- Konu Sahibi marlasssinger
-
Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum
Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile
Ya içme yada paket taşı dimi? Ben yüzsüz insanlara sinir oluyorum. Sadece sigara değil, selam verdiğinde sürekli bişey isteyen insanlarda o kadar çok
ki.
Ben bursluyum o burssuz derken.....
Sigarayı az içseydin de ders calıssaydın.
Samimi olduğun bir arkadaşın değilse neden paketini çıkartıp "bu kadar var bende de" diyorsun ki???pakette az sigara bırakp bu kadar sigaram var dicem bakalım nlcak fisfisfis
kızlar ben yurtta kalıorum ünv ögrencisiyim.okuduğm okul özel, bende burssuz okuyorum yurttaki coğu arkadasımsa burslu.
tabi durumları olmayanlar da wr.
bi arkadasım war ikimiz de sigara kullanıoruz, kız sürekli benden sigara otlanıyo.benm de babam tekelin sahibi değil kaldı ki benim de maddi durumum öle mükemmel deil anca okul parasını çıkarabilio babam..
neyse 1 2 kere oldu bu verdim sigaramdan ama artık sinirlerimi bozuyo bu iş kendime sigara kalmıyo yaa ne ypmalıyım sizce ?? alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
kızlar ben yurtta kalıorum ünv ögrencisiyim.okuduğm okul özel, bende burssuz okuyorum yurttaki coğu arkadasımsa burslu.
tabi durumları olmayanlar da wr.
bi arkadasım war ikimiz de sigara kullanıoruz, kız sürekli benden sigara otlanıyo.benm de babam tekelin sahibi değil kaldı ki benim de maddi durumum öle mükemmel deil anca okul parasını çıkarabilio babam..
neyse 1 2 kere oldu bu verdim sigaramdan ama artık sinirlerimi bozuyo bu iş kendime sigara kalmıyo yaa ne ypmalıyım sizce ?? alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum
Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?