oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Kızlarr merhabalarr 5. ayıda bitirdik ama bi değişiklik yok mafoldumben
yeni bi albüm açtım 4 aylık burnumun resmi var

gordum oskecim burnunun resimlerini daha oncede gormustum ama bu kadar yakin resimde gormemistim
kemerini yeni simdiki 4 aylik resimlerinde gordum. sanki hic ameliyat olmamis bir burun dedigin gibi
seni uzmek icin soylemiyorum. ama senin soylediklerine hak veriyorum simdi zuhtu bey ne diyor bu duruma?

Oske.06, daha once burnunda kemer var miydi ve kapali teknik mi oldun acik mi ? Burunda eski kemiklerin yeniden kaynasmasi soz konusu oluyormus ozellikle kapali teknikte, ama bu kadar kisa surede olacagini da sanmiyorum..

Kızlarr merhabalarr 5. ayıda bitirdik ama bi değişiklik yok mafoldumben
yeni bi albüm açtım 4 aylık burnumun resmi var

bacımm snein her halin güzel isterse kocaman bi kemerin olsun yinede fıstık gibi olursunnnnnnnnnnnnnn:)hafif bi çıkıntı var ama kemer gibide abartılcak bşy deil:)önden falanda iyi ya yamukk basık çökük olsa dahammı iyi olurdu varsın olsun hafif bi çıkıntı:)o da nazarlıgı:)

Nem'e sonsuz katiliyorum.. Soylemis olmak icin soylemiyorum bence o ufak ayrinti cok guzel duruyor ayri bir hava katiyor ve her iste bir hayir vardir cok sempatik ve hos bir havan var ve emin ol sana kendini iyi hissetirmek vs icin soylemiyorum hatta benim burnum su an bandajli - acildiginda eger boyle basit birseyle karsilasirsam sevinirim bile cunku samimi ve sempatik bir hava katacaktir bana da eminim..
Kusursuz olmak guzel olmak demek degildir guzellik bir butundur cunku.. Saglik problemin yoksa boylesine kisiye ozel ve guzel bir burun icin kafani asla ve asla karistirma derim..

aynennn cnm bnm tam anlamıyla sempatik ve hoş bi hava vermiş demii..şiiriiiin ya bu oskeeeeeeeeeeee fındık kurdummmmm aklinialirimsmile
bşde nevar biliomusun bi buurnla nekdr çok ugraşırsan okdr çok maffolma olasılıgı yükseliyorr..bi amlyt sonrası ciddi şekilde sorun yoksa bidaha olunmamalıdır...ufak defek kusurlarda olurrrr 4-4 lük olması çok zor :)

Kızlar gerçekçi yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
zaten herşey ortada yani :S

Laracroft canım kapalı teknikle olmuştum ama bu çıkıntının sargılar açıldığından beri farkındayım
ama şimdi şişlikler indikçe dahada belirginleşiyor mafoldumben

ayrıca güzel yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim :)

Oske.06 seni de cok iyi anliyorum sonucta ameliyat oluyoruz ve hersey mukemmel olsun istiyoruz ama bana gore de mukemmellik anlayisi bu iste, senin burnun..
Sana birkac ornek veriym yabanci unlulerden ; jessica simpson, sarah jessica parker, tom cruise, lady gaga, gisele bundchen.. Before after fotograflarina bak, burunlarinin aynilarinin kucugunu yaptirdi bunlar, mesela jessica simpson'in kemeri vardi o kemer hala duruyo sadece burnunu kuculttu keza tom cruise da oyle, sarah jessica parker'in burnu hele ucu asagiya dogru o da sadece kuculttu ucu falan ayni bi incele bak, lady gaga'nin kemeri hala duruyo cunku insanda baktigin zaman hos ve samimi kisiye ozel ayrintilar bunlar ve kisiyi cekici kiliyo, o kadar cok insan gordum ki emin ol bu yorumum cok dogru.. Eger sen bu kadar guzel olmasan (maasallah) ve burnun butunuyle sana bu kadar yakismasaydi buraya hic yorum yazmazdim ama cok seksi duruyor ister inan ister inanma.

