oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

hmmm yani bi kemer 4 ameliyatta düzeltilemedimi? hangi doktorlara oldun sen 4 ameliyatini??
merak ettim su doktorun yaptigi burnu foton varmi cnm??

daha önce olduğum doktorlat op dr atilla hacılar, prof dr sabri acartürk bu dr lar beni 2şer kez ameliyat etti. burnumdan fazla parça alındığı için bazen küçük bir kemeri bir burun sırtına oturtmak zordur. şans ve dr becerisi önemlidir.

Özgecim nasılsın? Bişey sorabilir miyim, arnica diye bir krem kullanıyordun sen şişlikler için onu hala kullanıyor musun? Benim gözlerim üstü ve altı hala şiş ya, 18. günüm ne zaman geçicek bunlar, sen de şişlik kaldı mı, o kremi burnuna da sürüyor musun bir de? Çok soru sordum dimi:) Benim cildim hassasdır da kullanmadan önce sana danışıyım dedim.

canımcım evet hala kullanıyorum günde 3 kez sürmek gerek ama gündüz güneş koruyucuyu kullanıyorum gece yatarkende arnicayı sürüyorum şişliğim burnumda kaldı yanaklarımdada azcık var sadece şiş olan yerlere sürüyorum benimkide alerjik bi cilttir ama bi zararı olmadı

canımcım evet hala kullanıyorum günde 3 kez sürmek gerek ama gündüz güneş koruyucuyu kullanıyorum gece yatarkende arnicayı sürüyorum şişliğim burnumda kaldı yanaklarımdada azcık var sadece şiş olan yerlere sürüyorum benimkide alerjik bi cilttir ama bi zararı olmadı

Ne kadar aldın canım o kremi belki ben de bugün alırım, güneş kremi de almam lazım:S

oskeeem nasıl oldun takip edemez oldum bi ara kulağımı cınlatmışsın bak geldim hemenopuyorumnanaktan
burundan naber??

Lachesıscım sanıyorum 20TL ama her eczanede bulunmuyo maalesef :(

Oo frapancım nerelerdesın ya bende merak ettım ders calısıyomussun :)
Iyı burnun bı sıkıntısı yok sıs falan ama onden pek tatlı :) sen nasılsın

Çok sağol canım, bakıyım ben bulursam alırım.
Zuhtu Bey arnıcayı kullanıyosun dımı demıstı bana bende bu aralar ıhmal edıyorum sadece yataken surebılıyorum :( ama mutlaka faydası vardır Zuhtu Bey sorduguna gore
Bıde dıger doktorlarda belkı onerıyodur baska kremler onlarda etkılıdır mutlaka

kızlar acaba arnica gözkapaklarınada sürülebiliyormu benim gözaltlarım sadece yeşillendi ama üst kısımlarında morluk var ;bir sorum daha var bugün ameliyat sonrası 4.günüm ama dikişlerde kan pıhtıları var dışarıda kulak pamuğuyla temizlemeye çalışıyorum ama dikişleri zedelerim diye korkuyorum içini değil en azından o tam burnun altındakileri temizlesem iyi olucak siz nasıl yaptınız?

Aslında doktorum çok ünlü :) 90ların pop yıldızı MUTAF :) AYşa diye bir şarkısı vardı :) Kendisi acayip derecede Antep'e bağlı bir kişidir. Dünya'da mümkünse Antep de de mümkündür diye bir sözü vardır. Google yaz ekşi, uludağ sözlükte bike var. Zaten Prof kendisi. Dünya'da baldırdaki yağlarla yapay penis yapan ilk dr hatta "İstanbul Penisi" verildi tekniğine. Kendisi Antep de olduğu için medyatik değil ama medyatik demek o doktorun iyi olduğu anlamına gelmez.

ücreti ne kadar???

