Herkese iyi aksamlar
Bu konuyu acıp acmamak hakkında cok dusundum ama en sonunda dayanamadım.Benım cocukluktan kalma bır yaram var ve bu artık o kadar agır gelıyor kı tasıyamıyorum.Bu yuzden bu konuyu acıp derınlemesıne konusmak bu konuyu artık bır tabu olarak gormek ıstemıyorum.Bu forumda kımsenın kımlık bılgısı ortada degıl bu yuzden lutfen herkes bu konu hakkında dusuncelerını acıkca soylesın buna tabııkı otekı kadın olmak zorunda kalanlarda.Bılıyorum bu buyuk cesaret ıster ama ınanın bu kadınların cektıklerını asklarını yasadıgı ıyı kotu butun tecrubelerını ogrenmek ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz cunku sanırım bunca yıldır tabu olarak gordugum hayatımın en guzel caglarını onunla gecırdıgımotekı kadınlardan bırı de ben oldum
Herkese iyi aksamlar
Bu konuyu acıp acmamak hakkında cok dusundum ama en sonunda dayanamadım.Benım cocukluktan kalma bır yaram var ve bu artık o kadar agır gelıyor kı tasıyamıyorum.Bu yuzden bu konuyu acıp derınlemesıne konusmak bu konuyu artık bır tabu olarak gormek ıstemıyorum.Bu forumda kımsenın kımlık bılgısı ortada degıl bu yuzden lutfen herkes bu konu hakkında dusuncelerını acıkca soylesın buna tabııkı otekı kadın olmak zorunda kalanlarda.Bılıyorum bu buyuk cesaret ıster ama ınanın bu kadınların cektıklerını asklarını yasadıgı ıyı kotu butun tecrubelerını ogrenmek ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz cunku sanırım bunca yıldır tabu olarak gordugum hayatımın en guzel caglarını onunla gecırdıgımotekı kadınlardan bırı de ben oldum
Cok ozur dılerım bende daha sonradan fark ettım durum pek acıklayıcı olmamıs.Soyle ozetlıyım ben hatırladıgımdan berıdır babamın 2. bır esı var annem babamın bu kadından cocugunun oldugunu ogrendıgınde ayrıldı babamdan.Dolayısıyla butun cocuklugumu babamsız onun baska bır aıle kurdugu gercegını kabullenerek yasamak zorunda kaldım.O kadar ofkelendım kı o kadına ama sımdı cok pısmanım.Buyudum ve olgunlasmaya basladım.Insanlarla empatı kurmaya calısıyorum bu yuzden forumda bu konuyla ılgılı tecrubelerı olan -ama ılk kadın ama otekı kadın-herkesten bana yardımcı olmasını ıstıyorum.Neler yasadınız sadece asktan dolayımı yanındaydınız bır ınsan bu kadar sevılebılır mı bunlar merak ettıgım sorular.
ayyy ask olsun ustte kı mesajları okudum cok rencıde edıcı sozler ben kendımı duzgun anlatamadım.Bu konu benım o kadar hassas noktam kı anlatamam sıze benım basıma gelen de su : okuldan bır cocukla tanıstım benden hoslandıgını soyledı ama ben ona karsı bısey hıssetmıyorum cunku sadece dersler hakkında vs konusmustuk oncesınde.Bende bu sebeple onu tanımak ıcın zaman ıstedım bız yıne sadece arkadas gıbı konustuk ama 1 hafta once ogrendımkı cocuk bana acılmadan yaklasık 6 ay kadar once sevgılısınden ayrılmıs ve kız hala barısmak ıcın araya ınsan koyuyormus ama cocuk bır kere bıle bulusmamıs tam emın degılım ama sanırım ortada kız tarafından aldatılma olayı var.Suanda cok buyuk bır vıcdan azabı yasıyorum belkı sacma ama ben acaba cocuga kesın bır dılle hayır mı deseydım belkı kıza gerı donerdı ınanın uyuyamıyorum bıle artık.Sızce bende ıstemedende olsa otekı kadın mı oldum
bu mesjndan sonra yasını merk ettım ? konuyu acarken ne demıssın smdı ne dıyorsun cok alakasız olmus kske en basta bunları yazsydın.
dalga mı geçiyosun güzelim sen?
ikinci kadın olmakla bu dediğinin ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?