• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otobüste başıma gelenler çıldırdım.......!haksızmıydım sizce.?

ay_82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
3.789
35
358
İstanbul
dün eşimle sınav başvurusu için yola çıktık işten izin almış gelmiş...neyse otobüse bindik bir kızın yanına oturdum eşimde yan tarafa oturdu sıra varmıdır falan diye arada konuşuyoruz eşimle ...2 tane kız bindi otobüse tam yanıma dikildiler ...kızın bitanesi yüzü bana dönük yanındakiyle konuşuyor bir yandanda gözleri bende bende öylesine bakıyodur olabilir diye oralı olmuyorum..:hulya:.sonra gıcık gıcık gülüp bana bakıyor gözlerimi dikiyorum anlasın rahatsız olduğumu diye kafamı çeviriyorum gözünü bile kaçırmıyor.....:kedi:hala gülmeye devam bende birşey mi var dedim?yooo yok dedi iyi ozaman dedim...sonra iyice abartıp laf söylemeye başladı...bazıları kendini nimetten sayıyor,havalara bak alırım havasını v.s neler neler yine sesimi çıkartmadım eşim olayı anlamamış zaten o ara kalabalık oldu göremiyoduk birbirimizi...bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
sinir oldum ama zor duruyorum inadına hala konuuyor arkaya ilerlerken...neyse indik otobüsten onlarda indi hala arkamızdan tipe bek tipe diyerek gülüyor ve ben duyayım diye bağarıyor...o an nevrim döndü gittim yanına senin sorunun ne kızım dedim varsa bişey söyle rahatlatayım dedim ama boğucam resmen eşimde ne oluyor diyo v.s kız demesinmi göz makyajınız yüzünüz çok güzel o yüzden bakmıştım yanlış anladınız diye?ozaman niye öyle demiyosunda saçma sapan konuşup davranıyosun dedim yanındakide sizde herşeyi yanlış anlıyosunuz diyo...tartıştığım kızda sizde kendinizi çok havadan görüyosunuz diyo bende komplekse girdem desene sen şuna ozaman dedim valla saçını başını yolarım şurda dedim tırstı bu tabi uzaklaştılarkaydirigubbakcemile3 eşimde noldu ya diyo anlattım neyse .......uffff çok sinirim bozuldu ya durduk yere olana bakın...çokmu tepki gösterdim geçip gitsemiydim ama ozaman daha çok sinir olurdum...:oklava:

Ben de aynı tepkiyi verirdim canım...
Hatta kızın üstüne atlar saçını başını yolardım :)
Şaka bir yana birinin gözünü bana dikip gözünü ayırmadan bakmasından nefret ederim...
Madem makyajını beğenmiş o saçma laflar ne oluyor?

bazen banada oluyor yolda yürürken bi yerde otruken hem cinsim bayanlar bön bön bakarak okadar rahatsız ederki beni bende bir gün bi tanesine sormuştum çok gıcık olmuştum neden bakıyorsunuz bana diye siz hoşunuza giden kişiye bakmazmısınız demişti. zemuszemus
bazen girer bi en yakın lavobaya bakarım üstüme başıma yüzüme acaba birşeymi varda bakıyorlar diye :1:

Etraf kendini bilmez doluu ya bende acayip gıcık olurdum baya da iyi kıvırmıslar mevzuyu hee. kaydirigubbakcemile3

off ne sinir bozucu durum,ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim sırf insanı gıcık etmek için yapıyor densizler...

Ben de aynı tepkiyi verirdim canım...
Hatta kızın üstüne atlar saçını başını yolardım :)
Şaka bir yana birinin gözünü bana dikip gözünü ayırmadan bakmasından nefret ederim...
Madem makyajını beğenmiş o saçma laflar ne oluyor?

bende anlamadım canım ya ....makyaj beğenmek falan hikaye canım ya ben sert çıkınca öyle diyor alsanaalsanasmile ben zaten direkt dalmaya gittim kızada eşim anlamadığı için müdahale edip durdu noldu nereye diye eşimde ne cadı karım var demiştir :oklava:
kimseye neyini beğenirsen beğen o şekilde bakılmaz dedim ! çok rahatsız oluyorum ya napayım bütün günümüz berbat ol du eşimle gezecektik sözde eve geldik yemek yedim hemen uyudum unutmak için sizinlede paylaşayım dedim belki biraz rahatlarım...aslında öyle kavgacı birisi değilimdir kendime hakim olamadım işte offf:delphin:

bence boyle seylere takılmayın onların acızlıgıne terbıye anlayısına verın..

