otele mi gitsem napsam?

21 yaşına gelmiş bir adam, sevgilisiyle yaşamak istiyorsa bir zahmet ayrı eve çıksın.. iyi o zaman bütün çocuklar sevgililerini getirsin kabile hayatı yaşayın evde, daha neler.. ayrı ev sorumluluğu alacak kadar büyümemiş ama sevgilisiyle odaya kapanacak kadar gelişmiş insanları anlamıyorum ben.. ailenizi arayıp söyleyin, bitsin gitsin..

bi dahakine "bokunu çıkardın yeter" demeyi düşünüyorum.
Pofudukum, ben seni anlıyorum, çok zor günler geçirdin ama kardeşin durumunu suistimal ediyor. Senin hır gür istemediğini, sadece kendi içinde kalmak istediğini bildiği için giderim ha diyor.
Bırak gitsin, annen arayıp sorduğunda bilmiyorum gelmedi eve bugün de, annen onu arasın, ne demek eve gitmemek diye, bak bir daha gidiyor mu?
21 yaşında kendi bulaşığını toplamaktan erinen adam bakkala kadar gider anca merak etme.

Pofudukum, ben seni anlıyorum, çok zor günler geçirdin ama kardeşin durumunu suistimal ediyor. Senin hır gür istemediğini, sadece kendi içinde kalmak istediğini bildiği için giderim ha diyor.
Bırak gitsin, annen arayıp sorduğunda bilmiyorum gelmedi eve bugün de, annen onu arasın, ne demek eve gitmemek diye, bak bir daha gidiyor mu?
21 yaşında kendi bulaşığını toplamaktan erinen adam bakkala kadar gider anca merak etme.

annem dedi ki ben geçen onu aradım hiçbir şey söylemedi vay benim çocuğum yalan söylüyor ben size hiç yalan söylemedim siz niye böyle oldunuz.
yani mutfakta sigara içiyor olabilirim de niye yine çoğul olduk?

Bende önceden abimle kalıyodum eve erkek arkadaşlarını getirirdi bende sinir olurdum içki içerdi saçmalardı sızardı sorumsuzluk yapardı yani

bence siz olayi anlamadiniz muhtemelen kizda erkek kardesine kendiside gencler yada ergenler ve abisi eve resmen kiz atmis haliyle kizda rahatsiz oluyor oteki odada abisi ve sevgilisi asna fisne yaparken

yok tabi farkindayim benim yorumum egreti duruyo ama canim aslında benim kizdigim gecenin bilmem kaçında otele mi gitsem diye açması bu başlığı..bir tek bana mı sacma geldi

annem dedi ki ben geçen onu aradım hiçbir şey söylemedi vay benim çocuğum yalan söylüyor ben size hiç yalan söylemedim siz niye böyle oldunuz.
yani mutfakta sigara içiyor olabilirim de niye yine çoğul olduk?
Benim annem de böyle, ablama kızsa siz neden böyle oldunuz der, bana kızsa siz neden böyle oldunuz der, onlar kafalarında ikiyi bir ediyorlar.
Siniri geçince ihale senin üstünden kalkar, ama haklısın alınmakta.

Ben sana hak verdim konu sahibi, hem de sonuna kadar. İyi bari sakin kalabiliyorsun. Ben istemem öyle kardeşi. Çeksin gitsin nereye gidiyorsa. Bal gibi de karşıma alırım. Yaşadığım evde beni saymayan, kafasına göre sevgilisini getiren, bana hizmetçi muamelesi yapan/yapmaya kalkan, aileden habersiz şeyler yapıp başına iş almaya meyilli olan bir kardeş zaten olmaz olsun. Kavga da ederim, kötü de olurum. İkisini de kovarım valla o evden. Mesele sevişmek ya da aşna fişne yapmak değil, kim ne yaparsa yapsın bana ne. Ama bu ne böyle canım? Yerleşmiş resmen. Aileme de bal gibi gider söylerim. Otel mi orası? Ev.

Erkek kardesimle aramda bir yas var, benden annem babam kadar cekinir. Sizin 7 yas var ama masallah hic cekinmiyor senden. Gunluk gelse misafirlik niyetiyle gece evine gitse olmaz mi ki? Sonucta annen baban aniden cikip gelse inme iner insanlara Allah korusun. Bi de cok korkutucu bi durum. 21 yasinda bi kiz, basina bisey gelse sorumlusu kim olcak? Hani ben de havailikler yaptim da bu kadari biraz fazla gibi geldi bana.
Soruna gelince bence rahatsiz oluyorsan git otele ama sen gidersen evi b.k goturur. Annenler gelince sorun olur. Ver parayi kardesine onlar gitsin, en temizi.

dinlemiyor. "sevgilim gelecek" diyor, "neden" diyorum, "çünkü neden gelmesin" diyor, "ama neden gelsin" diyorum kalkıp gidiyor. sonra kız geliyor bunlar odasına geçiyorlar. sabah beni kardeşim işe bırakıyor kız evde uyuyor sonra akşam bi geliyorum tezgah yığılı. bi şey de diyemiyorum kız evde.

geçen hafta işi bıraktım. kendi sorunlarım da var zaten. hani öyle kavga gürültü de çekecek durumda değilim şu an.

Ay çok sinir bozucu. Milletin pisliğini siz toplamak zorunda değilsiniz.
Şahsen ben olsam çoktan aileme söylemiştim.

Huzursuz olmanızda çok haklısınız.
Ateş barut yani yanyana durmaz
Bu kızın ailesi falan yok mu ya ne işi var sizde ?
Bu arada kardeşiniz kaç yaşında ?Onunla konuşsanız evine gitmesi için ricada bulunsanız olmazmı ?
Dinlemez mi sizi !Huzursuzluğunuzu dile getirin bence

Durmuyor zaten sevisiyorlarmış
Kız kardeşi yan odada utanmiyor adam

Valla kızlar artık ne rahat oldu..acaba kızın ailesi bizim çocumuz nerde diyomu..şeytan diyo kızın ailesine söle :)

Güvenilir ve iyi bir otelde kalsan çok masraf olur. Bence o parayla odanı keyfince döşe, sinema sistemi, ışıklandırma, kitap, spor aletleri, yemekler vs. güzelce donat. Gir odana kitle kapını keyfine bak. Boşver sen onları.

Back
X