- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.971
- 373
Bugün önemli bişi olmalı ay tutulması, veya burçlara gezegenlerin yaptığı etkiler falanEywah yine ekşi sözlüğün diline düşecez. Noluyo bugün böyle yaw![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün önemli bişi olmalı ay tutulması, veya burçlara gezegenlerin yaptığı etkiler falanEywah yine ekşi sözlüğün diline düşecez. Noluyo bugün böyle yaw![]()
Tatile erken baslayanlardasiniz anlasilan ?Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..
Hic sorma valla kuzum ne dememizi bekliyorlar anlayamadim vallane pohlari bitiyo ne püsürükleri
![]()
Skandal skandall genç bir kadın osurugunda boğulduHic sorma valla kuzum ne dememizi bekliyorlar anlayamadim valla![]()
Google amcadan bu günün önemini araştırdım sonuçlarda ilk madde bu;Bugün önemli bişi olmalı ay tutulması, veya burçlara gezegenlerin yaptığı etkiler falan
Konu sahibi değil ama bence sen geyikten gideceksin.. bir osuruk için değer miSkandal skandall genç bir kadın osurugunda boğuldukokuyor yazmış bi de yırtıllll dedim yırtıllll
![]()
Hic gulesim yoktuSkandal skandall genç bir kadın osurugunda boğuldukokuyor yazmış bi de yırtıllll dedim yırtıllll
![]()
Osuruktan konular açarsan alırsın banıııKazen böyle bir konudan ban almam degil mi?
Hayır yani konuyu bdv ye açmadım diye buraya rahatça açarım diye düşünmüştüm. Dersten canım sıkıldı ve içinde bulunduğum durumu anlatma amaçlı açtım ama lütfen banlama beni
![]()
Mümkünse yorganı kafasına kadar çektin salsın negatif enerjiyi koklasin ciğeri dolana kadar öfff bu nee beeHic gulesim yoktuosurugunda boguldu
Birde bulunduğu durumu savunuyor![]()
Tiksindim bir andaMümkünse yorganı kafasına kadar çektin salsın negatif enerjiyi koklasin ciğeri dolana kadar öfff bu nee bee![]()
Konu sahibi değil ama bence sen geyikten gideceksin.. bir osuruk için değer mi![]()
Gyenjit vakasıTiksindim bir andaambulans cagirin hemen acil
Hiçbir başlıga uymayan yazılar deyince insanın her şeyi paylaşası geliyorOsuruktan konular açarsan alırsın banııı![]()
O zaman yapacak bir sey yok tek care buysa arkadas gule guleGyenjit vakasıtıpta çaresi yok tek çare soluması ciğeri dolana kadar
![]()
Tamam burda işim bitti gidem baska konuyaO zaman yapacak bir sey yok tek care buysa arkadas gule gule![]()
Korkmayın kızlar odada tekim ve koku odadan başka alanlara yayılmıyor. Tek yayılma alanı odanın içi.Kokusu buraya kadar geldi. Tuvalette ders çalış bari cevrendekiler rahatsız olmasın![]()