osmanlıca....

türk edebiyatı okuorum bu yıl 3. sınıfı okucam ve osmanlıcaların 1,2 ve 3ünü de AA ile geçtim. sana tavsiyem bir kitap olucak burada adını verebiliyormuyum bilmiorum ama suana kadar kime tavsiye ettiysem hepsi teşekkür etti açıköğretim edebiyatta okuyan arkadaşlarım bile osmanlıcadan AA ile geçmişler kitap sayesinde. eğer istersen bi şekilde haberleşiriz.

burada bir çok arkadaş kitap ismini verdi sen de verebilirsin sorun olmaz sanırım.
çok sevinirim gerçekten bana bu konuda ayrdımcı olursan önerilen kitapları aldım.
onu da alırım hiç problem değil yeter ki geçeyim başarılı olayım.

bu kitabında ismini vermişlerdir belki çok ünlü bir kitap. Hayati DEVELİ Osmanlı Türkçesi Kılavuzu I ve II. hangi şehirdesin? aynı yerdeysek yardım bile edebilirim

bu kitabında ismini vermişlerdir belki çok ünlü bir kitap. Hayati DEVELİ Osmanlı Türkçesi Kılavuzu I ve II. hangi şehirdesin? aynı yerdeysek yardım bile edebilirim

evet canım önerdiler bu kitabı.
sipariş verdim ben de bu hafta içi elimde olacak kitaplar.
faruk timurtaştı sanırım onu da önerdiler onu da aldım.
çok teşekkür ederim düşüncelerinden ve yardımından dolayı.İstanbul :)

evet Faruk Timurtaşı biliorum ama ben ondan pek faydalanamadım.Hayati Develi çok basite indirgemiş. aaa bende istanbuldayım hangi üniversite?

evet Faruk Timurtaşı biliorum ama ben ondan pek faydalanamadım.Hayati Develi çok basite indirgemiş. aaa bende istanbuldayım hangi üniversite?

burada ki arkadaşlar önerdi ben de aldım o kitabı da ne olur ne olmaz diye.
dersimin iyi olması lazım çünkü.
sen de öyle deyince Hayati develi'nin bana yararlı olacağını düşünmeye başaldım iyice inşallah.
İstanbul üniversitesi sen ?

inşallah faydası olur. Bende Yeditepe üniversitesindeyim. İstanbul üni eski edebiyat üzerine. biliyormusun? yani bu tarz dersleriniz çok ağır olur sizin.

inşallah faydası olur. Bende Yeditepe üniversitesindeyim. İstanbul üni eski edebiyat üzerine. biliyormusun? yani bu tarz dersleriniz çok ağır olur sizin.

doğru canım öyle.
çok zorlanıyorum bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmezdim severek kazanmama okumama rağmen zorlanıyorum.

doğru canım öyle.
çok zorlanıyorum bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmezdim severek kazanmama okumama rağmen zorlanıyorum.

bende aynen öyleydim. korkutmak gibi olmasın ama 2. sınıf zordur biraz fazla çalışmak gerekiyor. bu arada ben Tuba Nilay. kadıköy taraflarına geliosan eğer zorlandığın konularda yardımcı olurum sana.

bende aynen öyleydim. korkutmak gibi olmasın ama 2. sınıf zordur biraz fazla çalışmak gerekiyor. bu arada ben Tuba Nilay. kadıköy taraflarına geliosan eğer zorlandığın konularda yardımcı olurum sana.

evet herkes öyle diyor tuba ya 2. sınıf zor diye.
ben zaten artık çalışmam gerektiğine iyice emin oldum ama zorlanıyorum çalışsam da.teşekkür ederim ayrıca yardım talebinden dolayı :)

Osmanlıca
maalesef bende bu dersi alıyorum.

kitaba gelince okulda bize Yılmaz Kurt un yazdığını okutuyorlar..
hocamız da zaten bir zamanlar Yılmaz Kurt tu.. kendi kitabını tavsiye etmesi, ettirmesi şaşılmasa gerek

bizim de hocamız kendi kitabını önermişti ya.
ben şimdi hayati develi ve faruk k. timurtaş'ın kitaplarını aldım buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine ben de sana öneririm :)

Osmanlıca için bana yardımda bulunmuş arkadaşlar sizden bir ricam isteğim olacak.
Göktürkçe dersi için yardımcı kitap kullandığınız memnun olduğunuz bir kitap varsa bana önerebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…