Otlakçılık...

Benimde bir zamanlar vardı başımda aynısı :))
Arkadaş, sigarayı bıraktım,paket alırsam yeniden başlarım hiç bırakamam derdi ama her seferinde benden sigara isterdi.Bir,iki neyse ama baktım hegün aynı şey bende sinirlendim.İş yerinde sigara içemiyorduk dışarı çıkıyorduk,bende paket yerine bir tane alıp çıkmaya başladım,arkadaş sorduğundada paket içerde dedim.Ondan sonrada dışarı çıkarken banada alsana bir tane demeye başladı,bende pişkinliğe vurup sen sigarayı bırkmıştın ya ben sebep olmayım sana diye diye kestim bu durumu.
Açık açık söyle,sigara çok pahalı ve ancak kendine bütçe ayırabildiğini söyle,devir böyle devir işte naparsın yerimseniben

Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum

Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile

Ya içme yada paket taşı dimi? Ben yüzsüz insanlara sinir oluyorum. Sadece sigara değil, selam verdiğinde sürekli bişey isteyen insanlarda o kadar çok
ki.

Öncelikle bu tespitlere son derece katıldığımı belirteyim..:1ninca:
Sigara içilmesine her ortamda ve her gelir gurubunda karşıyım ama Sizin durumunuz için konuya dönersek; "Şu kadar gün paketle idare etmem lazım, kusura bakma" der ve vermezdim...

Ünivesitede fotokopileri sen al ben sana öderim diyen ama defteri kabarıp ödeme yapmayan, hele de her gün uç yok, silgi yok diye vır vır etmeye başlayan kişiye açıkca "kusura bakmada telefon faturanıda ben ödeyeyim istersen. Elinde sıfır sigara paketi gelmiş bana fotokopi param yok demen kurnazlık oluyor .."
diye tepkimi sakin bir ses tonuyla vermiştim.

Babanızın emeklerini düşünün ve iyi niyetli biri olmadığı sürece ve hayati bir konu değilse kendinizi kullandırmayın...

Son düzenleme:
Ben bursluyum o burssuz derken.....

Sigarayı az içseydin de ders calıssaydın.

yok hayır ben burssuz okuyorum,paralı yani. o burslu. bunu söyleme sebebim bizim okulda özellkle de yurtta burssuz kişileri bulup onların sırtından geçinen çok sayıda insan olduğunu belirtmek için söledim yanlış anlaşılmasın...

teşekkürler kızlar hepınız derdime ortak oldunuz walla lisede de otlakçılar çok vardı o zaman da bi çözüm bulamamıştım heralde benim saflığım ya:sm_confused:

dedemin lafı geldi aklıma böyle otlakçılar için afedersiniz ama o poku yiyen kaşığını yanında taşısın derdi: bence arkadaşını uyar ailem sigara içtiğimi bilmiyor şimdi sen benden içince sigara maliyetim arıtyor.. harçlık konusunda sıkıntı yaşıyorum onlardan isterken filan de...

İyiki sigara içmiyormuşum çok demiştim yurtta.Ayyy ben çıldırırdım, yolardım herkesi.

Birde böyle masada oturuyoruz kız geliyor sormadan etmeden paketten alıyordu gidiyordu. Ben sinir oluyordum arkadaşım da "ne yapayım" diyordu.. Eee kızım bu da bedava değil ki...

Son düzenleme:
evet ya cebinde 5 kuruşu olmadığını ve gerçkten de bana muhtaç olduğunu bilsem benim için hç problem değil ama geçen gün şöle oldu kızlar yaa şimdi biz yemek sipariş verdik onun da o gün sigarası yoktu benden otlanıodu..bi baktık da bu da yemek söyledi !! ya resmen dumur oldun madem cebinde paran var ve bu b.ku yiyosun çok afedersiniz neden baska insanların sırtından geçiniosun yaptığı şey yüzsüzlük değil mi kzlar yaaa

yurtta bu tür durumlar çok oluyor.
baştan önünü almazsan kişisel eşyalarına kadar uzar gider bu olay.
başıma geldi ordan biliyorum.
sabrımın sonuna geldiğimdeyse kibarca söylememe rağmen suçlu ben oldum.
tavrını baştan koy en iyisi.
pakette bir kaç tane bırak , bana yetecek kadar var, de bence.

