• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otobüs aşkı:)

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
aslında hiç etrafına alıcı gözle bakan biri değilimdir heleki şöföre muavine falan asla yani neyse bu kişiyle zaten bakışmalarımız falan olmuştu ama zamanla ilgilenmemeye bakmamaya başladı öğrenci olduğumu biliyo üniversitenin önüden biniyorum kitaplarla falan belki bakmaz falan diye düşündü .o zaman muavindi şu anda şöför gel zman git zaman aşık oldum işte ,yanlız şu da var herşeyiyle farklı hayatlarımız var ama ben yinede istiyorum ,ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun. ama bence aşık olmamaya çalış belki boşlukta olduğun bir dönemdesindir.mantığının uymadığı biri ile çok aşıksan evlen değilsen başlama bile sonra aile istemiyor yada sen daha iyi bir kısmet olabilir mi diyorsun ama aşık olmuşsun gitmiş. ben önce mantık sonra aşktan yanayım

herşeyiyle farklı hayatlarımız var derken tanıyor musun konuştunuz mu hiç
ama sadece şöfor olduğu için böyle diyorsanız hiç başlamayın o zaman

hakkında hayırlısı olsun. ama bence aşık olmamaya çalış belki boşlukta olduğun bir dönemdesindir.mantığının uymadığı biri ile çok aşıksan evlen değilsen başlama bile sonra aile istemiyor yada sen daha iyi bir kısmet olabilir mi diyorsun ama aşık olmuşsun gitmiş. ben önce mantık sonra aşktan yanayım

boşlukta olduğum için olabilir ama zaten nasıl olucakki o bakmaz diye düşünüyo bende gidip konuşamam hafiflik olur :26:

herşeyiyle farklı hayatlarımız var derken tanıyor musun konuştunuz mu hiç
ama sadece şöfor olduğu için böyle diyorsanız hiç başlamayın o zaman

canım ben öğrenciyim çevrelerimiz farklı maddi durumlarımız farklı, faceden anladığım kadarıyla mutassıp bi ailesi var benim ailem daha özgür ablam ve babam yönetici onun ailesi çiftçi bunlar büyük farklılık ama ben problem etmem

bi ara burada dolmuş şoförüne aşık olan bi üniversiteli kız konusu vardı, kendisi açılacaktı ama şoförü bulamamıştı bi türlü. sonra ne oldu bilmiyorum.. şöyle azıcık belli et bakışlarla falan istersen.. gerçi birbirinizi sadece yolda görüyorsunuzdur ve başka yerde konuşma şansınız yoktur ama nasıl olacak bilmem bu iş :)

bi ara burada dolmuş şoförüne aşık olan bi üniversiteli kız konusu vardı, kendisi açılacaktı ama şoförü bulamamıştı bi türlü. sonra ne oldu bilmiyorum.. şöyle azıcık belli et bakışlarla falan istersen.. gerçi birbirinizi sadece yolda görüyorsunuzdur ve başka yerde konuşma şansınız yoktur ama nasıl olacak bilmem bu iş :)

zor gibi gözüküyo canım ya adam şöför otobüsü sağa çekip hadi tanışalım diyemez bende tanımadığım birine açılmayı hafiflik olarak görüyorum zaten onun gözündeki imajımda öyle olur napıcam hiç bilmiyorum

Face'sini nasıl buldun sadece bakıştığın adamın? Bir de tam olarak neyin şöförü nasıl tanıştınız ben anlamadım hiç birşey?

Face'sini nasıl buldun sadece bakıştığın adamın? Bir de tam olarak neyin şöförü nasıl tanıştınız ben anlamadım hiç birşey?

evet bende buna takıldım açıkçası.. ve bi şekilde bulmuşsun madem face den bi meraba yolla ordan konuşmayı dene o zamansa..

Facebook adresini nerden buldunuz? Madem buldunuz ve tanısmayı cok istiyosunuz,arkadas olarak ekleyin.
Gerisi gelecekse gelir bir sekilde.

İlginç...
Feysini bulduysan ordan konuşmaya çalış bakalım.
Neler olacak.
Bence seninki aşk değil,
Bu kadar zıtsanız ne kadar problem olmaz desen de olur canım.
Evlilik çok farklı

Aşktan ziyade beğeni söz konusu.
Zaten bir insanı tanımak için de ilk önce bir şeyler hissetmek gerekir.
Facebook'u bulabildiysen konuşabilirsin.
Konuya direk dalmaktan bahsetmiyorum. Zamanla konuşa konuşa anlaşılır zaten.
Sonuçta kaybedeceğin hiç bir şey olmaz ama onu kazanabilirsin de.

canım eğer ciddi anlamda yaşam tarzlarınız arasında uçurumlar varsa kesinlikle faceden felan ekleyip ümit verme geçici bir etkilenme olabilir bu :31:

Son düzenleme:
halk otobüsü değilse olur.
ya bu tipler sen çekip gidince illet olurlar bela olurlar.
bide kompleks yaparsa hiç çekilmez.
biraz mesafe koyarak görüşiçinde kalmasın.
çok boşsa sen sıkılırsın zaten.
ama zurnanın zırt deliği olarak derim ki.
hiç bulaşma dengine bak,farklı telden olnlar çeker ama
sonra zehir olur...
iyi bölümlerdeki çocukların kampüsüne takılsan...

halk otobüsü değilse olur.
ya bu tipler sen çekip gidince illet olurlar bela olurlar.
bide kompleks yaparsa hiç çekilmez.
biraz mesafe koyarak görüşiçinde kalmasın.
çok boşsa sen sıkılırsın zaten.
ama zurnanın zırt deliği olarak derim ki.
hiç bulaşma dengine bak,farklı telden olnlar çeker ama
sonra zehir olur...
iyi bölümlerdeki çocukların kampüsüne takılsan...

kızlar facede resmini değiştirmiş sevgilisiyle olan resmini koymuş bu da bana kapak offf ya ne bahtsızım ben

kızlar facede resmini değiştirmiş sevgilisiyle olan resmini koymuş bu da bana kapak offf ya ne bahtsızım ben

bence hiç bulaşma zaten böyle bir işe...şimdi açık konuşmak gerekirse,sen üniversite mezunu olacaksın o lise mezunudur ancak o da belki...kendini yetiştirmek falan açısından demiycem ama sonuçta senin bir çevren olacak,şu an sana hoş gelmiş olabilir ama ilerde mesela iş ciddiye bindi evlenceksiniz,gözüne batar o kariyer eksikliği,eğitim eksikliği...bütün arkadaşların farklı meslek gruplarından birileriyle evlenmişken kendi kendine sinir yaparsın emin ol.ki o bir erkek,onun yapacağı kompleksi hiç hesaba katmıyorum. sen daha eğitimine uygun bir kişiyle tanışana kadar ekle bence,sadece aşkla başlanan şeyler çok iyi bitmiyor.

Back
X