otokoltuğu kulllanan arkadaşlar..
bebekleriniz oturuyor mu içine...
eşimin arkadaşları hiç oturmuyo hep ağlıyo diyolarda kendi bebekleri için...
canım çok rahat ...bizimkini içine koydukmu heme-n mışıl mışıl uyuyo..arada bizimkide bazen istemiyo ama çok nadir. genelde çok rahat.özellikle ben çaıştığım için şimdi babasıyla birlikte binip arabalarını istedikleri yere gidiyorlar...bize çok ihtiyaçtı..biz çok memnun kaldık.ama ben almadan önce arkadaş bana ne kadar çabuk alır alıştırısan o kadar çabuk alışır büyünce oturmak istemez demişti onun için biz 5 aylıkken aldık ozamandan beri içnde dediğim gibi içine oturunca hemen uyuyo...
benimkide max.2 saat oturuyo sonra başlıyo yaygara:)) ama yinede bi yere giderken illaki oturuyozz
Bizimki bu canım biz çok rahat ettik.0-13 kg kadar koltuk arkaya bakıyor yarı yatak gibi.. 13 kg dan sonra koltuğu öne çeviriyorsun..normal koltuk pozisyonuna geliyor.biz kızmda çok rahat ettik.içinde bebek için özel dolgusuda var. tek kusuru terletiyor...onuda kılıfları var onu alıp taktık..öyle çözdük...
Bizde bu koltuktan almayı düşünüyoruz en kullanışlı bu gibi gelmişti gözümüze yalnız terlememesi için kılıfıda chıccodamı satılıyor nerden aldın canım Pazartesi yola çıkıcaz hala eksik bitmedi hazır değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?