- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
torpil bu ülkenin bir gerçeği şaşırmadım açıkcasışu an tesadüfen halk tv yi açtım..AKP den 85 kişiye torpil diyor..kpss sınavında kazanamamalarına rağmen memuriyete yerleştirilmiş ,bakan ve millet vekili yakınları
tespit edilen diyor tespit edilmeyen kaç kişi var bilinmiyor deniliyor..torpil bu ülkenin bir gerçeği şaşırmadım açıkcası
işe yerleşmeyi geçtim , devlet yurduna geçmek için bile millet torpile başvuruyordu
ya ne öğretmenler var bu ülkedeidealist binnr kaç öğretmenim oldu benimde..bir okadar saati doldurmaya çalışanda vardı..
torpilli olanlar var kopyacılar var neler neler şu an olduğu yeri haketmeyen milyonlarca amir memur vardırtespit edilen diyor tespit edilmeyen kaç kişi var bilinmiyor deniliyor..
aynen..okulumuzun müdürü hopörlörden küfür ediyordu öğrencilereya ne öğretmenler var bu ülkede
kelimei şahadet getiren hoca bile masum kalır valla
lise de bayan hocamız , eteklerimize ne laflar ederdi , pek meraklısınız oranızı buranızı göstermeye derdi , yatın kalkın erkeklerle sonrada diktirirsiniz yersiniz kocanızı bir güzel derdi , beş dklık zevkin peşinde koşun siz derdi , eteklerimiz dizde diye bizi nelerle şuçladı bu bir öğretmen
hahahaaynen..okulumuzun müdürü hopörlörden küfür ediyordu öğrencilere
Bana mı benzettin ayol, lütfen hayır desadece yüzünü benzettım ben
hepsı o :d
aklımdan bıle geçmedı :dBana mı benzettin ayol, lütfen hayır de
Ne kadar hadsizce ayıp yahu
Osmanlıca' yı nerde kullanıcaz ?
Resmi dairelerde mi? Arşivlere bakmak için mi? nerde nerde hakikaten nerde?
Hobi yapma demiyoruz gene yap canım
bu saarışında alınmadı :)aklımdan bıle geçmedı :d
her sarısın alınmasın lutfen. kaş, göz yapısını çok benzettım
hepsı o :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?