Herkese Merhaba
Şişli Osmanoğlu hastanesine giden yada doğum yapan varmı?
Memnuniyet yada şiyaketlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Nisan sonu yada Mayıs başı doğum yapacağım.Hastane konusunda karar vermeye çalışıyorum.
ben osmanoğlu hastanesinde doğum yaptım tarık altınok girdi doğumuma hastane süper personel de harika çok ilgililer benlede çok yakından ilgilendiler bebişimlede haziranda doğum yaptım kesinlikle tavsiye ederim
iyiymiş fiyatlar özel oda istersek yani tek kişilik ne oluyo acaba we normal doğum yanlısı bir hastanemi tawsiye edeceğin dr warmı güleryüzlü anlayışlı:) çok şeymi istdimolumunekankayizsmile
bu yazdıklarım dr. dışarıdan normal oda sadece hastane fiyatı.
eğer büyük oda isterseniz normal 750 sezeryan 1250 epidural farkı 350 ve dr. dışarıdan.
hastane dr. ile büyük oda normal 1250 sezeryan 2150 epidural farkı 350 .
iyiymiş fiyatlar özel oda istersek yani tek kişilik ne oluyo acaba we normal doğum yanlısı bir hastanemi tawsiye edeceğin dr warmı güleryüzlü anlayışlı:) çok şeymi istdimolumunekankayizsmile
Benim gittiğim dr. bu hastaneye doğuma gitiiğini söylediği için telefonla fiyat aldım. hastaneyi gidip görmedim ve oranın dr. ile ilgilide bilgim yok açıkçası...
Merhabalar Konuya en son 2010 da yorum yapılmış. Kadın doğum doktorları Filiz Ak ve Saadet Sertaç Ergin 'e gidenler memnun kalanlar ya da kalmayanlar varmı?
Merhabalar Konuya en son 2010 da yorum yapılmış. Kadın doğum doktorları Filiz Ak ve Saadet Sertaç Ergin 'e gidenler memnun kalanlar ya da kalmayanlar varmı?
osmanoğlu hastanesi kadın doğum filiz aka bir kere gittim ve çok pişman oldum.bir daha asla ve asla ona gitmem.florence nightingale de çalışan herman işçi doktorla tanıştım süper bir doktor.hastayı dinliyor,ona değer veriyor muayene ederken de dört dörtlük bir doktor.gözüm kapalı onu tavsiye ederim.