öteki kadınlar...

keledos

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
32
0
16
İstanbul
Herkese iyi aksamlar
Bu konuyu acıp acmamak hakkında cok dusundum ama en sonunda dayanamadım.Benım cocukluktan kalma bır yaram var ve bu artık o kadar agır gelıyor kı tasıyamıyorum.Bu yuzden bu konuyu acıp derınlemesıne konusmak bu konuyu artık bır tabu olarak gormek ıstemıyorum.Bu forumda kımsenın kımlık bılgısı ortada degıl bu yuzden lutfen herkes bu konu hakkında dusuncelerını acıkca soylesın buna tabııkı otekı kadın olmak zorunda kalanlarda.Bılıyorum bu buyuk cesaret ıster ama ınanın bu kadınların cektıklerını asklarını yasadıgı ıyı kotu butun tecrubelerını ogrenmek ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz cunku sanırım bunca yıldır tabu olarak gordugum hayatımın en guzel caglarını onunla gecırdıgımotekı kadınlardan bırı de ben oldum

evli bi adamla mi birliktesiniz yani kisacasi??

arkadaş evli bir adamla yaşadığı ilişkiden söz edip aynı durumda olan kadınların da durumlarını öğrenmek istemiş sanırım

biz ne desek boş
sen yapacağını yapmışın bi de destek mi bekliyosun
bekar erkeklerin suyu mu çıkıyor da evlilere sardyıosunuz anlamadım ki
senin çocuklukta kalan yaran bırak çocuklukta kalsın
başka çocuklarda yara açmayı bırak..

sizin gibi kişiliksiz zayıf kadınlar yüzünden ne kadar çok insan acı çekiyor
eşlerini aldatan adamlar da yaşlandıklarında bi bardak su verenleri olmasın inşallah

Cok ozur dılerım bende daha sonradan fark ettım durum pek acıklayıcı olmamıs.Soyle ozetlıyım ben hatırladıgımdan berıdır babamın 2. bır esı var annem babamın bu kadından cocugunun oldugunu ogrendıgınde ayrıldı babamdan.Dolayısıyla butun cocuklugumu babamsız onun baska bır aıle kurdugu gercegını kabullenerek yasamak zorunda kaldım.O kadar ofkelendım kı o kadına ama sımdı cok pısmanım.Buyudum ve olgunlasmaya basladım.Insanlarla empatı kurmaya calısıyorum bu yuzden forumda bu konuyla ılgılı tecrubelerı olan -ama ılk kadın ama otekı kadın-herkesten bana yardımcı olmasını ıstıyorum.Neler yasadınız sadece asktan dolayımı yanındaydınız bır ınsan bu kadar sevılebılır mı bunlar merak ettıgım sorular.

canım pardonda bunun ızahıda yok acıklamasıda yok evlı bı adamla olan bı kadınla empatı falan kuramam ben bnce sende kurma sonra o yanlısa sende suruklenırsın bu cok sacma ve ahlak dısı ıgrenc bısey.bunu kabullenmekte ole bnce sende pısmaanım demısssın ama pısman olma.ask falan yalan anladınmı askından sevgnden olsende yuva yıkmıycaksın yuva yıkanın yuvası olmaz sende vagec empatı kurmaktankı yarın bı gun bu yanlısa suruklenme kı sankı snde bole bısey yasıyor gıbısn pısman olman falan nden ne olduda pısman oldun ?

ayyy ask olsun ustte kı mesajları okudum cok rencıde edıcı sozler ben kendımı duzgun anlatamadım.Bu konu benım o kadar hassas noktam kı anlatamam sıze benım basıma gelen de su : okuldan bır cocukla tanıstım benden hoslandıgını soyledı ama ben ona karsı bısey hıssetmıyorum cunku sadece dersler hakkında vs konusmustuk oncesınde.Bende bu sebeple onu tanımak ıcın zaman ıstedım bız yıne sadece arkadas gıbı konustuk ama 1 hafta once ogrendımkı cocuk bana acılmadan yaklasık 6 ay kadar once sevgılısınden ayrılmıs ve kız hala barısmak ıcın araya ınsan koyuyormus ama cocuk bır kere bıle bulusmamıs tam emın degılım ama sanırım ortada kız tarafından aldatılma olayı var.Suanda cok buyuk bır vıcdan azabı yasıyorum belkı sacma ama ben acaba cocuga kesın bır dılle hayır mı deseydım belkı kıza gerı donerdı ınanın uyuyamıyorum bıle artık.Sızce bende ıstemedende olsa otekı kadın mı oldum

bu mesjndan sonra yasını merk ettım ? konuyu acarken ne demıssın smdı ne dıyorsun cok alakasız olmus kske en basta bunları yazsydın.

bu mesjndan sonra yasını merk ettım ? konuyu acarken ne demıssın smdı ne dıyorsun cok alakasız olmus kske en basta bunları yazsydın.

