Otlakçılık...

marlasssinger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
70
0
36
Ankara
kızlar ben yurtta kalıorum ünv ögrencisiyim.okuduğm okul özel, bende burssuz okuyorum yurttaki coğu arkadasımsa burslu.
tabi durumları olmayanlar da wr.

bi arkadasım war ikimiz de sigara kullanıoruz, kız sürekli benden sigara otlanıyo.benm de babam tekelin sahibi değil kaldı ki benim de maddi durumum öle mükemmel deil anca okul parasını çıkarabilio babam..

neyse 1 2 kere oldu bu verdim sigaramdan ama artık sinirlerimi bozuyo bu iş kendime sigara kalmıyo yaa ne ypmalıyım sizce ??
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

daha senenin başındayız. ne kadar izin vermezsen o kadar iyi edersin.

sigara istediğinde sigaram sayılı kusura bakma deyip geç. yada sigaralığa koy. paketim yok de. kendine kadar sigara at içine.
hiçbir eşyanın kullanılmasına izin verme. bu tür şeyler alır başını gider.
kıyafet,kozmetik derken sinirlerin yıpranır. ki en başında sürekli izin verirsin iler de canınatak deyince hayır dersen de olmaz.
o yüzden istediği şeyleri örneğin kıyafet. canım giymen sakınca yok ama ben bir daha kullanamıyorum. içim almıyor gibi şeyler söyle. uzaklaş bu tür arkadaslardan.
ayrıca trilyoner de olsanız birilerin üstünüzden geçinmesi hoş değil.

İpleri baştan eline alman lazım...
Sigaranı sakla. Ya da pakettekileri çıkar başka bi yere koy paketinde tek sigara olsun :)))

Yurttayken olur böyle şeyler.
O senden sigara otlanır, sen ondan şampuanını, başkası silgini kalemini, vs vs
dert etme.

ne güzel günlerdi be boshayallersmile

İlerde bunu bile özlüceksin :)

Benim arkadasımda senin gibiydi sigarasından otlanırlardı,en son çözümü saklamakta buldu yada sürekli paketin içinde 2 3 tane sigara bırakırdı son sigaram derdi :)

Son düzenleme:
Bizimde şirkette var öyle bi tane. Sigarayı bıraktım ve paket almıyorum diyor ama herkesten sigara istiyor. Nasıl bırakmaksa o :))) sanırım paket maliyetini düşürmeye çalışıyo bütçesinden bunuda söylemediği için bıraktım diyo :)))

Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum

Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile

Eşimin de eski iş yerinde başında öyle bir otlakçı vardı...
Sabah paketini açar sadece gün içinde içeceği kadar bir iki tane koyardı gerisini evde bırakırdı :)
Böylelikle o kişi otlanamazdı...

Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum

Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile

Ya içme yada paket taşı dimi? Ben yüzsüz insanlara sinir oluyorum. Sadece sigara değil, selam verdiğinde sürekli bişey isteyen insanlarda o kadar çokki.

Ben rahatsız olduğu direk söyledim suratına. Kusura bakma ama benimde kendime göre bütçem var dedim. O otlakçılıktan utanmıoda ben söylemekten niye utanayım.

mesela bi tane simit alırsın işyerinde kahvaltı yapıcaksın gelir biri pat diye yarısını kopartır. Arkadaşım iyide o benim kahvaltım. simit dediğin pahallı bişey değilki her köşede var al kendine bi tane. Yüzsüz insan çok ya çok. Açlıktan ölsem asla kimsenin bi lokmasına saldırmam öyle yapamam yani. Kafam kazan gibi olsa sigarasızlıktan mümkün değil isteyemem.

Seni de çok dertli gördüm kaydirigubbakcemile3

ay çok sinir bozucu bir durum...
bu durmuda sanırım sigara kullananlar anlayabilir:)
insanın özel bişiyini yanında sürekli taşıyamama sorunu çok uyuz bişiy.
ama bence söylemelisin.
tamma zor bir durum ama sonuçta seninde bahçende bitmiyor.
sanırım arkadaş alışkanlık yapmış durrumu.
ben bazen iş yerinde sıkışınca birinden üst üste iki defa aralıklı zamnlarda bile istemekten acaip utanıyorum.
telafisi içinde benden istediği zamn bir yerine 2 3 veriyorum.
söylemeden kurtulamazsın...

Yöntemler;
1- içtiğin markadan çok daha ucuzunu al hani içilemeyecek bir marka..onu çıkar arkadaşının yanında sen kendi sigarandan iç o yokken
2- Kendi cebinden yak diye şaka yollu takıl
3-sigarayı bırak(bak bu en iyisi olur)
4-otlakçılığa başla
ya da takılma bunlara kuzumun yazdıklarına katılıyorum,yurt ve öğrencilik hayatında bunlar olur..daha neler göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…