Ot gibi yaşam..

valla ben de eşiniz gibiyim. bana da sürekli gezmek isteyen insanlar tuhaf geliyor. kendimi en rahat hissettiğim yer evim. en fazla yakınlarda bi yere tatile gidebilirim.
bi de çocuğum olsa uzak bi ile gidip tatil yapmaktan vs hiç hoşlanmam zahmetli gelir yani. çocuk peşinde koşmaktan tadı alınmaz ki

Evet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..
Ben olsam kendim giderim çocuğumla . İcazet alacak halim yok . Otursun evinde...

Evet ot gibi yaşıyorum.. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok severim kazandığım her kuruşu bu uğurda harcayabilirim ama gelin görün ki bunun tam zıttı bi kocam var, hep evde oturmak ister.. Gezmekten kastı avm ye gitmek, oğlunu arabaya bindirmek..4 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gittik.. Ben hep turları takip ederim ona söylediğimde yazın der, çok uzak der, çocukla nasıl olacak der.. Der de der yani.. Totosunu yerden kaldıramaz..Bu arada bazen işyeri arkadaşlarının düzenlediği geziler oluyor kızlı erkekli diye ona da izin vermiyor.. Ot gibi yaşayıp ot gibi yaşatıyor kısaca..Bu sorunu nasıl çözebilirim, siz neler yapıyorsunuz bu konuda..

Kavga edin, söke söke alın istediğiniz hayatı...

Tam da "Senden once ben"filmini izlemistim dun gece.
Izleyin bence.
Gerci sorunuza cozum olmak yerine daha da korukleyebilir ama, bazen koruklemek iyidir.

Eşimde herşey saati saatine planlanmayan hiçbir geziye çıkmaz, saatinden şaşan gezilerde gerilirdi. İnanın artık gezmeye alerjisi olduğunu düşündüm, zira her gittiğimiz yerin ilk gecesini acilde geçirir, muhakkak doktor tavsiyesiyle antibiyotiğe başlar, geleceğimizden bir önceki gece rahatlar, iyileşirdi. Vazgeçmedim, çocuğu öne sürdü ben bakarım sorun değil dedim (ama tabi yinede ortak baktık :) ) derken derken şimdi sabah kahvaltıda hadi ben çantayı hazırladım şuraya gidiyoruz kıvamına getirdim. Vazgeçmeyin :)

Ben de aynı durumdayım. Eşimin gezme anlayışı sadece ailesine gitmektir. Piknik miknik hakgetire. Balayını bile burnumdan getirdi. Akraba arkadaşa gitmez, misafir de istemez. Gitmek zorundaysa da illa ki beş karış surat, ağzımdan burnumdan gelir. Ben de ona benzemeye başladım ama hiç arkadaşım kalmadı görüşmediğim için. Sen gez diyen de olur ama yurtdışına veya yıllık tatillere de tek göndermez. Değişirler mi bilmiyorum :bicak:

Benimde eşim herşey uyar gidilecek gezilecek yerleri benden çok merak eder 4 yıllık evliyim çocuk yok imkanımız arabamız çok şükür var ama bende de istek yok.

Bunu evlenmeden önce bilmiyormuydun? Sorun sadece gezmek degil, hayata bakis acisi bence. Sen mesela karisik grup ile gezmek istiyorsun, o dini hasasiyetleri öne atiyor. Demek ki bu konuda ayni hasasiyeti paylasmiyorsunuz.

Artik evlenip cocuk yaptigina göre, kabullenmen lazim. Esin ile fazla gezemezsin fakat sen esini bu sekilde kabul ediyorsan, esinde senin gezmeni kabul etmeli. Oglunu al gez. Ilk basta sadece kadinlar ile gez, ondan sonra yine istedigini yap. Hayir yani beyefendinin öyle "hem ben gelmeyim, hem sen gezme" opsyonu yok. Hem yemegim, hem pastam dursun diyor.

Benim eşim de ev kuşu. Artık onu beklemiyorum istediğim gibi gezip duruyorum yeterki param olsun. 10 sene bekledim düzelir diye düzelmedi oğlum büyüsün onunla gezerim dedim o da aynı babası gibi ev kuşu genetikte olunca öyle.

Şikayet eder dururdum. Baba oğul evde cürüyorsunuz diye. Allah bana bir kız verdi gece bile evde durmak istemiyor o derece meraklı gezmeye. Şimdi kızım 3 yaşında 10 sene sonra dünya turuna çıkacağız ana kız.

Son düzenleme:
Bunu evlenmeden önce bilmiyormuydun? Sorun sadece gezmek degil, hayata bakis acisi bence. Sen mesela karisik grup ile gezmek istiyorsun, o dini hasasiyetleri öne atiyor. Demek ki bu konuda ayni hasasiyeti paylasmiyorsunuz.

Artik evlenip cocuk yaptigina göre, kabullenmen lazim. Esin ile fazla gezemezsin fakat sen esini bu sekilde kabul ediyorsan, esinde senin gezmeni kabul etmeli. Oglunu al gez. Ilk basta sadece kadinlar ile gez, ondan sonra yine istedigini yap. Hayir yani beyefendinin öyle "hem ben gelmeyim, hem sen gezme" opsyonu yok. Hem yemegim, hem pastam dursun diyor.
Hayır bilmiyordum evlenmeden önce bu kadar değildi.. Benim de dini hassasiyetlerim var ama çok yoğun değil.. Ben evlenmeden önce açıktım problem yok dedi.. Nişanlandıktan sonra kapanmamı istediğini söyledi.. Onun lafına göre değil ben de istediğim için kapandım.. Sorunuza cevaben evlenmeden önce böyle değildi..

Benim eşim de ev kuşu. Artık onu beklemiyorum istediğim gibi gezip duruyorum yeterki param olsun. 10 sene bekledim düzelir diye düzelmedi oğlum büyüsün onunla gezerim dedim o da aynı babası gibi ev kuşu genetikte olunca öyle.

Şikayet eder dururdum. Baba oğul evde cürüyorsunuz diye. Allah bana bir kız verdi gece bile evde durmak istemiyor o derece meraklı gezmeye. Şimdi kızım 3 yaşında 10 sene sonra dünya turuna çıkacağız ana kız.
Benim de oğlum var.. Kızı mı bekle diyorsun yani.. 🤪

Back
X