• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otelde yılbaşı programı...

Siyah elbise bence sade altina artik stilettomu ne varsa ikinci gün icinde daha rahat pantolon bluz ben kot bile giyerim yani.. Sora esinize bi takim ikinci gun icinde kanvas bi pantolon gomlek,pijamalar havuzluysa mayolar ve olmazsa olmaz sac düzlestirici veya maşa makyaj malzemesii..:KK54:iyi eglenceler

Eşinizin tarzı ne bilmiyorum ama benim eşim o tarz kutlamalarda kumaş pantolon beyaz gömlek üzerine kareli veya düz siyah klasik yelek giyiniyor
Sizin içinde tulum güzel olabilir

Selam. Yilbasi gecesi icin programlar oldukca renkli ve hareketli olur. O gece icin şık bir elbise veya etek bluz yapin. Ertesi gun icin rahat ama şık birseyler birde esofman ve sweet. Esinizede giyiyorsa takim elbise giymiyorsa kumas veya chino pantolon gomlek kazak hazirlayin. Birde ayrica chino gomlek triko alin. Belki yuruyuse cikarsaniz diye cunku yagmur yagmazsa anyalyada cok guzel yuruyus yapilir esofman alti ve sweet alin.
Çok teşekkür ederim değerli önerileriniz için...
Şimdilik tulum gibi duruyor. Tek problem onun çok uzun olması. Rahat hareket edemem belki ama uzun ahiye giyenlerde çok olacaktır.
Rahat edemeSem çıkar Odaya değiştiririm diye düşündüm.

Back