Oto Koltuğu Önerisi

Römerde oldukça kaliteli isofix olmasına dikkat edin .Başının geldiği kısımlarda mutlaka yumuşak korumaları olsun.Oturduğu kısım çok sert olmasın rahat etsin çocuk.Ben Pierre Cardin ps-708 bebek oto koltuğunu kullanıyorum.Koltuk dik pozisyon harici 4 farklı pozisyonda kullanılabiliyor.4 farklı biçimde yatabiliyor.Çocuk hangisinde rahat ederse o pozisyonda bırakıyorsunuz.

Römerde oldukça kaliteli isofix olmasına dikkat edin .Başının geldiği kısımlarda mutlaka yumuşak korumaları olsun.Oturduğu kısım çok sert olmasın rahat etsin çocuk.Ben Pierre Cardin ps-708 bebek oto koltuğunu kullanıyorum.Koltuk dik pozisyon harici 4 farklı pozisyonda kullanılabiliyor.4 farklı biçimde yatabiliyor.Çocuk hangisinde rahat ederse o pozisyonda bırakıyorsunuz.
merhaba bende Pierre Cardin ps-708 bebek oto koltuğunu almak istiyorum yatış pozisyonu çok ii fakat hiç bi şekilde monte halini bulamadım siz araaca nasıl monte ettinin acaba yardımcı olurmususnuz

isofixli mi acaba. açıklamalarda yazmıyor?

Su marka takıntısı benım güzel ülkemde olmak zorundamı hep:((??anlıyorum sizi bebegınız en kalıtesınde yatmasını istıyorsunuz.en rahatı hangısıyse onu alın.cocuk uyudugnda yatıs pozısyonu alabılen ,kafasını kenarlara dayadımı yastıkları olan bi otokoltuk her zaman en ıyısıdıır

Merhaba, biz römer trifix aldık çok memnunuz. Römer den şaşma derim. Hem emniyet kemeriyle arka koltuğa bağlanıyor, hem kendi kemeriyle bagajdaki çelik kancaya bağlanıyor hemde isofix girişine bağlanıyor 3 noktadan araca yapışıyor. Ayrıca kafa koruması da çok iyi.

Back
X