izofix ne oluyo gacılar CADIARZU
Beyazmelekcim canım oto koltuğu bebeğin emniyeti açısından çok önemli mutlaka sen de biliyosundur ama ben yine de söylim dedim , Allah göstermesin trafik kazalarında bebek ölümlerinin %64 nedeni oto koltuğunda oturmuyor oluşları.. benim sıpa da oturmuyo ağlıyo ama valla ağlasa da bişey yapmıyorum oturucaksın diyoruz bi süre sonra dışarıyı seyretmeye başlayıp susuyo zaten... olmadı şu koltuk arkalarına takılan oyuncaklardan falan alsan canım ,belki işe yarar
bu topic baya bir altta kalmış
bu son zamanlarda oto koltuğu ile iyice kafayı yemiş durumdayım güvenliğine ilişkin kararsızlık ve fiyatlar yüzünden deli oldum ..
andinacım merak ettim sen maxi cosiyi aldın mı tatlım.
yaplılan güvenlik testlerinde römer ,maxi cosi ve besafe ilk 3 sırada yer alıyormuş hatta besafe içlerinde en iyi olanı ( koltuğun içinde yer alan köpük uçak koltuklarının da imalatında yer alan siyah köpükten ) ama maalesef türkiyede yok denecek kadar az yerde satılıyor .
yakında oto koltukları hakkında tez hazırlıcam ama hala oto koltuğumuz yok nasıl ???
çitoscum 4 yaşına kadar arkaya bakarak oturtmadaki güvenlik olayında sana katılıyorum canım.
bende o kadar çok araştırdım ki okumadığım makale yazı kalmadı ..
ama gel gör ki arkaya dönük oturtabilecek koltuk çok az ben de besafe de buldum ki o da normal kemerli olanlardan isofixli ve çift yönlü olanları türkiye de henüz yok. yanlış anlamadıysam sadece amerika da mevcut avrupa bile daha bu koltukları kullanmaya başlamamış .
en son artık eşim dayanamayıp römer aldı. normal öne bakıyor çünkü cimcime son zamanlarda yol izleme delisi oldu arkaya baktığında cıngar çıkartıyor . bölece koltuk olayımızı bitirdik nihayet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?