Ösym mezun değişikliği

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
İyi akşamlar herkese.yeni mezun oldum ve ösym'de hâlâ okuyor gözüküyorum.öabt sınavına gireceğim. Yarın ais'te değişikliklerin son günü.diplomamı 12 gün sonra alacağım.nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Fakültenizin öğrenci işlerini muhakkak arayın. Onlar sizi yönlendirecektir.

Fakültemiz şehir dışında.inşallah geç kalmam.

Fakültemiz şehir dışında.inşallah geç kalmam.
Siz arayın telefonla. İlişik kesme işlemlerini tamamladıysanız diğer birimlerde gecikme olmuş olabilir. Haber verirseniz bir an önce çözmeye çalışırlar. Sabah erkenden arayın.

Ösym kadar dangalak bir kurum yoktur herhalde kamuda. Bazen benzin döküp yakasım geliyor.

Benim dönemimde de olmuştu bu, aradık ösymyi, öğrenim durumu değişikliği için dilekçe vermeniz lazım dediler (!) hurra dilekçe yazdık kargoladık hiçbir değişiklik olmadı. Aylaaar sonra kendiliğinden düzeldi.

Tercih yaparken sıkıntı çıkmaması için ösymyi önce telefonla arayım sonra da dilekçe ile sorun bence. Dilekçeyi elinizde yazılı bir kanıt olması için dedim.

Siz arayın telefonla. İlişik kesme işlemlerini tamamladıysanız diğer birimlerde gecikme olmuş olabilir. Haber verirseniz bir an önce çözmeye çalışırlar. Sabah erkenden arayın.
Okuldan kaynaklı olmayabilir benim ilişiğim çoktan kesildiği halde ösym sayfamda uzun süre okuyor göründüm, tamamen kurumun aymazlığı yani.

Arkadaşlar tesekkurler cevaplar için.9 10 gün oldu mezun olalı. Sistemde hala aktifim mezun değilim.bir mezuniyet tarihim yok.bizim öğrenci işleri de insanı çıldırtacak cinstendir aslında.pek bilgileri olmuyo ya da sistem hep aksak.yarın halletmeye çalışacağım.

Giriliyor ama şimdi güncellemenin son günü yarın. Bir daha değiştirmeye izin verir mi sistem bilmiyorum. Acemi olduğum için açtım konuyu aslında:)

Back
X