oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

canım yani eski burnumda bence ööle çok beter bişi değilde
bu şekilde olması için hem okadar eziyet çekmeye hemde para vermeye değmez gibi geliyor bana[/QUOTE]

Canım evet biliyorum önceki burnunuda,resimlerinden gördüm;çok kötü değil evet ama bu sonuç ondan çok daha güzel.Bence keyfini çıkart.Gerçekten güzel.Aynaya ilk defa bakıyomuuşsun gibi,ilk defa gördüğün birine bakar gibi bak,daha objektif bakarsan şuan görmekte olduğun kusuru yok sayacaksın inan bana.
Güzelmişsin,çok daha güzel olmuşsun,bunun verdiği özgüveni yaşa,bırak kusur aramayı ve en ufak şeyde panik olmayı.İnan ÇOK HOŞSUN,ÇOK DAHA HOŞ OLMUŞSUN.

adacım sen ne tatlı dilli ne pozitif insansın öle maşallah ağzından bal damlıyor canım opuyorumnanaktan

kemik olduğu belli olmaz mı..yani öske nin parmağını değdirdiğinde hissettiği kemik gibi sert bir şey mi yumuşak mı?

yaa kemik gibi değil aslında
bastırınca düzeliyo böle orda sanki minicik bi baloncuk var gibi
umarım geçer

adacım sen ne tatlı dilli ne pozitif insansın öle maşallah ağzından bal damlıyor canım opuyorumnanaktan

Canım yangına körükle gitmeyi sevmiyorum.Ki ortada yangın yok.Dolayısıyla güzel olan bişeyi savunuyorum.Gereksiz üzülmeni istemiyorum.Aslında çok eminimki salt psikolojik bi şey bu.Bunun için o psikolojinizi objektif bi bakış olarak gidermeye çalışıyorum.
Gerçekten çok güzel.Bence 3.şahısları dikkate al Canım vede daha öncede dediğim gibi 3.şahıs gibi bakmaya çalış kendine.Göreceksin güzelliği ve yakalayacaksın mutluluğu.
MUTLU KAL.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım :1hug: opuyorumnanaktan
deneyeceğim ama uygulaması çok kolay olmuyor işte maalesef

Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım :1hug: opuyorumnanaktan
deneyeceğim ama uygulaması çok kolay olmuyor işte maalesef

İnan çok iyi anlıyorum;ama denemekteki yararı mutlu olduğunda,kendini beğendiğinde göreceksin CANIM;çünkü sonucun ortada.Açıkcası ben bile böyle düşünürken bu psikolojiyi yaşayacağımı hissediyorum.O yüzden devamlı dua ediyorum.
Allah'ım pişman etme diye.Hep "keşke"değilde "İYİKİ"ile başlayan cümleler kurmamız dileği ile.

Amiiiin :)
sende bilge Beye ameliyat olacakmışsın
bence hiiç endişen olmasın bütün sonuçları gayet güzel
seninkide eminim gayet güzel olacaaktır

canım ben elinle bastrınca geçtiğini bilmiodum. ben görünce direkt kendiminkine benzettim o yüsden öle dedim. bastırınca geçiosa geçer o. sorun yapma...

oske cim senin kaş altı şişmiydi ? benm 2.5 ay oldu kaş altındaki kemik enlemesine kalın senin öle bi problemin varmıydı ?

yok selo bende öle bi durum olmamıştı
bende zaten çok şişlik olmadı
ama bikaç kişide kaş ortasında başlayan şişlikler vardı görmüştüm

peki senin oraya bi müdahele oldumu .. kaşaltından probemin varmıydı cnm ? resmlerine baktımda biraz üst taraf incecik sanki ameliyattan öncede inceymiş gibi ..

tmm haklısın karışık anlattım :) ya burun kemiği varya üst tarafta tam kaş arasının altındaki bölge ..senin o bölgeye ameliyatta bi müdahele oldumu yani kalınlık varmıydı eski burunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…