ot gibi yaşamak niye?

ne güzel sizin adınıza sevindim...
eşinizin spor yapması bile benim eşim gibi olmadığını gösteriyor..akraba ziyaretinde bile tavla oynayanların başında dikilen bi adamdan bahsediyorum
Allah Allah. biraz pasif bir karakter demek istiyosunuz galiba? peki ne dusunuyosun canim, bu konuyu acmakta bir amacin vardir herhalde. sadece sikayetlenmekte olabilir bu. yada yasadiklarini yasayan birilerini gormek, yada nebilim kafanda biseyleri netlestirmeye calismak...sen neyi amacladin?

Allah Allah. biraz pasif bir karakter demek istiyosunuz galiba? peki ne dusunuyosun canim, bu konuyu acmakta bir amacin vardir herhalde. sadece sikayetlenmekte olabilir bu. yada yasadiklarini yasayan birilerini gormek, yada nebilim kafanda biseyleri netlestirmeye calismak...sen neyi amacladin?
valla konuyu açtım çünkü çok bunaldım,dertleşmek mahiyetinde gibi:(
onunla bir hayatı paylaşamayacağımı düşünmeye başladım,beni mutlu etmek için çabalamadığını düşünmeye başladım
evliliğimi sorgulamaya başladım..2 yıldır anlatmama rağmen düzeltmemesinin sebebi ne olabilir.beni kendine uydurmayamı çalışıyor ama böylede çürüyorum anlamıyor.öyle işte..dertleşiyorum

Cimri mi? Hani sonuçta aktivite = para, ama annede, akrabada yeme içme bedava.

Valla o siz uymuyorsa, siz kafa denginiz bir arkadaş bulun. Planınızı önceden haber vermek şartıyla gezin, tozun, yiyin, keyfinize bakın. Nasılsa eve döndüğünüzde kanepede pinekliyor olacak. O eşlik etmiyor diye hayatı kaçırmayın.

Ben tek çok gezerim, yeni yerlerde yeni insanlarla tanışırım. Gayet de keyifli oluyor.

valla konuyu açtım çünkü çok bunaldım,dertleşmek mahiyetinde gibi:KK43:
onunla bir hayatı paylaşamayacağımı düşünmeye başladım,beni mutlu etmek için çabalamadığını düşünmeye başladım
evliliğimi sorgulamaya başladım..2 yıldır anlatmama rağmen düzeltmemesinin sebebi ne olabilir.beni kendine uydurmayamı çalışıyor ama böylede çürüyorum anlamıyor.öyle işte..dertleşiyorum
farkli amaclardan bahsediyosun. dertlesmek ayri birsey, evliligini dorgulamak baska birsey.

bana care ariyormussun birazda gibi geldi..tek basina aktiviteler yapma zamanin gelmis, curume. curutmesine izin verme. sok etkisi yarat, kendi kendine plan programlar yaparak onu sasirt. biraz konforu bozulsun. o evdeyken sende evdesin cunku. bi sikilsin bunalsin, senin iki senedir hissettigini hissetsin bakalim.

ben sizi anlıyorum hepsini yaptım dediğim gibi...
uymasına uyuyor onda sıkıntı yok ama bir süre sonra tek taraflı heveslenmek insanı yoruyor ne demek istediğimi ilerde anlarsınız muhtemelen..umarım nşanlınız benim kocam gibi ot dan ağaca dönüşmez:)

bilmiyorum- beni yoran bir durum degil. yaklasik bir senedir beraber yasiyoruz. ondan öncede planlari ben yapiyordum (haftasonu, tatil vs.) rahatsiz olmuyorum.
önemli olan beraber vakit gecirmek- ama benim nisanlim özel günlere deger verir. gecen hafta dogum günüm icin evi süslemis, pasta vs. almis mesela.
genel anlamda aktif taraf benim- yani nisanlima kalsa ev oturmasi, misafirlik vs. ona yeter. ben gezmeyi, degisik ülkeleri görmeyi, tiyatro, müze vs. gezisini cok severim. kültür meselesi galiba. benim annem/babamda aktif insanlardi- yillik tiyatro, hayvanat bahcesi kartlarimiz vardi mesela. nisanlimin ailesi daha ice dönük. ev oturmalarini cok severler.

