Meyledeceğimden değil..dini boyutu önemli onun için.. Kızlı erkekli ortak organizasyonları onaylamıyor..ona tersmiş.. İkna edemedim bu konuda..Neden kızlı erkekli gezilere izin vermiyor? Başka erkeklerle konuşup meyledeceginizi falan mı düşünüyor?
Benim annem de gezmeyi seven kadın. Babamsa tam bir ev kuşu. En güzel tatile gotur yine de TRTde kovboy filmi izleyince daha mutlu olur.
O yüzden annem ara ara çıkar. Köye gider, hasat toplamaya gider, annesini ziyarete gider,düğüne gider,arkadaşıyla tatile gider, yurtdisina gider, bağlı olduğu bir kurum var. Onların buluşma organizasyonlarına falan gider....
Sonuç olarak evde durmayı seven durur gezmeyi seven de gezer. Diğer türlüsü ömür tüketmek bence, her iki taraf için de.
Bir çözüm bulursanız nolur benimle de paylaşın zira çok çok aynı şeyleri yaşıyoruz ve ben artık kafayı yemek üzereyimEvet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..
Misal ben ömür tüketiyorum; (Neden kızlı erkekli gezilere izin vermiyor? Başka erkeklerle konuşup meyledeceginizi falan mı düşünüyor?
Benim annem de gezmeyi seven kadın. Babamsa tam bir ev kuşu. En güzel tatile gotur yine de TRTde kovboy filmi izleyince daha mutlu olur.
O yüzden annem ara ara çıkar. Köye gider, hasat toplamaya gider, annesini ziyarete gider,düğüne gider,arkadaşıyla tatile gider, yurtdisina gider, bağlı olduğu bir kurum var. Onların buluşma organizasyonlarına falan gider....
Sonuç olarak evde durmayı seven durur gezmeyi seven de gezer. Diğer türlüsü ömür tüketmek bence, her iki taraf için de.
İnşallah buluruz ya böyle hayattan hiç zevk almıyorum..Bir çözüm bulursanız nolur benimle de paylaşın zira çok çok aynı şeyleri yaşıyoruz ve ben artık kafayı yemek üzereyim
Bilemiyorum.. Maddi kaygı olmasaydı.. Sürekli evde olsaydık belki o da sıkılıp gezmek isteyecekti..Eşim iş yerini kapattı, ben de neredeyse 1.5 yıldır ücretsiz izindeyim. Komple evdeyiz bu ara yani:) Her gün standart süt ekmek vs için market ve oyun için park. Haftada bir gün şehir dışı ya da ilçe gezmesi, bir gün kahvaltı, bir gün balık günü, bir gün avm, iki gün de sahil gezmesi ya da arkadaş gezmesi yapıyoruz. Belki bir ya da iki gün evdeyiz. Evde kaldığımızda çatlıyoruz. Çocuk zaten çok sıkılıyor. Bizimki tamamen boşluktan ama hiç olmadı haftada iki gün çıkılır ya. Taş olsa çatlar yani. Bunun parayla pulla da ilgisi yok.
Hoşlanacağı yerler aktiviteler ya da yerler keşfedin. Balık evde kokuyor diye dışarıda yiyin zaten uygun fiyatlı da çok balık var. Çoçuğun yaşına uygun tiyatrolar etkinlikler oluyor onlara katılın. Herşeyin evde yapılabileceğine alıştırmayın.
Bu aralar otun ta kendisiyim. 7 aylık kızım var. Şuan bile uyutmaya çalışıyorum. Annem kayınvaldem ve ev üçgeninde yaşıyorum. Bahardan mıdır nedir çok mutsuzum bu aralar. Sürekli mızmız. İçimi dökmüş oldum birazEvet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..
Kahve zincirleri var her hafta bir çeşidini deneyin 10ar liradan 20 lira sonuçta.Bilemiyorum.. Maddi kaygı olmasaydı.. Sürekli evde olsaydık belki o da sıkılıp gezmek isteyecekti..
Bu şey olmamış mı ya, nispetEşim iş yerini kapattı, ben de neredeyse 1.5 yıldır ücretsiz izindeyim. Komple evdeyiz bu ara yani:) Her gün standart süt ekmek vs için market ve oyun için park. Haftada bir gün şehir dışı ya da ilçe gezmesi, bir gün kahvaltı, bir gün balık günü, bir gün avm, iki gün de sahil gezmesi ya da arkadaş gezmesi yapıyoruz. Belki bir ya da iki gün evdeyiz. Evde kaldığımızda çatlıyoruz. Çocuk zaten çok sıkılıyor. Bizimki tamamen boşluktan ama hiç olmadı haftada iki gün çıkılır ya. Taş olsa çatlar yani. Bunun parayla pulla da ilgisi yok.
Hoşlanacağı yerler aktiviteler ya da yerler keşfedin. Balık evde kokuyor diye dışarıda yiyin zaten uygun fiyatlı da çok balık var. Çoçuğun yaşına uygun tiyatrolar etkinlikler oluyor onlara katılın. Herşeyin evde yapılabileceğine alıştırmayın.
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum.. Dediğim gibi genel de pazarları boş bi tek onda da avm ye ya da cafeye götürür.. Ben günü birlik çevre illeri.. Piknik tarzı şeyleri, ya da konaklamalı turlar falan istiyorum.. Kapalı mekan sevmiyorum..Kahve zincirleri var her hafta bir çeşidini deneyin 10ar liradan 20 lira sonuçta.
Misafirliğe gitmiyor mu o zaman siz eve misafir çağırın.
Yakın arkadaşlarınızı arayın sizi aktivitelerine çağırsınlar. Bir arkadaşım sıkılınca beni arıyor benimki evde pinekliyor bu haftasonu birşeyler yapalım söyle de eşin arasın diyor..
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama konuşuyorsa uçurtma yapalım diyin evde hepbirlikte uçurtma yapmayı deneyim uçuyor mu diye açık alana gidin.
Hayvanat bahçesi ya da oyuncak müzesi tarzı yerler varsa çocuğu oraya götürün giriş max 10 lira civarıdır.
Çocukların oyun oynadığı sizin de yanda çay kahve içtiğiniz kafeler oluyor hatta birşey yiyip içmeseniz de oluyor fiyatı yarım saati 10-30 tl civarı.
Bir aylık aktivite. Yazdıklarımın toplam maliyeti 100-200lira arasıdır. Tabi artabilir duruma göre ama abartmadan dikkat edilirse 100liraya yapılacak şeyler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?