Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tşk ederim yorumun için evet haklısın ya işte kafam karıştı benimde nefes alma sorunum var ve doktor ameliyat deyince bende hazır ameliyat oluyorum yandan hafif bi kavis şekil yaptırayım bari diye düşündüm ama ya kötü olursa kısmı da var tabi en güzeli doktorla tekrar konuşmak galiba ayrıca resimlerin altına üşenmeyip yorum yapan bana fikir veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum cvp yazamıyorum resimlerin altına msj sayım az oldugu için tekrar teşekkür ederim hepinize....
özgeeee burnus ne alemdeee:)
siyah noktaların için düzenli yüz yıkama jeli kullan ayrıca peelingini hergün yap ben clınıque kullanıyorum tavsiye ederim.Gerçi sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama oske bu arada arnikanın jelini kullanıyorum demişsin ben kremini aldım prespektüsleri aynı olabilirmi içinde burun ameliyatı sonrası diye yazıyormu benimkinde yazmıyo sadece liposuction,varis ameliyatları sonrası falan diyor ama yüze de uygulanabilir diye yazıyor acaba gel miydi burun için olanı yanlış bişi kullanmıyım
ama lütfen sakın burnunu yaptırmaLütfen!! Hem çok hoş hem de yüzüne ideal! Biliyor musun artık bu doğallık artık aranan!!!
Evet galıba morluklarda etlıkı benım en cok goz kapaklarımda morluk vardı gozumun altına ustune surdum hep bende bı yazayım bakalım alıcagım1-2 urun varda.
Sevıll ya Zuhtu Bey sıvılceler ıcın ne kullanın demıstı senın yarın randevun var galıba sorarmısın bıdaha :)
ayyy inanmyiorum zaman ne cabuk geciyo daha dün ameliyat oldun ama 3 gün sonra bir ay olcak zemuszemus
ay valla oske 1 ay dedin ya şaşırdım vallahi nsl geçmiş zaman yaaaa dün oldun gibi gelio bana hala:)
Bugün çektiğim bi fotoyu eklediiim yorum yapsanıza kızlarr :)
hhaahah :) wer gazııı wer gazıı :)
teşekkür ederim canımmm a.s.
Bugün çektiğim bi fotoyu eklediiim yorum yapsanıza kızlarr :)