Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende almıyorum inanın günlerim zehir gibi geçiyor.İnşallah buluruz ya böyle hayattan hiç zevk almıyorum..
Valla canım huzursuzluk çıkmasın diye erkekli ortamlı şeylere karşı çıkınca bi şey demiyorum çünkü ben de ona izin vermezdim..kadınlarla gitmeye de bi şey demez ama ben biraz hayat arkadaşımla arkadaşlık yapmak istiyorum..Valla biz kadinlar istedigimiz kadar ayy ben calisooorum ayyaklarimin ustunde duruyorum diyelimElin oglu izin vermeyince yerimizden kipirdayamiyoz
Beni dogrusu elin oglu pek zaptedemez ancak cocuklardan dolayi engellenirim
Şöyle söyleyeyim şu an dolar arttığından biraz maliyetli oldu ama örneğin ben hep Haziran başı okullar kapanmadan kapalı ısıtmalı havuzu olan otellere giderim. Yine sezon kapanırken Eylül ayında okullar açıldığında da yine iyi otellerde konaklarım. Dönem arası yazlığa gidebiliyoruz. Bu açıdan şanslıyız. Kış ayında da yaşadığımız şehirde termal otellerde indirim ararım bir kez de termale gitmeye çalışırım. Yüksek olursa zorlamam şansımı. Bahsettiğim dönemlerde fiyatlar uygun oluyor. İki tür tatilci var genelde herşey dahilci/konfor için üst segment oda kahvaltılı lüks otelleri tercih edenler, bir de ben gezeyim de yatacak bir yerim olsun yeter diyenler. Eşiniz hangisinden buna bakın bi... Trivagodan fiyat karşılaştırın. Pegasus geçen yıl yurtiçine 10liraya falan bilet sattı kampanya ile. Arkadaşım almıştı ben site kilitlendiğinden alamadım. Bunları takip edin. Uçak biletini öğrencilerin vize finallerine denk getirmeyin:) metropol şehirde yaşıyorsanız şu an bile uygundur biletler...Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum.. Dediğim gibi genel de pazarları boş bi tek onda da avm ye ya da cafeye götürür.. Ben günü birlik çevre illeri.. Piknik tarzı şeyleri, ya da konaklamalı turlar falan istiyorum.. Kapalı mekan sevmiyorum..
Paramız yok ama çalışmıyoruz düğün takılarımızdan yiyoruz:) Bu da acındırmaydı:)Bu şey olmamış mı ya, nispet![]()
Bazen olmayinca olmuyor ablam o zaman kendin yapacaksin bosanmiyorsan. Evde oturuyorsa cocuga baksin sen gez.Valla canım huzursuzluk çıkmasın diye erkekli ortamlı şeylere karşı çıkınca bi şey demiyorum çünkü ben de ona izin vermezdim..kadınlarla gitmeye de bi şey demez ama ben biraz hayat arkadaşımla arkadaşlık yapmak istiyorum..
Aynı benim kocam.Değişmiyor malesef ot gibi yaşıyorum.evden işe işden eve.çocukta yok rahatca gidebiliriz gezebiliriz.ama gitmiyor hayatta bisey görmemiş görmeyede niyeti yok .Bu sene ilk defa tatile çıkacaz inş o zaman yasatacakmıs bana bişeyler ama göreceğim bakalım ne yasayacagız.Ailemde dahil herkes gene istediğim gibi olmayacagını söylüyorlar ins yanılırlar.Bidahaki ay evlilik yıldönümümüz ve ben liste yapıp ona verecegim onunla beraber yasamak yapmak istediyipte yapamadığım tüm şeyleri yazacagım ins utanırda bişeyler yapar.Benim hala umudum var.Evet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..
Çok iyi fikirmiş inşallah işe yarar..Aynı benim kocam.Değişmiyor malesef ot gibi yaşıyorum.evden işe işden eve.çocukta yok rahatca gidebiliriz gezebiliriz.ama gitmiyor hayatta bisey görmemiş görmeyede niyeti yok .Bu sene ilk defa tatile çıkacaz inş o zaman yasatacakmıs bana bişeyler ama göreceğim bakalım ne yasayacagız.Ailemde dahil herkes gene istediğim gibi olmayacagını söylüyorlar ins yanılırlar.Bidahaki ay evlilik yıldönümümüz ve ben liste yapıp ona verecegim onunla beraber yasamak yapmak istediyipte yapamadığım tüm şeyleri yazacagım ins utanırda bişeyler yapar.Benim hala umudum var.
İnş faydası olursa paylasırım burda.sizde deneyin olmadı belki utanır eşiniz yapmadıgı şeylerden.Çok iyi fikirmiş inşallah işe yarar..
Evet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..
1.5 yaşında oglum ve rahmetli kv farkıyla ben de ayniyimYazıyı ben yazdm sandım
Bende ot gibi yaşıyorum ev kvalide park (1.5 yaşında kizm var)
Bu üçlü arasında gidip geliyorim
Yazın gelmesini bekliorum 4 gozle arabamız yoktu araba aldk götürür inşaAllah yazınyazın
Defalarca kavga edilmiş bile olabilir ama değişmez bu tipleracik acik bud rumdan üzüntü duydugunuzu ve memnun olmadiginizi söyleyin. bazen konusmak en iyi cözüm. tabi bu karsinizdaki kisiye de cok bagli.
Kızlı erkekli organizasyon derken?Meyledeceğimden değil..dini boyutu önemli onun için.. Kızlı erkekli ortak organizasyonları onaylamıyor..ona tersmiş.. İkna edemedim bu konuda..
Yani bayan erkek karışık, piknik, gezi.. İzin vermiyor.. Kendi çevresinden birileri olsa tanıdığı için sıkıntı yapmıyor ama benim iş arkadaşlarımı tanımadığı için..kadım erkek beraber geziler, eğlencelere gitmeme sıcak bakmıyor..Kızlı erkekli organizasyon derken?
Valla ayni durumu defalarca eşimle konuştum ama sürekli gezme meraklısı gezme delisi oldum. Maalesef karşınızdaki insan anlayışlı düşüncelerinize saygı duyması lazımacik acik bud rumdan üzüntü duydugunuzu ve memnun olmadiginizi söyleyin. bazen konusmak en iyi cözüm. tabi bu karsinizdaki kisiye de cok bagli.