Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sgk geçiormu fiyatlar hakkında bilgisi olan war mı?
ssk geçmiyor.
normal odada normal doğum 600 tl, sezeryan 1000 tl ,epidural için 350 tl fiyat veriyorlar.
ssk geçmiyor.
normal odada normal doğum 600 tl, sezeryan 1000 tl ,epidural için 350 tl fiyat veriyorlar.
merhaba,
bu fiyatlara doktor ücreti dahil mi yoksa bu sadece hastanenin alacağı ücret mi?
iyiymiş fiyatlar özel oda istersek yani tek kişilik ne oluyo acaba we normal doğum yanlısı bir hastanemi tawsiye edeceğin dr warmı güleryüzlü anlayışlı:) çok şeymi istdimolumunekankayizsmile
Merhabalar Konuya en son 2010 da yorum yapılmış. Kadın doğum doktorları Filiz Ak ve Saadet Sertaç Ergin 'e gidenler memnun kalanlar ya da kalmayanlar varmı?
Merhabalar Konuya en son 2010 da yorum yapılmış. Kadın doğum doktorları Filiz Ak ve Saadet Sertaç Ergin 'e gidenler memnun kalanlar ya da kalmayanlar varmı?
Peki memnun kaldinizmi saadet hannimdan nasil bir doktor tavsiye edermisinizcanım sen gittin mi saadet hanıma? benim doktorum izinde olduğu için ben bugün gideceğim sgk geçiyor dediler
Memnun kalmadım, Üsküdar via hspitalda doğum Yaptım Hülya hanım var orada çok memnun kaldım, ameliyat Dikişim o kadar güzel dikmiş ki şu an iz kalmadıPeki memnun kaldinizmi saadet hannimdan nasil bir doktor tavsiye edermisiniz