
Evli erkekle görüşme konusunu da unutun bence. Bir anlık sinirle ortalığa dökerseniz eşiniz annesine toz kondurmaz, siz suçlu olursunuz.
Yanı bizimki verdi ama nasıl damada layık bile görmedi hakettiği yerde değil falan dedi kızı gözünde dünya güzeli olduğu için yazık oldu yaniGenel olarak kv lerde bu egilim var.
Kizi kiz da gelin sporla cogalmis sitma mikrobu.
Benim kv de kizina bir damat adayi bulmustu. Olmadi. Keske olsaydi (oglanin kimi kimsesi pek yoktu) kizimin basinda kaynana, kaynata, gorumce olmayacakti dedi.
Ben oylece kaldim....
Bence arkadasin kayınvalidesi altın portalı hakediyoranlattıkça güldüm kusura bakmakayınvalide degil kaynanatör seninki.
tamam kimisi rol yapar, oğluna naz yapar,
genelde idare edin falan derim. burada çoğu konuda gelinlerin fevri davrandığını, biraz da olsun insanları yaşları gereği idare etmeleri gerektiğini düşünüyorum da, seninki olmaz
aynen katılıyorum.
iş eşte biter.
eşim ev işi de yapar, çocukta bakar.
evlendiğimiz ilk yıllarda kayınvalidem yapılacak bir şey için turuncu halletsin sen bırak, dedi
eşim de, niye elim ayağım tutmuyor mu benim? dedi.
ev işi meselesi böyle kapandı :)
çocuklardan sonra da çocuk için annenin bakması gerektiğine dair bir şey dedi. ona da niye benim çocuğum da degil mi? dedi. karışmadı bir daha.
benim kayınvalidem kızına da yapmaz bana da.
canı kıymetlidir.
bütün sorumlulukları bana/damada verip oğlunu/kızını düşünmüş olacak :)
neyseki görümcem de eşim de annelerini biliyor, gaza gelen tipler degil.
[/QUOTEesimde ilklerde öyle zannetti yapmalı etmeli deyince ama çocuklardan sonra uyandı çok şükür herşeyimiz ortaktır evde o kadının nazından tribinden başka hiç sorunum yok adamda haklı napiym anne işte diyo
size de yazayım, sizinki düşündüğünüz kadar korkunc degil. siz nasıl bir insanın kızı ile gelenine aynı davranacağını düşünecek kadar safsınız? (kötü anlamda da degil bu)Bence arkadasin kayınvalidesi altın portalı hakediyor
Haha aklima grldi bak simdi sen soyleyince.. esimle ayni anda grip olmustuk bizde ya ondan bana bulasti yada benden ona.Hep böyle iste
Bir kere griptim hamileyim geldi 3 gün kaldı
İnsan annesin ya bir çorba yap
Ölüyorım yani öyle fenayım
İse gidiyoruz eve geliyoruz evde anne var
Bizi beklıyor
Kocamla ben girdik yemek hazırladık
Dün eşimi babası aradi
Eşimde victory grip dedi babasına
Kapadılar neyse
Ben kv deden telefon beklıyorum bu konudan pirim yapmalı derken yarım saat içinde eşimi aradı
Karına iyi bak
Çok üzüldüm ben şimdi o kiz hamile ne yer ne içer iyileşmesi lazım
Keşke yakın olsaydım be annecim tüh yaaa falan diyor
Beni ara nasılsın de
Gecmıs olsun de
Kocam ne halt edecek acaba sen böyle iyi anne rolünde olunca
Yok ya ne idare edeceğimanlattıkça güldüm kusura bakmakayınvalide degil kaynanatör seninki.
tamam kimisi rol yapar, oğluna naz yapar,
genelde idare edin falan derim. burada çoğu konuda gelinlerin fevri davrandığını, biraz da olsun insanları yaşları gereği idare etmeleri gerektiğini düşünüyorum da, seninki olmaz
Yoo aynı değeri tabiki vermeyecegini biliyorum ozaman oda yarın bigün allah ele ayağa düşürmesin ama oda ozaman kizibakacak o çok değer verdigisize de yazayım, sizinki düşündüğünüz kadar korkunc degil. siz nasıl bir insanın kızı ile gelenine aynı davranacağını düşünecek kadar safsınız? (kötü anlamda da degil bu)
size karışmasın çok da dert etmeyin.
eşinizi dolduracak yüzü vermesi eşinizin problemi.
varsa bir şey onunla hallet desin, yada anne sen bana bunları anlatınca ben elimsen soğumuyorum, aksine senden soğuyorum desin.
özel hayatı ile ilgili mesele ise sizi hiç alakadar etmez.
eğer bunu size ileten biri ise o kişiyi de hayatınızdan çıkarın.
kendiniz görüp bulduysanız, unutun.
Allahtan oğluna bakmışHaha aklima grldi bak simdi sen soyleyince.. esimle ayni anda grip olmustuk bizde ya ondan bana bulasti yada benden ona.
Kaynana ogluyla ilgilendi benle ilgilenmedi.. o halimle gece coxuga baktim birde.. dedim oglunla ilgileniyon benle niye ilgilenmiyon... dedi ki o calisiyo ee dedim bende coxuk bakiyorum ogluna yemek yapiyorum... ondan sonra da bi yemin ettim zaten sen hasta ol bak ben sana aciyormuyum.. hic de bakmadim bi daha...
Yoo aynı değeri tabiki vermeyecegini biliyorum ozaman oda yarın bigün allah ele ayağa düşürmesin ama oda ozaman kizibakacak o çok değer verdigi
Tabiki oğlu bakabilir onun annesi sonuçta benim bişeyim degilkızı yada oğlu bakacak evet.
oğlu isterse gitsin ev işini yaparak baksın, isterse parasını versin baktırsın.
sizin bir zorunluluğunuz yok. ama oğlunun var.
Yanlış anlaşıldım kızlar kimse evimde birşey yapmak zorunda değil sadece şunu söylüyorum kızının evinde halılara camlar kapılar yemekler çaylar bende bir bardak alıp kenara koymamak hatta ayağının ucuyla itelemek nedir peki bu kadar ayrımcılık zoruma gidiyo yok benkendi anneme bile evimde bez kaldırtmadim bugüne kadarBence aba altından sopa gösterip n yaptığını biliyorum akıllı ol mesajı verin ama evet sizin evinizde temizlik yapmak zorunda değil
Eşiniz yokken yapın ,ister ayıl ister bayıl ,sırdaşınım iyi davran diyin ,başkasının kocasına el süren oğlunun yuvasınıda yıkar ,dikkat edinOnu düşündüm ama kendisi gene kendini yerlere atıp bayılacaktır eminim artık ne olacaksa olsuna getirecegim bi gün olayi
Benimki eşime resmen sen beni değil victory i yi tercih ettin dediBu annelerin oğullarını sevgili gibi görmelerinden bıkkınlık geldi vallahi. Mesafe koymuşsunuz iyi olmuş, paralasın kendini kızı ve damadı için
Senin ki daha fenaymisAllahtan oğluna bakmış
Bizimki hem bakmaz
Hem de öyle bir işler ki valla eşim de Bende bizle ilgilendi sanırız hipnoz oluruzo kadar etkili ikna kabiliyeti yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?