- Konu Sahibi melodi1970
-
- #3.041
"zengin hastalığı" denmesinde varmış bir keramet ..
Değiştiririm 😂 bazen sabrımızı zorluyorlar.. Özellikle gece beni bir canavara dönüştürüyor.. Kurt kadın oluyorum..aydam bu arada profil resmini hiç beğenmedim karamsar o ne oyle değiştir...içime bi hüzün doğdu(((((((((
Bazen kızıyorum saçımı cektiği zaman elinı sıkıyorum,dudağını büzüyor sonra vicdan azabı çekiyorum,sen nasıl kızabiliyorsun diye kendi kendime ..
Bazen yazarken tereddüte düşüyorum.. Hiç bir şekilde imkanı olmayıp bu hastalıkla uğraşan anne babalar bu yazılanları okuyup üzülürmü diye.. Ne kadar zor bir durum.. Evlat yani.. Karşısında çaresiz kalmak,birşeyler yapamıyor olmanın vicdan azabı.. Uffff. Allahım bununla uğraşan Herkese bol kazanç versin güzel kapılar açsın inşallah..
Bazen yazarken tereddüte düşüyorum.. Hiç bir şekilde imkanı olmayıp bu hastalıkla uğraşan anne babalar bu yazılanları okuyup üzülürmü diye.. Ne kadar zor bir durum.. Evlat yani.. Karşısında çaresiz kalmak,birşeyler yapamıyor olmanın vicdan azabı.. Uffff. Allahım bununla uğraşan Herkese bol kazanç versin güzel kapılar açsın inşallah..
Aydam bunun sonu yok ki ben tamam haftalık saatlerini odeyebiliyorum bir şekilde ama haftada bir saat içimden her gün götürmek geliyor yada sürekli birebir ilgilenen bir abla tutamıyorum veya yok yunus tedavisi yok bilmem ne tedavisi götüremiyorum..
Devlet en kötüsü haftada dört saat veriyor..Benim aldırdığım dersin 4 katı gerçi haftada 30 saatlerden bahsediyorlar..
Maddiyat çok onemli ama karşına insan çıkması daha önemli...
Aydam bunun sonu yok ki ben tamam haftalık saatlerini odeyebiliyorum bir şekilde ama haftada bir saat içimden her gün götürmek geliyor yada sürekli birebir ilgilenen bir abla tutamıyorum veya yok yunus tedavisi yok bilmem ne tedavisi götüremiyorum..
Devlet en kötüsü haftada dört saat veriyor..Benim aldırdığım dersin 4 katı gerçi haftada 30 saatlerden bahsediyorlar..
Maddiyat çok onemli ama karşına insan çıkması daha önemli...
Bizimkine sprdu kokuku kaka agiz kokusu vs. 20 tane soru sordu bana hemen hemen hepsinede var demistim...bizede diyet yapin dedi ama ben yapmıyorumcok zor..
Balik yagi ve vitamin verdi ama vitaminide aldik vermiyorum çünkü diyet yapanlara ozel bi vitamin bayagida yuksekti fiyati..
öncelikle eşinize çok geçmiş olsun.sizin işiniz bir hayli zor allah yardımcınız olsun..metal testi çok kötü çıkmamış çok güzel inş snraki testlerinizde iyi çıkar.önümüzdeki hafta bizde ağır metal kaka testi gıda alerji vebikaçkan testi yaptırıcaz inş sonuçlar çok ağır çıkmaz.bu forumdaki paylaşımlar yeni katılan arkadaşlarabilgi vermesi açısından detaylıbir şekilde yazmaya çalıştım.güzel haberlerinizibekliyorum..selamlar..
Çok garip değil mi ? Yüksek işlevli,aspergerli,zeka seviyesi yüksek-düşük farketmez.. Çevremizde şimdiye kadar hiçbir otizm spectrum dahilinde bir yetişkin olmaması..Bir çok ilde yaşadım, büyük-küçük bir çok şehirde bulundum ama hiç denk gelmedim... Hani belki forumdan arkadaşların vardır da bir yakını yada tanıdığı biraz bilgi verir diye.. Sadece merak yani ...
merhaba arkadaşlar burası baya kalabalıklaşmış geçmişi okuduysanız anımsarsınız benide kısaca özetlemem gerekirse benşm oğlum 22 aylıktı otizmle tanıştığımızda göz teması yoktu ismine tepki sıfırdı eve misafir istemez alışverişe çıkamazdık ben uzun zamandır giremiyorum oğlum şuan 5.5 olacak 2 ay sonra ana sınıfına başladık geçen sene wc sölemeye başladı konuşmayada 1 seneden biraz fazla olmuştur başlayalı dili baya gelişti bana annecim diyor bişey isterken elle işaret etmiyor artık herkeze ismiyle hitap ediyor benim arkadaşlarımda dahil arabaya binelim doktora gidelim yada okula gidelim diyor özel eğitimcisine ismiyle hitap ediyor bi gittiği yeri unutmuyor yon duygusu çok gelişmiş yabancı şarıları ezberliyor okulda arkadaşlarıyla oynuyormuş evde kardeşiylede oynuyor vazen kavga ediyor her çocuk gibi nerden öğrenmişse bana bugün allahın zesası dedi bu bile çok hoşuma gitti yemek yemek istemezse annecim aşkııım diyor ağzını eliyle kapatıp yemek istemiyor ama daha çok yolumuzda var yani bi kardeşine bakıyorum birde ona kardeşi 3.5 yaşında ona göre kıyaslamaya çalışıyorum geçen kar yağdığında kartopu annecim diyor bahçe diyor dışarı çıkalım yani şimdilik aklıma gelenler
Doğdukları günden beridir ayakta sallandılar.ve sabahın ilk ışıkları ile uykuya daldılar.Kızım yeni bıraktı çok şükür.. O tarihe kadar Allah'ım neden beni dört ayaklı yaratmadın diye çok isyan ettiğim gece olmuştur. 😂
bizim merkezde 20 yaşında vardı ama saldırganmış bende ilk gördüm dinlenme salonunda müdür bizi odasına kaçırdı çok güzel bi delikanlıydı ama bi kerede derste öğretmenin burnunu kırmıştı bakıcı vardı erkek onuda duvardan duvara çarpmış öüretmeni kurtarayım derken sonra bizim merkeze uygun değil dediler yolladılar çocuğu ne oldu bilmiyorum
aydam bu arada profil resmini hiç beğenmedim karamsar o ne oyle değiştir...içime bi hüzün doğdu(((((((((
Bazen kızıyorum saçımı cektiği zaman elinı sıkıyorum,dudağını büzüyor sonra vicdan azabı çekiyorum,sen nasıl kızabiliyorsun diye kendi kendime ..
merhabalar
benim oğlumda saçımla oynamayı çok seviyordu ne yapsam vazgeçiremedim.oyun kuramıyorduk hopp eli saçımda idi. vee kısacık kestirdim saçlarımı (besleme gibi oldum )ama kurtuldum nihayetinde zaten evdeyim ücretsiz izindeyim. bakım sorunum vs yok.
halı desenlerine takıntılıydı hepsini krem rengi düz halılarla değiştirdim. ortamı uygun hale getirmekte önemli diye yaptım ayrıca oğlumda yineleyici hareket var ( alkışlama var pepeenin alkışının aynısı onu taklit ediyor sanmıştım ve oğlum çok mutlu sanıyordum ahh koca kafam körmüşüm meğer )halıların çiçeklerine bakarak alkış yapıyordu şimdi yavaş yavaş sönmeye yüz tuttu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?