Semacım Zuhtu Demırdı doktorum 24.cu gunum sıslıkler ındıkce sonuctan daha bır memnun oluyorum :)
Sen kımı dusunuyosun?

bilemiyorum kafam çok karışık naci beyden randevu aldım 26sında randevum ama yinede araştırıorum aslında çok kötü bi burnum yok benim yani öle kafaya takılcak ama yandan biraz hoş gözüksün istiyorum bi kaç fotograf yüklesem yorum yapsanız ihtiyacım var mı yok mu diye kızlar çok kafam karışık:((((((((((((((((((

Yaparız tabı canım ask olsun ama bızım yorumlarımızdan zıyade senın memnun olup olmaman onenlı ama sen yınede ekle bı bakalım yorumlarımızı yaparız

Yaparız tabı canım ask olsun ama bızım yorumlarımızdan zıyade senın memnun olup olmaman onenlı ama sen yınede ekle bı bakalım yorumlarımızı yaparız

saol canım tşk ederim buarda fotograflarımı yükledim herkesin yorumunu beklerim şimdiden tşkkürler herkese....

saol canım tşk ederim buarda fotograflarımı yükledim herkesin yorumunu beklerim şimdiden tşkkürler herkese....

sema_s resimlerine baktım biraz önce ama rahatsız edici bişey göremedim ve yüzünle orantılı bir burnun var bence çokta kendine özgü bi burun hoş yani ama yine kendin bilirsin fikrimizi sormuşsun madem ben yerinde olsam yaptırmazdım :nazar: güzelsin yani yerimseniben

sema_s resimlerine baktım biraz önce ama rahatsız edici bişey göremedim ve yüzünle orantılı bir burnun var bence çokta kendine özgü bi burun hoş yani ama yine kendin bilirsin fikrimizi sormuşsun madem ben yerinde olsam yaptırmazdım :nazar: güzelsin yani yerimseniben

çok ama çok teşekkür ederim icanım benim:) insan psikolojisi işte bişeye takıldımı gidiyo çewremdeki arkadaşlarımda aynısını söylüyolar ama sanki bana yandan kötü gbi geliyo belki biraz daha düşünmeliyim hemen karar vermemeliyim tekrar tşk ederim yorumun için

çok ama çok teşekkür ederim icanım benim:) insan psikolojisi işte bişeye takıldımı gidiyo çewremdeki arkadaşlarımda aynısını söylüyolar ama sanki bana yandan kötü gbi geliyo belki biraz daha düşünmeliyim hemen karar vermemeliyim tekrar tşk ederim yorumun için

canım bence estetik yaptırmaya gerek yok gayet hoş bir burun büyük değil,yamuk değil yani bişeyi yok ama ben memnun değilim diyorsan o ayrı

ayrıca burnunda ne kadar az kusur varsa estetik sonrasında memnuniyetin okadar az oluyor çünki beklentin yüksek olacak zaten düzgün bir burunun var ve sen mükemmeli isteyeceksin CADIARZU :sm_confused:

canım bence estetik yaptırmaya gerek yok gayet hoş bir burun büyük değil,yamuk değil yani bişeyi yok ama ben memnun değilim diyorsan o ayrı

ayrıca burnunda ne kadar az kusur varsa estetik sonrasında memnuniyetin okadar az oluyor çünki beklentin yüksek olacak zaten düzgün bir burunun var ve sen mükemmeli isteyeceksin CADIARZU :sm_confused:

canım çok tşk ederim yorumun için evet haklısın ya işte kafam karıştı benimde nefes alma sorunum var ve doktor ameliyat deyince bende hazır ameliyat oluyorum yandan hafif bi kavis şekil yaptırayım bari diye düşündüm ama ya kötü olursa kısmı da var tabi en güzeli doktorla tekrar konuşmak galiba ayrıca resimlerin altına üşenmeyip yorum yapan bana fikir veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum cvp yazamıyorum resimlerin altına msj sayım az oldugu için tekrar teşekkür ederim hepinize....

Back
X