otele mi gitsem napsam?

bu konuda sana hak veriyorum.ben de olsam kızdan rahatsız olurdum.kendimi rahat hissetmezdim evde.aynı evde kalıp da sevgililerini eve çağıran ünili akadaşlarımı da biliyorum:) kendi evinde rahat olamamak bence çok sinir bozucu.insan akrabasından bile rahatsız oluyor bazen.benim evimde de akrabalarım var şu an.erkek misafir olunca uzun zamandır rahatsızım :(

bu konuda sana hak veriyorum.ben de olsam kızdan rahatsız olurdum.kendimi rahat hissetmezdim evde.aynı evde kalıp da sevgililerini eve çağıran ünili akadaşlarımı da biliyorum:) kendi evinde rahat olamamak bence çok sinir bozucu.insan akrabasından bile rahatsız oluyor bazen.benim evimde de akrabalarım var şu an.erkek misafir olunca uzun zamandır rahatsızım :KK43:

cinsiyeti mühim değil yatılı kalınca rahatsızım.
aileden habersiz aile evine sevgili getirme boyutu var bi de.

kız 21 yaşında. bana ne lan. namus bekçisi miyim ben? kızlarına kendileri sahip çıksaymış bana görümcem mi sahip çıktı?

arkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.

ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.

erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.

otele gitmeyi düşünüyorum.

hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.

Anladim seni hayat boyu abisinin tum hatalarini kusurlarini yalanlarini ve serseriliklerini kapatmis ve kapatmaya devam eden kiz kardes sendromu seninkisi, bak sana birsey diyeyim boyle boyle arsizlasiyor bunlar birak ailene soyle kiyamet kopsun ondan sonra gorsun bakalim kiz kardesiyle yasadigi eve utanmadan sevgili getirmeyi, yaninda da kesin mic mic opusuyorlardir onlar simdi..
Otele falan gitmiyorsun , diyelim ki sen erkek arkadasini getirdin eve bu kadar rahat davranacak mi ? Eminim hayir o zaman sirf erkek oldugu icin her halti yemesine goz yumamazsin.
Resmen anne babasinin gitmesini firsat bilip eve kiz atmis yaa senden de cekincesi utanmasi da yok ayip yanii..

o kızın sana ne zararı dokunacak ki anlamadım. evde biri varken ne demek onu da anlamadım. ev arkadaşlarımla doğru dürüst tanışmadan mecburen apar topar eve çıkmıştık.
napsaydım otele mi gitseydim evim dururken ?

kac yaşındasin 6 mı 7 mi ?? ilkokula baslarken malum çocuklar annelerinden ayrılamazlar ya merak ettim. gerçi şimdi 2,5 yaşında kreşe gidiyor yigenlerim...:KK59::KK59::KK59:
içi rahat değilmiş evde biri varken.

bence siz olayi anlamadiniz muhtemelen kizda erkek kardesine kendiside gencler yada ergenler ve abisi eve resmen kiz atmis haliyle kizda rahatsiz oluyor oteki odada abisi ve sevgilisi asna fisne yaparken

. sabah beni kardeşim işe bırakıyor kız evde uyuyor sonra akşam bi geliyorum tezgah yığılı. bi şey de diyemiyorum kız evde.
Neden bir şey diyemiyorsun, pofuduk? O tezgahı kim temizliyor, sen mi kardeşin mi? Eğer sen temizliyorsan çek kardeşini ben kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değilim de.
Bunda ayıp ya da garip bir şey yok.
Söyle temizlesinler.

Neden bir şey diyemiyorsun, pofuduk? O tezgahı kim temizliyor, sen mi kardeşin mi? Eğer sen temizliyorsan çek kardeşini ben kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değilim de.
Bunda ayıp ya da garip bir şey yok.
Söyle temizlesinler.

işte benim durum da sakat olduğundan ayarı tutturamam balataları temelli yakarım diye korkuyorum. tabi ki ben temizliyorum temizleyecek olsalar ben akşam 9da eve gelmişim o saate kahvaltı bulaşığı mı kalır.

işte benim durum da sakat olduğundan ayarı tutturamam balataları temelli yakarım diye korkuyorum. tabi ki ben temizliyorum temizleyecek olsalar ben akşam 9da eve gelmişim o saate kahvaltı bulaşığı mı kalır.
Offf pofuduk sen cidden aldırmışsın sinirlerini. Çek kardeşini, madem getiriyorsun pisliğini topla yoksa getirme, bulaşıkları, pislikleri olduğu gibi bırakırım, annem gelince ona anlatırsın derdini de, bak nasıl temizleniyor oralar.
Bırak çıkıp giderse de gitsin, ne yapacak kötü yola mı düşecek, pavyona mı düşecek. Parası bitince kuyruğu kıstırıp geri dönecek.

Offf pofuduk sen cidden aldırmışsın sinirlerini. Çek kardeşini, madem getiriyorsun pisliğini topla yoksa getirme, bulaşıkları, pislikleri olduğu gibi bırakırım, annem gelince ona anlatırsın derdini de, bak nasıl temizleniyor oralar.
Bırak çıkıp giderse de gitsin, ne yapacak kötü yola mı düşecek, pavyona mı düşecek. Parası bitince kuyruğu kıstırıp geri dönecek.

pisliğini toplasa da getirmesin ne münasebet ya.

Back
X