Osur Osur nereye kadar..

Kazen Kazen böyle bir konudan ban almam degil mi? 😪 Hayır yani konuyu bdv ye açmadım diye buraya rahatça açarım diye düşünmüştüm. Dersten canım sıkıldı ve içinde bulunduğum durumu anlatma amaçlı açtım ama lütfen banlama beni 🤷‍♀️

Kazenle ne alaka yahu. Burası hiçbir başlıga uymayan yazılar diye paylaşmak istedim. Kime ne zararı var. Başlık rahatsız ettiyse okumazsınız olur biter. Böyle bir konu açtım diye ban yiyecek degilim herhalde degil mi?
Hem sadece paylaşmak istedigimi belirttim kimseden tavsiye ya da başka bir konuda bilgi istemedim ki..
Tatile erken baslayanlardasiniz anlasilan ?

Nane limon iyi gelir bagirsaklariniza !

Kazen Kazen böyle bir konudan ban almam degil mi? 😪 Hayır yani konuyu bdv ye açmadım diye buraya rahatça açarım diye düşünmüştüm. Dersten canım sıkıldı ve içinde bulunduğum durumu anlatma amaçlı açtım ama lütfen banlama beni 🤷‍♀️
Osuruktan konular açarsan alırsın banııı🥴

Kokusu buraya kadar geldi. Tuvalette ders çalış bari cevrendekiler rahatsız olmasın 😉

Kokusu buraya kadar geldi. Tuvalette ders çalış bari cevrendekiler rahatsız olmasın 😉
Korkmayın kızlar odada tekim ve koku odadan başka alanlara yayılmıyor. Tek yayılma alanı odanın içi.

Back
X