sadece yüzünü benzettım benkime benzettiğini biliyorum..buradan hiç böyle bir şey söylemeyecek biri değilmi?
bir arkadaş yzmış eki sözlükte.dedemin dedesinin dedesinin mezar taşını okumak istiyorum..eski Türkçe çivi yzısı dersid zorunlu olsun diyeatalarımızın mezar taşlarını bıraktığı eserleri okuruz.
herkes kendi atasının eserlerimi okuyabilmek ister sonuçta farklı yorum beklemezdim bu konudan. kendi geçmişinin tercümesinin tercümesi olmaz.bir arkadaş yzmış eki sözlükte.dedemin dedesinin dedesinin mezar taşını okumak istiyorum..eski Türkçe çivi yzısı dersid zorunlu olsun diye
acaba aynı kısı mı :dgöz kaş aynı valla
hanım hanııımmm, sen beni dürtSörrrrr kulağıma fısıldasan
hanım hanııımmm, sen beni dürt
kendı dürtme ayarlarını kapat
Bu anam hakkı içüüünnnSörr açık gözüküyor
Sevabına dürtsenize bir kere
seçmeli olmalı, hevesi olan öğrenir, hevesi olmayan öğrenmez,dayatıyorlarki halk tartışarak oyalansın..herkes kendi atasının eserlerimi okuyabilmek ister sonuçta farklı yorum beklemezdim bu konudan. kendi geçmişinin tercümesinin tercümesi olmaz.
Hadi yürüsarışın meg gidiyoruz b iz tut elimi. saçı koyultup gelelim :)
seçmeli olmalı, hevesi olan öğrenir, hevesi olmayan öğrenmez,dayatıyorlarki halk tartışarak oyalansın..
tabiki Munecim,şu anda bu eğtimi verecek bu işin ehli öğretmen yetersizmiş zaten,tepeden inme olmaz değilmi..anladığım kadarıyla hevesli pek çok arkadaş var..ama hevesi olmayanda bir o kadar çok o nedenle seçmeli olması uygun olur dedim..birilerinin ilgi duyması herkesin aynı şeye ilgi duyabileceği zevk alacağı anlamına gelmez değilmi?Aslında şöyle yapsalar çok daha güzel olur, mesela meslek liselerine dil bölümü de getirseler, bu diller çeşitlilik arz etse, işte ne bileyim İngilizce, Osmanlıca vs vs üniversitede dil bölümü okumak isteyen öğrencilere temel eğitim gibi olur, bak bunu sonuna kadar desteklerim, üniversitelerdeki dil bölümlerine hazırlık gibi olur, öğrenci kendi isteğiyle dil bölümünü seçer, o bölüme kaydını yaptırır eğitimini alır.
tabiki Munecim,şu anda bu eğtimi verecek bu işin ehli öğretmen yetersizmiş zaten,tepeden inme olmaz değilmi..anladığım kadarıyla hevesli pek çok arkadaş var..ama hevesi olmayanda bir o kadar çok o nedenle seçmeli olması uygun olur dedim..birilerinin ilgi duyması herkesin aynı şeye ilgi duyabileceği zevk alacağı anlamına gelmez değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?