bilmiyorum- beni yoran bir durum degil. yaklasik bir senedir beraber yasiyoruz. ondan öncede planlari ben yapiyordum (haftasonu, tatil vs.) rahatsiz olmuyorum.
önemli olan beraber vakit gecirmek- ama benim nisanlim özel günlere deger verir. gecen hafta dogum günüm icin evi süslemis, pasta vs. almis mesela.
genel anlamda aktif taraf benim- yani nisanlima kalsa ev oturmasi, misafirlik vs. ona yeter. ben gezmeyi, degisik ülkeleri görmeyi, tiyatro, müze vs. gezisini cok severim. kültür meselesi galiba. benim annem/babamda aktif insanlardi- yillik tiyatro, hayvanat bahcesi kartlarimiz vardi mesela. nisanlimin ailesi daha ice dönük. ev oturmalarini cok severler.
Yaw yabancı değil miydi senin nişanlın? Onlar da mı bizim gibi akraba ziyareti, ev oturması yapıyorlar? :KK69:

Merhaba hanımlar,
belkide dert değil ama ben çok bunaldım bu durumdan nerdeyse depresyona giricem bomboş herşey.. nasıl çözsem..
2 yıllık evliyim çocuk yok..evlilik işte kavgada oluyo ,güzel zamanlarda,maddi sıkıntılarda hepsinin üstesinden geliniyor.
Ama birşey var ki ..eşim ot gibi..hep aynı rutin içinden birşey yapmak gelmez,sosyal faaliyeti sıfır,bırakın beni oyalamayı düşünmeyi kendine ait bir hobisi yok,tv de sevdiği bir dizi bile yok düşünün..
sadece ailesi ve akrabaları çağırdığında mutlaka gider sosyal ortamı ; yıllardır tanıdığı akrabalarıdır..
çok konuştum çok tartıştım bir iki düzeliyor sonra yine aynı,her haftasonu aynı muhabbet annem çağırdı ablam çağırdı annem çağırdı kardeşim çağırdı
ikimizde çalışıyoruz haftasonları eğlenip mutlu olacağımız kafa dağıtacağımız bir iki faaliyetimiz olsun dimi ..yok..
en çok zoruma gidende evlenmeden önce birbirimizi tanıma fırsatımız oldu , ben çok şeffaf davrandım ;gezmeyi yeni yerler görmeyi hayal ettiğimi çok anlattım ve söz bile aldım
yaz gelir annesinin yazlığı var orayı hayal eder,bayram olur köylerine gitmeyi hayal eder
kış olur akrabalarını hayal eder..
en son bu haftasonu yine bir akraba gezmesinde başka bir akrabasının hafta içi davetine olur dediğini duydum..
bende ertesi sabah giyindim bir arkadaşıma gideceğimi söyledim ortalığı ayağa kaldırdı yaptığım normalmiymiş..çıldırdı..Bu da çözüm olmadı yine huzursuz kavgalı bi pazar geçirdik.ne yapmalıyım,abartıyosun ne dertler var dmeyim lütfen herkesin derdi kendine büyük..ne yapmalıyım
Böyle adamların genelii pinti olduğu için de böyle olabiliyor

Tecrübeme dayanarak şunu söyleyeceğim en çekilmeyen adam tipi eşinizin tipindekidir.
Sürekli memnuniyetsiz olur hatta bu tipler.
Aklıma eski yaşadıklarım geldi ...
Böyle ya kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.

Evli barklı iyi bir kız arkadaşınız varsa eşi de aynı ölçüde olan güvenebileceğiniz onlarla ortam yaratın.
Mesela ilk önce size sıklıkla gelmelerini saglayın sonra sen kız arkadasına onun yanında davet ettır kendılerıne.Yanı telde eşinin yanında arasın seni duysun eşin. Gıtmek görüşmek mecbur olsun. Derken önce birbirlerinize gelgit çoğalsın sonra beraber dışarıda aktıvıteler başlasın sonra da bıgun beraber arkadaslarınızla yıne dısarda plan yapın kız arkadasını ayarla bı sebep uydursun gelemeyeceklerını belırttı dersın basbasa o gunku aktıvıteyı bı denesın görsün nasıl bır etkı yaratacak eşinizde.

