EvetDerhal tedavi olmanız gerekiyor.
Evet a dese senaryo kuruyorum çok kötüHem kendinize hem erkek arkadaşınıza ve hem de ilişkinize daha fazla zarar vermemek için psikolojik destek almalısınız.
Evet hep mutsuzum nekadar pahalı olursa olsun ben düzelmrk istiyorumbu şekilde hayat geçmez.
uzman desteği almalısınız.
psikiyatristten başka kimse sizi kurtaramaz bu sorundan. acilen randevu alın.Merhaba bayanlar benim büyük derdim var 1 evlilik geçirdim bu evlilikte hep şiddet daha çok piskolojik şiddet ihanete uğradım hep.bundan ayrıldım ama panik atak herşey geldi beni mahfetti yani şu an 13 aylık sevgilim var hayatı ziyan ediyorum ona othello kıskançlığım var, bana sadık çok şükür ama kafamdaki senaryolar susmuyor onu kaybetmekten korkuyorum.ama böyle yaparak tam kaybedeceğim misal vereyim telefonda konuşuyoruz kadın sesi geldi olduğu yerde o kim diyorum çok saçma ama oluyor.instagramda resim video atmayı seviyor dün denizden şortla video falan atmış baya takipçisi var hoşuma gitmiyor çogu takip eden kadın çünkü beni takipten çıkardı sorun yapıyorum diye çok fazla kıskancım bundan kurtulan varmı? Denizdede herkes görüyor tabi ama instagramda yazabilirler o beni deli ediyor neysee bu gidişle kendimi kaybedeceğim ben
Hayır bedava destek yeri var oraya gittim kaç kere kadın bile dedi Ben bile sana yardım edemem daha fazlaOthello teşhisini kendiniz mi koydunuz?
Eski evliliğiniz sizi çok yipratmis. Böyle devam etmez. Gerçekten destek iyi geliyor.Evet a dese senaryo kuruyorum çok kötü
Uzman desteği almanız lazım hem kendiniz hem iliskinizin sağlığı içinHayır bedava destek yeri var oraya gittim kaç kere kadın bile dedi Ben bile sana yardım edemem daha fazla
Eski evliliğiniz sizi çok yipratmis. Böyle devam etmez. Gerçekten destek iyi geliyor.
Evet alacağım başka türlü kurtulamam oda diyorki senin geçmişinde sana yanlış yapan yüzünden seni çekmek zorunda değilim yoruldum diyoryardım alın başka çözümü yok
Evet inşallahUzman desteği almanız lazım hem kendiniz hem iliskinizin sağlığı için
Gittiğimee bedava destek yerinden kadın dedi tam piskolog değil yanipsikiyatristten başka kimse sizi kurtaramaz bu sorundan. acilen randevu alın.
bu arada othello sendromu tanısını doktor mu koydu size? yoksa siz kendiniz mi koydunuz?
Sağolun evet öyle oldu malesefGeçmişiniz sizde çok büyük iz bırakmış.Umdunuzu kesmeyin ve yardım alın.Herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?