oto koltuğu

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük görümcemin verdiği oto koltuğunda pek rahat edemedi sanırım nasıl rahat olduğunu anlarım sizinkiler nasıl duruyo resim eklermisiniz?

altunhancım canım bu chicconunki bana biraz dar gibi geliyor
yani özel araba koltuğu değil
trio setin parçası olan
hani şu elde taşımalık ana kucağından bozma oto koltuğu yani
bir de altta destek yastığı var

hımm evet korumalı falan yani anladım tatlım...
ben alıcaktım ama görümcem verince gerek yok dedim de pek içime sinmedi açıkcası baksana kızım daha duramıyo onda bide bu resimdeki hali biraz yatık olan aslında daha dik duruyo

içine destek minderi alırsan daha rahat eder hayatım..e-bebek de satılıyor..20 tl civarı

benimki d erahat etmiyor benimki de kraftın bebişi koyunca sanki yumurtalığa yumurta koymuş gibi duruyor, 2 büklüm mecbur kalmadıkça kullanmıyorumben

bende de chicconunki var ama altunhancım serninki sanırım büyük bebekler için olanı bizimkiler gibi 0+ değil o yüzden fazla oturtma derim biz alırken mağazanın bir tarafında 0+lar vardı 13kilo olana kadar kullanabiliyoruz bunları bir tarafta da büyük bebekler hatta çocuklar için olanlar vardı onlar da seninki gibiydi anlatabildimmi? istersen bi mağazaya git veya internette araştır ona göre oturt bebeğini

evet canım sanırım bu büyük bebekler için 6 aylık olana kadar kullanmam zaten sonrada yine denerim yine rahatsız olursa beklemede kalır koltuk..

benimde var canım kullanımı 0+ ben doğduğu günden beri kullanıyorum destekte koymadım hiç rahatsız olmadığını düşündüm resim ekliycektim ama linki bulamadım

ben de kullanıyorum canım. hem oto koltuğu hem puset. ama seninki çok dik duruyor. oturmuş resmen. daha oturmak için erken.

kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük görümcemin verdiği oto koltuğunda pek rahat edemedi sanırım nasıl rahat olduğunu anlarım sizinkiler nasıl duruyo resim eklermisiniz?

canım zaten suan onu kullanamaz ancak 9 yada 12 aylıkken kullanabilir....bu normal oto koltugu...senin suan kullanacagın tasıma koltugu yani ana kucağı bebekler için olanı 0-13 kiloya kadar olanlardan.....

Son düzenleme:
benim pusetle ana kucagı ayrı ayrı arabaya takılabiliyor 1 yasına kadar iskelete anakucagını oturtuyorum 1 yasından sonrada iskelete puseti oturtacagım...gayet kullanıslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…