- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
- 408
hülya avşar ,yavuz Bingöl vs,onlardan biri sadece okdar..Nasıl cahıl zıhnıyetler tarafından temsıl edılıyoruz utanıyorum dogrusu.
Ogrencılerın hıc bır derdı yokmus gıbı ölu bır dılı ogretmek, onlara ekstra bır yuk vermek ne derece dogru.
Secmelı yapın ısteyen kısı ogrensın.
Sırf bellı bır kesımın gozunu boyayıp oylarını alacagız dıye saçmalak yasalar çıkarmayın Allah ıcın ya ...
Kolaysa sen ogren bakalım Osmanlıcayı Bayan Cahıl.
ha bak bunlar ırkçı gerçekten..ırkçı bu şekilde konuşandır..hem milletvekiline hemde bir bayana yakışmayan sözler , anlamıyorum de anlam veremiyorum de , karşı çıkmalarını hoş bulmuyorum de bizans tohumu da nedir ?
gerçi osmanlıca öğrenmek güzel bir şey değil mi ?
mesela edebiyat ve tarih derslerine katkısı olur mu ?
bu dersleri anlamayı kolaylaştırır mı ? özellikle tarihçi ve edebiyatçıların yorumunu merak ediyorum
aaa öylemi haberin detayını hiç okumadımcanım zaten sosyal bilgiler ve imamhatiplerde zorunlu oldu, bu normal
ama ilk öneri tüm liselerdi, düşünsene fen lisesine giden çocuk neden zorla osmanlıca öğrensin ne alaka?
maksat tartışacak birşeyler çıkarmak,çoluğu çocuğu düşünen yok..aaa öylemi haberin detayını hiç okumadım
tüm liselerse çok saçma
ya aslında güzel olur ki osmanlıca bulmaca çözmeye benzer birazmaksat tartışacak birşeyler çıkarmak,çoluğu çocuğu düşünen yok..
öyle , eğitim sistemimiz bir düzeltemedilermaksat tartışacak birşeyler çıkarmak,çoluğu çocuğu düşünen yok..
böyle geldi böyle gider..öğretmenlerdede kabahat yok..eğtim sistemi hep bozuktu..hep ezbercilik..çocuklara taşıyacağından fazla yük yüklemek..sınavlarımız ölüm kalım meselesi gibi..kpss de aynı şeklide...öyle , eğitim sistemimiz bir düzeltemediler
avrupada çocuklar eğlenerek öğreniyor
biz de oku ezberle geç
kaç yıl tarih okuduk tarihi bilmiyoruz , kaç yıl türkçe gördük bilmiyoruz
bu bizim zekamızdan değil eğitim sistemimizden
ezber sınava kadar kalıyor sınavdan sonra uçup gidiyor
bir şeyler değişmeli
yok öğretmende de çok şey bitiyor benceböyle geldi böyle gider..öğretmenlerdede kabahat yok..eğtim sistemi hep bozuktu..hep ezbercilik..çocuklara taşıyacağından fazla yük yüklemek..sınavlarımız ölüm kalım meselesi gibi..kpss de aynı şeklide...
şu an tesadüfen halk tv yi açtım..AKP den 85 kişiye torpil diyor..kpss sınavında kazanamamalarına rağmen memuriyete yerleştirilmiş ,bakan ve millet vekili yakınlarıyok öğretmende de çok şey bitiyor bence
öğretmenlerde yaratıcı olmalı
lise de ki tarih hocamın anlattığı herşey aklımda , sınava kitap yüzü açmadan girerdik çünkü mükemmel ders anlatırdı , herşeyi şifreler akıldı kalıcı şekilde somutlaştırırdı
üniversitede eğitimde okuyan arkadaşlar konularla ilgili filmler , maketler hazırlardı , çok güzeldi mesela bir maketle kaç saatlik ders yer alırdı
öğretmenin de önemli olduğunu düşünüyorum .
idealist binnr kaç öğretmenim oldu benimde..bir okadar saati doldurmaya çalışanda vardı..yok öğretmende de çok şey bitiyor bence
öğretmenlerde yaratıcı olmalı
lise de ki tarih hocamın anlattığı herşey aklımda , sınava kitap yüzü açmadan girerdik çünkü mükemmel ders anlatırdı , herşeyi şifreler akıldı kalıcı şekilde somutlaştırırdı
üniversitede eğitimde okuyan arkadaşlar konularla ilgili filmler , maketler hazırlardı , çok güzeldi mesela bir maketle kaç saatlik ders yer alırdı
öğretmenin de önemli olduğunu düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?