- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
- 23
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
-
Düzenle sekmesine girdigimde renk değişimi için metni baştan mi yazmam gerek?Gozlerim kamasti okuyamiyorum.. Duzenleyip siyah yada baska bir koyu renk yapabilir misin yazini? Daha kolay olur okumasi
Ya içime böyle soğukluk gibi bir şey girdi duyduğumdan beriBöyle düşünmekte haklısın bence..
Ya küçük bir sehirdeyiz ,ortaya çıksa sonuçları çok ağır olur. Bunu düşünmediğini için kiziyorum ona,bencilce geldi bu isteğiAbartiyorsun.
Cidden birlikte olma amacli bile o teklifi yapsa gayet dogal, sevgilisiniz.
Agzini aramis bu arada.
Kendini kotu hissedecek bir sey yok.
ben siyah yaptım. iyi forumlarDüzenle sekmesine girdigimde renk değişimi için metni baştan mi yazmam gerek?
Tek kalmak istemiyormusO otelde kalsın seni niye çağırıyor ki anlamadım ...
Teşekkür ederim :)ben siyah yaptım. iyi forumlar
Bana sormadan dokunacağını sanmıyorum demişsin ama erkeklere bu tür konularda inanmamanı tavsiye ederim.Tek kalmak istemiyormus
Ya içime böyle soğukluk gibi bir şey girdi duyduğumdan beri
Evet ben de bu açıdan çok kırıldım, isteği bencilce geldiÇok saçma, aynı şehirde yaşıyorsanız zaten gün içinde görüşürsünüz. Otel de neymiş?
Hayır niyeti başka olmasa bile küçük bir yer diyorsunuz. Bir tanıdık seni görse, çevrenin kulağına gitse... bunları senden önce onun düşünmesi lazım.
Kırmızı cizgimden yana suphem hiç yok o da çok iyi biliyor. Ama teklif etmesi,tamam daha önce kaldık birlikte ama otel kelimesi bana öylesine uzak geldi ki anlatamamSizin kaldığıniz şehirde bir otelde konaklayıp gündüz birlikte vakit geçirmeyi teklif edebilirdi diye düşünüyorum.
Otelde de kalınabilir sevgiliyken sorun yok bence ama sizi tanıyor ve kırmızı çizginiz olduğunu biliyordur diye düşünüyorum, teklif etmeseydi daha iyi olurdu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?