muhtemelen:) var biraz pintiliği kabul etmiyo ama..
insan karşılığını mutluluk olarak alacaksa niye para vermek istemez ki..
İşte pinti olduğu için kendisi öyle şeyler yapmayı sevmiyormuş ya da içine kapanık ve de ailesine düşkün gibi davranıyor. Dışarı çıkmayalım ki para gitmesin hesabı

Flört döneminde adamın alışkanlıklarını görüp değişeceğine dair söz almışsınız. Bu şekilde başlayan evliliklerde sonu hüsran olmayanı görmedim. Ya karşınızdaki adamları falsolarıyla kabul edip evlenin ya da evlenmeyin çünkü değişmezler. (Henüz bekar olanlara bu tavsiye.)

Yani bence uygun olmadığınız bir adamla evlenerek hatanın büyüğünü yapmışsınız. Tavsiyem malesef yok, çünkü değişmez, değişmeyecek.

Flört dönemi oldugunu sanmiyorum. Sadece birbiri ile biraz konusmuslar. Konu sahibide o esnada gezmeyi sevdigini söylemis, adamda olayi geçistirip hi hi felan deyip söz vermistir.

Sanirim konu sahibi birazda evlenmek için evlenmis. Ve verecegim tavsiye ise, ya bosanir, ya bu evlilige devam eder. Bu adam bu yastan sonra degismez. Vizyonu, karakteri bu kadar.

Yaw yabancı değil miydi senin nişanlın? Onlar da mı bizim gibi akraba ziyareti, ev oturması yapıyorlar? :KK69:

daha beter :/
oturmalari, yemeleri, icmeleri, bayramlari, seyranlari- dügünleri, dernekleri hiiiiiiiiiiic bitmez. yetmiyor gibi bide facetime yaparlar. carcarcarcarcar 4555345343 kisi ayni anda konusur... hopur hopur yemek yerler- daha öglen yemegi bitmeden aksama ne yesek konusu acilir.
bu misafirlik, bayram seyran olaylari her kültürde var.
simdi nisanda 900 kilometre uzaliktaki bebegin baptizine gidicez ...
cokta mühim sanki.

KV zaten evlere senlik. burda nadir KVler benim KVnin eline su döker- kadin Master yapmis KVlik konusunda.
neyse, kimsenin ümidini kirmadan kacim ben :)

Flört dönemi oldugunu sanmiyorum. Sadece birbiri ile biraz konusmuslar. Konu sahibide o esnada gezmeyi sevdigini söylemis, adamda olayi geçistirip hi hi felan deyip söz vermistir.

Sanirim konu sahibi birazda evlenmek için evlenmis. Ve verecegim tavsiye ise, ya bosanir, ya bu evlilige devam eder. Bu adam bu yastan sonra degismez. Vizyonu, karakteri bu kadar.
aynı evde 1 sene yaşadık
ben hep coşkuluydum o da bana ayak uyduruyodu ama evli olmadığımız için sınır koyamıyodu..evlenince sınır koymaya ve malum akraba ziyaretleri başladı ve böyle devam etti
tavsiyeniz için teşekkür ederim.
evlenmiş olmak için evlenmedim bu arada böyle denemelik bi hayatmı var:)

daha beter :/
oturmalari, yemeleri, icmeleri, bayramlari, seyranlari- dügünleri, dernekleri hiiiiiiiiiiic bitmez. yetmiyor gibi bide facetime yaparlar. carcarcarcarcar 4555345343 kisi ayni anda konusur... hopur hopur yemek yerler- daha öglen yemegi bitmeden aksama ne yesek konusu acilir.
bu misafirlik, bayram seyran olaylari her kültürde var.
simdi nisanda 900 kilometre uzaliktaki bebegin baptizine gidicez ...
cokta mühim sanki.

