merhaba bacım. bizim izlediğimiz yol çok çetrefilliydi gerçi ama, öncelikle otizm dedikleri için evet otizmin ilaçı yok. diyetisyene kadar gittik yok, bağırsaktan oluyor bilmem ney, nörolojiye getirdik beyinden mi geliyor diye anormal hareketleri dürtü bozukluğu davranış bozukluğu olduğu için, beyin de temiz çıktı, ama hiperaktivite, had safhada olduğu için dürtü bozukluğuyla bir araya gelince hem yerinde durmuyor hem de karşıdakine itekleyebiliyor. Oyuncağı alıp yere vurabiliyor ve bundan zevk alabiliyor.
verdiğim ilaçların dozunu artırdılar olmayınca üç ay önce hap kullanmaya başladı oğlum, concerta27 mg ve risperdal 1mg hap, konser, ta hiperaktivite için
sterdal da bu ilacın yan etkisini bastırmak için sakinlik, duygudurum boxuklu için o da kullandık yani doğru düzgün işe yaramadı diyebilirim, çıldırmamak elde değil, insan içine çıkamaz oldum insanlar yanında istemiyorlar beni oğlumdan dolayı, gerçi hepsinin canı cehennem ben de kimseyi istemiyorum da, mesela oğlumu parka götürüyorum. Parktaki çocuğu rahatsız ediyor, davranış bozukluğundan dolayı onun annesi de benle kavga ediyor. ve sonra benim çocuğum parktan mahrum kalıyor, erkenden eve gitmek zorunda kalıyoruz her zaman, o çocukluğunu yaşayamıyor ben sosyal ortam göremiyorum. nazar var diye hocaya bile gittim geçen ay, yok değişmiyor, imkânım olsa Amerika'da beyin cerrahına kadar götüreceğim, çocuğun beynini de gerçekten bir sıkıntım var diye düşünüyorum çünkü bozuklukları
inanın hem sinir, hem üzgünlük bir araya geldi ben de hiç üstünden gitmiyor, uzaktan bakılınca bile anlaşılır. ne kadar gergin olduğum çünkü yüzüm gülmüyor