- Konu Sahibi mermaid2608
Ben de çok şaşırdım. Yeni üye mi acaba dedim ama üyeliği de baya eski. Sanki kendi hiç yaşlanmayacak ve kendi anne babası yok.Yahu her yorumunuzdan kötülük akıyor. Cidden bu kadar kötü müsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok şaşırdım. Yeni üye mi acaba dedim ama üyeliği de baya eski. Sanki kendi hiç yaşlanmayacak ve kendi anne babası yok.Yahu her yorumunuzdan kötülük akıyor. Cidden bu kadar kötü müsünüz
Etme bulma dünyası limoncuk gün gelir devran döner sende kalbinin ekmeğini yersin elbetvalla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum
Zor ya insanlar ne şartlarda yaşıyor Allah yardımcıları olsun. O yaşta sobayı nasıl yakıyorlar ülkede maddi durumu kötü insan çok..Ev sobalı, tek odada soba var. Geçen yıllarda hepimiz aynı odada uyuyorduk mecbur. Hava eksi 20 lere düşüyor. Dağ köyü. Doğu Karadeniz in yüksek bir ilçesi. Yemekleri ayrı yemek, ayrı yatmak mümkün değil.
15 tane büyükbaş hayvanları var. Kayınvalidem hiç evime gelmedi. İnekler konusunda biraz takıntıları varSiz madem evden çıkmadınız eşiniz gidip annesi babasını getirsin. Böylece risk ortadan kalkar. Bebekle gideceğinize göre kendi aracınız ile gideceksiniz. Siz gitmeyin onlar gelsin özel araçla
Öğretmeniz. Evden çıktığımız sayılı. O da boş sokaklarda. Açık havada bile kimseyle görüşmüyoruz.Kendinize 14 gün karantina uygulayıp daja sonra özel araç ile gidebilirsiniz. Bu şekilde hem evde kalmış olursunuz hem de daha verimli vakit geçirirsiniz.
Hayvanlar konusunda yaşlıların inadını biliyorum. Ne yapsan da gelmezler bu durumda15 tane büyükbaş hayvanları var. Kayınvalidem hiç evime gelmedi. İnekler konusunda biraz takıntıları var
Ben de gittiğimde çok şaşırmıştım. Maddi durumları çok çok kötü değil. Ama kıt kanaat cinsinden. Büyükbaş hayvancılık yapmaya çalışıyorlar. Ama yaşam şartları gerçekten çok zor ve onlar nasıl yaşıyorlar aklım almıyor. Şehre gelin desek küfür etmişiz gibi bakıyorlarZor ya insanlar ne şartlarda yaşıyor Allah yardımcıları olsun. O yaşta sobayı nasıl yakıyorlar ülkede maddi durumu kötü insan çok..
Kendi arabamız. Wc için bike durmuyoruz. Bebek kaka yaparsa boş bir yerde değiştiririz.bence test yaptırıp gidin
Öyle evde kalabilirsiniz otel risk
Bana kalırsa şu ortamda yolculukta risk ama siz bilirsiniz.
Ay gidemiyoruz. Korona yedi bizi. Millet rahat. Doğum günleri, kahve içmeler. Biz herkese öcü gibi bakıyoruz.Her tatil döneminde bu konuyu açıyorsunuz, millet kırk memleket dolaştı, tedbirinizi alın gidin, bdv'de rahat etsin![]()
Aaa yok. Çok iyilerdir. Hiç bir şeye karışmazlar.Kendi annemle geçinemem zaman zaman ama eşimin annesi h karışmaz. Gürcü kökenlilee. Türk kayınvalideleri gibi değil.valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum
ArtvinKaradenizin hangi sehri merak ettim