oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

albümüne baktım. buraya da yazayım. harikasın valla. iyice sabırsızlanıyorum.biran önce olsamda rahatlasammmm.
sarı saçta çok yakışmış haaaaa.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

teşekkür ederim cnaııım inşallah biran önce atlatırsın ve süper bir buruna kavuşursun.
Hangi doktoru düşünüyosun?

Canım çok güzel olmuşsun maşşallah, saçların da süper olmuş. Şişliklerin de inmiş galiba, ya benimkiler hiç inmiyor, aksine artıyor sanki, bir de şey sorucam, senin dikişler ne zaman düşüyor, ben bugünlerde çok hapşırdım dikişlerim de düştü korktum, normal mi sence:(

Tesekkur ederim canim cok saool benimde yanaklarda baya sislikler var aslinda burnumda cok sis ama belki fotoda belli olmadi :)
Benim dikisler 1.ci haftada alindi canim ya bende ilac icmeme ragmen cok hapsuruyorum neden ki ya

Tesekkur ederim canim cok saool benimde yanaklarda baya sislikler var aslinda burnumda cok sis ama belki fotoda belli olmadi :)
Benim dikisler 1.ci haftada alindi canim ya bende ilac icmeme ragmen cok hapsuruyorum neden ki ya

Senin burnunun içinde şişlikler var mı canım, benim burnumun içinde acaip şişlikler var, onlardan hapşırıyorum diye düşünüyorum, senin de şişse belki ondandır.
Bu arada sivilceler için ben garnierin roll-onü vardı onu aldım, işe yaradı biraz sanki. Biraz ama:)

Burnumun ucu sismi bilemiyorumki nerden anlicam :) ama dışı cok şiş
Bu sıyah noktalara napsam gıtmez yaa bıde kocamanlar yaa :(

Burnumun ucu sismi bilemiyorumki nerden anlicam :) ama dışı cok şiş
Bu sıyah noktalara napsam gıtmez yaa bıde kocamanlar yaa :(

şiş cnm hemde çok şiş kalıp gibi bi görünüm varrr 1 ay sonra baya azalmış olurrr:jeyyar:benimde öyleydi böle üyüzümle ilk başta çok uyumlu duruyodu..ama zamanla gerçekten snaki o burunla dogmuş gibi oluyor insan:)siyah noktalar içinde tonik varsa onunla sil..bende pamukla silmiştim hafif hafif ama burun ucuma degdirmeden doktor öle demişti burun ucunu elleme diye:)

Zühtü bey cilt bakımı bile yaptırabilirsin demişti ben köpüklede temizliyorum toniklede siliyorum hatta maske bile yaptım ama banamısın demiyo :) artık yavaş yavaş bi kaç gündür makyajda yapmaya başladım artık pudrayla falan kapatırım :)

canım resmini gördüm çok süper olmuşsun. senin adına çok seviniyorum. herşey gönlünce olsun.... opuyorumnanaktan

ayyy okadar çokmu beğendim tatlım yaa :teytey: inşaallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla olursun :1hug:

inşallaaaahhhhhh :Saruboceq: inan var ya acaba düğünü seneye ertelesem mi diye düşünüyorum sırf ameliyat yüzünden. zaten daha aileler tarafından düğün tarihi netleşmedi ya nişanlımı bu yazdan vazgeçirmeye mi çalışsam naapsam ooofffff oooofff kafamçokkarıştı

inşallaaaahhhhhh :Saruboceq: inan var ya acaba düğünü seneye ertelesem mi diye düşünüyorum sırf ameliyat yüzünden. zaten daha aileler tarafından düğün tarihi netleşmedi ya nişanlımı bu yazdan vazgeçirmeye mi çalışsam naapsam ooofffff oooofff kafamçokkarıştı

Bende ne zaman net olarak karar verdim biliyomusun çok yakın bi arkadaşım ewlneiyodu ve düğün fotoğraflarını çektirilerken bende yanlarındaydım we dedimki ben bu burnu yaptırmazsam bu fotoğraf çektirmek bana zulüm olur delikafadulden

Bende ne zaman net olarak karar verdim biliyomusun çok yakın bi arkadaşım ewlneiyodu ve düğün fotoğraflarını çektirilerken bende yanlarındaydım we dedimki ben bu burnu yaptırmazsam bu fotoğraf çektirmek bana zulüm olur delikafadulden

evet yaaaaa aynen ben de düşünüp düşünüp üzülüyorum. heralde benim sadece 1 fotoğrafım olur o da sadece ön profilden :jeyyar: öyle düğün fotoğrafı çekinirken hem kendim zulüm yaşarım hem de fotoğrafçıya zulmederim kesin :tomato: yok ordan çekme yok burdan çekme diye diye adam beni kovmasa iyidir valla....

banane yaa ben photoshop istemiyom gerçek olsun istiyorum ya zaten hayal kura kura çılgın bediş gibi oldum delikafadulden hep sizin yüzünüzden! sizleri gördükçe hevesim ve sabırsızlığım da daha beter artıyorrrr....

Ayy fistikcim hic sorma bandajlar acilana kadar gun saydim ama bandajlar acildiktan sonra su gibi akip geciyo gercekten insallah seninde oldugunu goruruz caniim

insallah cnm yaaa:):)
kizzz yeni fotolarini ne zaman görcez zemuszemus

Back
X