kızlar inanın yorumlarınız beni çok motive etti
ve bu düşüncelerinizide samimi, içten ve gerçekçi anlattığınızdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim

lara canım cidden söylediğim isimlere baktım hepsinde karakteristik bir ayrıntı var cidden (ayy lady gaga beni dehşete düşürdü pek çikinmiş kaydirigubbakcemile3)

çok çok teşekkür ederim canım inan süper moral oldu tekrar tekrar teşekkür ederim a.s.

Gercekler bunlar canim, iyi hissettiysen ne mutlu.. Cok guzel bir yuzun var ve bu yuz su an bir butun halde kusursuz, parca parca durmuyo kasin - gozun - burnun,, Sakin elleme ve kafaya takma, su halinle insanda biraktigin hava-etki harika..
Ya birsey sorcam bandajlari cikardiktan sonra cok sisiyor mu surat ? Yoksa su an artik ben iyilesme doneminde miyim (9.gun bugun)
Bu arada o bahsettigim unluleri yandan gprmen lazim onden bisi belli olmuyo o kadar ben kafayi siyirdigim icin cok arastirma yaptim ordan biliyorum :))

Son düzenleme:
benimde şişliklerim falan kolay geçmişti
ama bandajlar çıktığında
sadece burunda şişme oluyo yanakları falan etkilemiyo
9.cu günde artık yüzün iyileşmek üzeredir morluk şişlik falan azcık kalır.

Son düzenleme:
kızlar ya bu aralar bi Zühtü bey'e gitsemmi diye düşünüyorumda
bi yandanda gidince nolcak sanki kemerimi düzeltecek diyorum
üzerine ne kadar düşünürsem okadar canımı sıkıyo napsam bilemedim

Doktora sor bakalim o kemer miymis ama bence nefes almanda bir problem yoksa bu haliyle cok hos. Guzel burun demek; kusursuz hokka gibi burun demek degildir bir butundur. Sen de cok guzel bir bayansin, bunu dusun..burnunu tek basina dusunmeyi birak artik.

laracroft canım valla sen moralimi inanılmaz düzeltiyosun :)
nefestede tam rahat diilim
eskisi gibi hatta bazen daha kötü oluyo

laracroft canım valla sen moralimi inanılmaz düzeltiyosun :)
nefestede tam rahat diilim
eskisi gibi hatta bazen daha kötü oluyo

laracrofta çok katılıyorum oske.. sağlık sorunlarını iyice bir gözden geçir doktorunuda danış ama seni rahatsız edici nefes proplemin yoksa şekil olarak kafanı takıcak bir problemin olmasın bence..

ben ameliyat olalı 3 ay oldu bak.. geniş, kemerli, öne eğik ve kalın derili bir buruna sahibim.. yani sahiptim.. burnumun yapısına gitmiycek yepyeni şekil vermeye kalkışmış doktorum.. anlıycağın kemerli bir burnum vardı şimdi köküne kadar almış kavisli bir burnum var ve çok pişmanım..şimdiki aklım olsaydı burnumun aynısının bir ufağını yaptırırdım:) yani insanın kendisine has bi takım bişeyler olmalı..

yüzün güzel ve burnun çok yakışıyor.. aynaya baktığında rahatsız mı ediyor seni? yani bencede etmesin:)

oskeee cnm bnm inan o kemer sana çok sevimlilk katıyor..nefes sorunun ciddi boyuttaysa git bidaha görün doktora..amaa şekil olarak bidaha o masaya yatmana hiç ama hiç degmezzz:)

saolun kızlar
zaten bende heralde 2.ci ameliyata karar verecek kadar cesur olamam :S
aynaya bakmayı geç aynaya bakmadığımda bile rahatsız oluyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…