aslında pek kucuk sayılmam 22 yasındayım bende fark ettım ama lutfen tecrubesızlıgıme verın daha cok yenıyım forumda keske soylemek ıstedıklerımı toparlayıp oyle konu acsaydım.Yanı benım demek ıstedıgım bende bu duruma dusmus gıbı hıssedıyorum kendımı belkı benım kuruntum ama bu kadar kucuk bır olayda bıle bu kadar sarsılırken otekı kadınların eslerı ayrırken ya da cocukların hayatına neden olurken neler cektıklerını ogrenmek ıstedım.Bır erkegı bu kadar gozu kapalı nasıl sevebıldıklerını anlamaya calısıyorum sadece

canım seninkisi biraz çevir kazı yanmasın misali olmuş ama ben yinede ilk anladığım gibi olduğunu düşünüp cvp yazacağım öteki kadın yerine kendini koyup empati yapacağına annenin yerine kendini koy sonuçda öteki kadının ve babanın tercihi bu durum ama annenin değilken annenin düşdüğü durumu düşün sizlerin yıllarca hissettiklerinizi düşün burda esas mağdurlarla empati yap seçimini kendi yapmış olanlarla değil ve hayatta öteki kadın olmak yerine kendine daha layık güzel hedefler belirle

dalga mı geçiyosun güzelim sen?
ikinci kadın olmakla bu dediğinin ne alakası var

Yanı sızı nasıl ınandırabılırım bılmıyorum kı?Ben sadece ıcımı acmıstım yanlıs anlasılabılecegımı hıc dusunmedım.

dalga mı geçiyosun güzelim sen?
ikinci kadın olmakla bu dediğinin ne alakası var

yok nıye dalga gecım soyle soylıyım kızın yakın arkadasları benı sucluyor cunku ama kalan herkes onlar zaten ayrılmıstı hemde aldatılarak ama ben yıne de vıcdan azabı cekıyorum yanı sızce bana acıldıgı zaman kesınlıkle ıstemıyorum deseydım barısma ıhtımallerı olurmuydu

Ben ne kadar cok yanlıs anlasılmısım herkesten ozur dılıyorum ama konu anlatmak ıstedıklerımden cok daha farklı bır noktaya vardı ben sadece bu konuda konusabılmek ıstemıstım belkı bu sekılde rahalayabılırım dıye dusunmustum yılların ırınını atarak.Konuyu okuyan herkesten vakıtlerını aldıgım ıcın ozur dılıyorum.

Olay baya bi karismis...bazi arkadaslar direk saldiriya gecmis

Sanirim seni anladim.. soyle basliyayim
Babanin yaptigi yanlisi kendinr saplanti haline getirmissin.. bunu yapma her ne yasandiysa yasansin ayrintiyi biz bilmiyoruz yargilamak haddimizr dusmez zaten.. yasamis bir cocuk icin guzel bi hayat tecrubesi degil tabi.. ama suanda yasadigin olayla bagdasdirmissin, buna gerek yokki bu konu senin disinda gelismis.. sende once olanin seninle bi alakasi yok.. cok takma bence bu erkegi hatasi karsi tarafa tam tebgisini koymadigi icin yasaniyor bunlar.kim ne derse desin!

Heleki cocuklukda yasadiginla hic alakasi yok bence biraz rahat olmaya calis..

Sen öteki kadın değilsin ve olmamışsın .Konunun başlığı için öteki kadınlar seçtiğin için de bize konu saçma geldi. İnsanlar bizim isteklerimize göre hareket etmiyor. Sen onların ayrılmalarını isteseydin bile ki istememişsiniz vicdan azabı bile çektiğini söylemişsiniz o çocuk senin ve ya o kızın isteklerine göre değil kendi isteklerine göre hareket ediyor bundan emin olabilirsin. Sen sadece kendi yaptıklarından sorunlusun ve anladığım kadarıyla kötü bir şey yapmamışsın. Seni suçlayanlar da olmuş ne kadar saçma ne ile suçlanıyorsun sonuçta çocuk ayrılıpta yaklaşmış sana.

Son düzenleme:
Öyle öteki kadınlar gördüm ki üniversite de olsun sosyal hayatımda olsun onlar ile empati kuramam parasını yemek için takılan da çok karısı sahip çıksaydı bana ne diyende çok. Annenin yerine koy kendini daha net anlarsın aslında evli adam ile birlikte olmak demek aman kime ne hayat benim demektir ve kötü sonuçlarını bile umursamamaktır onlara da razı olmaktır.

Senin durumun ise ayrı ama apayrı çocuk o kızdan ayrılıp senle yeni sayfa açmak istemiş iyi yada kötü sen olmasaydın başkası olacaktı kafasında bitirmiş insanların ne dediğini umursama kızın yakın arkadaşları olduğu için seni kötü biliyorlar kızın neler anlattığı da önemli tabi burada.

Allah razı olsun sızden anlasılabıldıgım ıcın o kadar mutluyum kı bı an yıllardır nefret ettıgım kadınlar gıbı hıssettım kendımı.Butun arkadaslarım aynı seyı soyluyor senın bı gunahın yok dıyolar ama ıste ınsanda akıntı halıne gelınce hep algısı o yonde oluyor.Bızım hayatımıza gıren otekı kadın sadece para ıcın beraberdı babamla.Pekı sızın hıc tanık oldugunuz oldu mu.Turkmaxta bır program var buyrun paylasalım bır hafta boyunca bu konuyu ısledıler.Bazı 2. kadınlar canlı yayına baglanıyolardı soyledıklerıne ınanamadım.Eskı karısıyla cocuklar ıcın bulusmasına kızanından sımdı kocasını delı gıbı kızanına kadar ınanılmaz bır cesarettedıler.Hatta bırı benı ılgılendırmez sonucta karısının hatası elınde tutmasını bılıcektı demıstı.Ben kadınların bu kadar hemcınslerıne karsı bu kadar vıcdansız olabılmelerıne ınanamıyorum.Insan nasıl uyuyabılır kı rahatca?Ama tabııkı en buyuk sucun eslerde olduguna ınanıyorum cunku bu yola onlar soz verıp cıkıyolar ve hesap vermesı gereken onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…