Tüp Bebek Merkezleri Osman Develioğlu tüp bebek

Merhaba ben şu an başka bir merkezde transfer hazırlığındayım ama tek embriyom var. Eğer pozitif olmazsa osman hocaya gideceğim. Baştan gidecektim aslında ama mizacı sert dediler ben de çok hassasım diye görüşmeye bile gitmemiştim.
Umarım pozitif olur sağlıkla, gitme ihtiyacı hissetmezsiniz 😊 söylediklerime uyduğunuzda sert değil, tatlı bir mizahı da var bence

Gidenler böyle deneyimlerini yazarsa çok iyi olur aslında. Çok zor süreçlerden geçiyoruz. Çoğu yer para gözüyle bakıyor maalesef sadece. Transferiniz inşallah olumlu sonuçlanır🙏
Teşekkür ediyorum hepimiz için olumlu olması dileklerimle ❤️ osman hoca tüp bebek için genel bir fiyat çıkartıyor, o sırada kaç kez kontrole gittiysem de ayrı bir ücret almadı. Aslında her şeyin bu kadar net olması da güvende hissettiriyor. Fazla soru sormanıza da gerek kalmıyor zaten sormadan her şeyi baştan söylüyor 😃 başlarda aramaya çok tedirgindim ama alışılıyor 😃

Teşekkür ediyorum hepimiz için olumlu olması dileklerimle ❤️ osman hoca tüp bebek için genel bir fiyat çıkartıyor, o sırada kaç kez kontrole gittiysem de ayrı bir ücret almadı. Aslında her şeyin bu kadar net olması da güvende hissettiriyor. Fazla soru sormanıza da gerek kalmıyor zaten sormadan her şeyi baştan söylüyor 😃 başlarda aramaya çok tedirgindim ama alışılıyor 😃
Siz Bursa'da misiniz? Yani herkes Ankara İstanbul yönlendiriyor Bursa'ya gitmek mantıklı olur mu ben de o konuda kararsız kaldim

4. Günündeyim, teşekkür ediyorum hepimiz mutlu sonuçlara ulaşalım inşallah. Direkt muayene ediyor, kilo, beslenme, hareketlilik önemli Osman hoca için. Her hastaya kendine uygun bir yöntemle gidiyor. Gönlünüzü ferah tutun, doğru yerdeyiz :) ben jinekolojik onkoloji tedavisinden sonra gittim kendisine, hep net konuştu. Verdiği ilaçları düzenli kullanmak çok önemli, yumurta rezervinden ziyade kalitesi önemli dediği için hep verdiği ilaçları düzenli kullandım
Merhaba yumurta kalitesi icin takviye hap vs neler kullanıyosunuz acaba

Back
X