yahu sigara içmeyen bile beni görünce ver bi cigara diyo..
asla cimri bi kişi degilimdir ama tak ettiriyolar ya insanın canına .
kardeşim bu merette ucuz bişi degilki ..kaçak sigara içer beni görünce canı orjinal ister açıkcası bıktım valla ama yinede hiçbişi diyemiyorum ya..son zamanlarda şey yapıyorum iki paket koyyorum çantama biri dolu birinde tek tük var ...napim ay otlakçılar olmasa benim sigaram bana 3 gün gider onların yüzünden hergün alıyorum..la arkadaşlarımada otlakçı dedirti y bu sigara helal olsun en yisi ben bunu bırakim ya

Son düzenleme:

Vallahi sigarayi birakmayi dü$ün önce.

Bir SiGARA DÜ$MANI olarak herkese dedigimi sana da deyim: AZ ZIKKIM iC!lmaz:guclubacismile

Nedir bu sigara dumaninda ki haliniz? Saçlariniz pispis kokuyor, dudaklariniz mosmor oluyor, Yüzünüzde renk kalmiyor, elleriniz parmaklariniz özellikle tütün kokuyor. Bir yere oturmaya gittiginizde sizden önce sigaranin kokusu geliyor Iykkk bak yazarken bile burnuma geldi $u pis koku.
Birakmayi dü$ündünmü hiç?...

Yok ben zehirlenmeye devam etcem diyorsan "pakette ki tüm sigaralara $iringayla yeni aldigim bir ilaci injekte ettim bölece sigarayi birakcam. Tadi çok bozuk! Sevmezsin!" felan de. Belki yutar istemez kaydirigubbakcemile

Ayrica neden hep verceksin ki?
Senin sigaran nerde diye sor, ya da o sormadan önce bir gün de sen ona sor varmi diye.
Cebinde paket gözüksün, görsün yalan söyle gözlerinin içine baka baka "yok bitti" de.

HAYIR demeyi ögrenmelisin hayatta!

benim de oda arkadaşım aynen arkadaşın gibiydi ben dolabıma boş paket koyuyordum ve o görmeden yrısıdan çoğunu boşaltıyordum sigaramın.1 2 sigara bırakıyordum eğer çok canım isterse çaktırmadan dolabımdan alıp tuvalette içiyordum.o derece rahatsıolmuştum kendi paramla aldığım sigaramın keyfini yapamıyrdum.paylaşımı çok severim ama kullanmaya kalkan çok oluyor malesf.
benim arkadaşım iyice durumu aşmıştı ben dışardaysam msj atıyordu sigara alır mısın diye.ben de alıyordum ama para yok. 1 2 3 gün bekle bekle derken hiç vermiyordu. 1 kere olsa bu olay unutmuştur der geçerdim de defalarca oldu ve 10 tane aldırdıysa 2 sini anca verdi. ben de napıım die düşünürken sigaram bitmiş gibi ondan otlanmaya başladım.bunları yapack bi insan değilim aama yaptırtıyorlar insana işte.
kız daha fazla alışmadan sen de dolaba sakla bence.

en etkili cözüm sigrayi birak kurtul
ne otlakcilarla ugrasmak zorunda kalcaksin, nede sagliginla oynicaksin guclubacismile
delphine evet ama sigaraya hayir kötükedihüso

Bence hıc ıcme daha ıyı.Madem aılen zar zor okutuyor senı...
Ama yok ılla ıcecegım dıyorsan kız yokken ıc ya da o ısteyınce yok de. Bu sefer senın bır seye ıhtıyacın olunca nasıl ıstıceksın ondan? Yurt ortamı hep boyledır.

Durumu olmayıpta sigara içenlere ifrit oluyorum

Hele hele çoluk çocuğun rızkısını sigaraya verenlere ayrıca gıcık oluyorum guclubacismile

aynen canım durumun yoksa içme çünkü zevk için içilen bişi en ucuzu bile kimbilir kaç parayken sen onu havaya üflüyosun coluğuna çocuğuna yedir o parayı boğazından sağlıklı bişi gecsin dimi senin zehrinin dumanı yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…