KV zaten evlere senlik. burda nadir KVler benim KVnin eline su döker- kadin Master yapmis KVlik konusunda.
neyse, kimsenin ümidini kirmadan kacim ben :)
off off aynı muhabbetler toplamda 200 kişilik aile her hafta birindeyiz ve kim gelmedi neden gelmedi konuşulur.sanki yoklama alıyolar:)

Merhaba hanımlar,
belkide dert değil ama ben çok bunaldım bu durumdan nerdeyse depresyona giricem bomboş herşey.. nasıl çözsem..
2 yıllık evliyim çocuk yok..evlilik işte kavgada oluyo ,güzel zamanlarda,maddi sıkıntılarda hepsinin üstesinden geliniyor.
Ama birşey var ki ..eşim ot gibi..hep aynı rutin içinden birşey yapmak gelmez,sosyal faaliyeti sıfır,bırakın beni oyalamayı düşünmeyi kendine ait bir hobisi yok,tv de sevdiği bir dizi bile yok düşünün..
sadece ailesi ve akrabaları çağırdığında mutlaka gider sosyal ortamı ; yıllardır tanıdığı akrabalarıdır..
çok konuştum çok tartıştım bir iki düzeliyor sonra yine aynı,her haftasonu aynı muhabbet annem çağırdı ablam çağırdı annem çağırdı kardeşim çağırdı
ikimizde çalışıyoruz haftasonları eğlenip mutlu olacağımız kafa dağıtacağımız bir iki faaliyetimiz olsun dimi ..yok..
en çok zoruma gidende evlenmeden önce birbirimizi tanıma fırsatımız oldu , ben çok şeffaf davrandım ;gezmeyi yeni yerler görmeyi hayal ettiğimi çok anlattım ve söz bile aldım
yaz gelir annesinin yazlığı var orayı hayal eder,bayram olur köylerine gitmeyi hayal eder
kış olur akrabalarını hayal eder..
en son bu haftasonu yine bir akraba gezmesinde başka bir akrabasının hafta içi davetine olur dediğini duydum..
bende ertesi sabah giyindim bir arkadaşıma gideceğimi söyledim ortalığı ayağa kaldırdı yaptığım normalmiymiş..çıldırdı..Bu da çözüm olmadı yine huzursuz kavgalı bi pazar geçirdik.ne yapmalıyım,abartıyosun ne dertler var dmeyim lütfen herkesin derdi kendine büyük..ne yapmalıyım
Siz de ikiniz için planlar yaptın çok pahalı değil şehir tiyatroları devlet tiyatroları online rezervasyon yaptırıp sürpriz yapın . Yani sürekli onun size planlarla gelmesini beklemeyin . İnatla da duzeltemezsiniz çünkü böyle

off off aynı muhabbetler toplamda 200 kişilik aile her hafta birindeyiz ve kim gelmedi neden gelmedi konuşulur.sanki yoklama alıyolar:)

ben hafif sansliyim- yasadigim sehirde sadece KV, kayin ve dayi var. KVye sonunda küsmeyi basardim. kayin fazla sorun olmuyor, dayida 2 haftada bir ugruyor. sülalesi bizden 900 kilometre uzakta. fazla icli disli olamiyor. yakinda olsalar kesin 7/24 beraber gecirirler. cok uzakta oldukalri icin senede 2 anca gidiyoruz.
bide arkadaslari var benimkinin- ne hikmetse hepsi suanda bosaniyorlar- her aksam bizdeler.
cerezlere gömülüp dertlesiyorlar...

Kaliteli yaşamak ne tatmayan insan ot gibi yaşadığını farketmiyor.
Bir tadına baksa, ulan bizimki de yaşamak mı be diyecek. :)

Benimki baba evinde huzursuzluk görmüş anca, en büyük keyif babası erken uyuduğunda
yapılan tv keyfiymiş.
Evet çok üzücü ama var böyle hayatlar maalesef..

Adama uzunca zaman yeri gelince dışarda
içilen kahvenin tadının başka olduğunu anlattım.

5 yıldızlı tatil mi o da ne, ona o kadar para verilir mi yuh!
Ayarladım zorla, hadi gidiyoruz dedim gittik.
Bir girdik saray gibi oda, salon büyüklüğünde banyo içinde jakuzi keyfi.
Yemekler çeşit çeşit, pis odayı bırak geldiğinde temiz bul.
Eşek gibi çalışıyorsak paşa gibi yerize geldi.
Sonra diyor ki böyle tatile harcanan her kuruşa değer.
Helal olsun..

Yani tattırmak lazım demek istediğim.
Siz yıkın bu düzeni.
Biletlere kadar alın.
Mecbur bırakın.

Back
X