Orda tartışsaydınız kavga etseydınız hoş durumlar olmazdı

hıc degmıyecek ınsanlar ıcın basınızı belaya sokarsınız

Bazı ınsanların sorunları var.sevıyelerıde bellı

hıc takmayın

bazen banada oluyor yolda yürürken bi yerde otruken hem cinsim bayanlar bön bön bakarak okadar rahatsız ederki beni bende bir gün bi tanesine sormuştum çok gıcık olmuştum neden bakıyorsunuz bana diye siz hoşunuza giden kişiye bakmazmısınız demişti. zemuszemus
bazen girer bi en yakın lavobaya bakarım üstüme başıma yüzüme acaba birşeymi varda bakıyorlar diye :1:

bir kadın bir kadına ne olursa olsun okadar bakmaz beğendiyse birşeyi sorar bari kalemin rengi ne v.s diye ozaman bişi demicem alsanaalsanasmile evet insan tuhaf bişeymi var acaba diyor yüzümde bi yerimde kafamçokkarıştı

valla yolsaydın saçını başını da bidaha yapabiliyormu
gıcık olurum öyle insanlara tip tip bakarlar böyle bazen yolda yürüken
bende tip tip bakarak karşılık veririm:1:

çok iyi yapmışsın...bugün sen kenara çekmesen yarın başkasına da yapacak aynı terbiyesizliği...belki şimdi uslanır..ağzına sağlık az bile demişsin.:jeyyar:

gereksiz tipler..ne ayıp insana gözünü dikip dik dik bakmak..terbiyesizlere pabuç bırakmamışsın tebrikler..:)

eşimde değmez aşkım onun amacı zaten seni sinir etmek sende olumsuz bir şey olmadığını biliyorsun niye takıyosun çekememiş belli gül geç dedi......ne gülücem geçicem ya dedim ...bunlara ses çıkarmaya çıkarmaya bunu normal birşey gibi görür olmuşlar kendilerince eğleniyorlar dedim..tepki vereceksinki herkese yapamayacaklarını arada böyle kişilerinde çıkabileceğini görsünler dedim oda haklısın dedi...

ayhhhh 1 hafta öncede hastayım başım ağrıyor sahilde dolaştık geliyoruz eşimin elinde köpeğimiz var bende sigara alayım dedim büfeden oda bekliyo önünde...2 tane kız geldi ciyak ciyak bizim köpeği seviyor hep olan şey genelde severler böyle sürekli dururuz yolda..sempatiksalakcinni.bende aldım sigaramı eşimin yanına geldim başım ağrıyo ya suratım asık gibi eve gitsemde hap içsem diyorum ...:kedi:kız demezmi biz giderken aaa sevgilisini kıskandı kız bizden diye !!!!!!!:oklava: gerizekalı senin neyini kıskanıcam ben dedim yürüdüm gittim bu ne şimdi off offf çok var böyle insanlar..kafamçokkarıştı

hep sana denk gelmişler, bana da böyle oluyo bi gün birini fena yapıcam Allah ım o günden koru beni kendimi kaybetmek istemiyorumsempatiksalakcinni

eşim çok kızıyo böyle tiplere ben tepki verince...bigün birisi sana ters bişey söyleyecek benim başımı belaya sokacaksın diyo :kızgın:
ben de haklı durumdayken hadi söylesin de göreyim dedim ama inşallah denk gelmem:kahve:

hep sana denk gelmişler, bana da böyle oluyo bi gün birini fena yapıcam Allah ım o günden koru beni kendimi kaybetmek istemiyorumsempatiksalakcinni

eşim çok kızıyo böyle tiplere ben tepki verince...bigün birisi sana ters bişey söyleyecek benim başımı belaya sokacaksın diyo :kızgın:
ben de haklı durumdayken hadi söylesin de göreyim dedim ama inşallah denk gelmem:kahve:

evet canım ya buluyor işte.......bende derim bazen hep benimi bulur diye söylenirim eşimde derki okadar çokki aşkım denk gelmemek zor bunlara der......çok üstüme gelinmedikçe ses çıkarmıyorum aslında uysan hergün biriyle kavga edersin yani...alsanaalsanasmileoda olacak iş değil aman denk gelme valla bide yüzsüz oluyolar bunlarsempatiksalakcinni

Oldum olası karşısındakini süzüpte tip tip bakan insanlardan nefret ederim.

Son anda kılıfmı dikmiş,bilemem ama son derece tepkinde haklısın... :delphin:

Ben normalde bile insanlara uzun süre bakamam rahatsız etmeyim falan diye, en önemlisi kendimde rahatsız olurum.

Kaldı ki bana yapılsa benzer tepkiyi gösterirdim. :delphin:

Neyse canım takma; bu tür densizler mantar gibi her yerde çıkıyorlar.

aslında bende de garip bir şey var. resimci olduğumdan mıdır nedir insanlara falan çok dikkat ederim. hareketlerine felan değil de kıyafetlerine, saçlarına başlarına duruşlarına falan. çok zamanda ne yapıyosun sen kızım yanlış anlicaklar dediğimde çok olmuştur kendime ama asla o kızlar gibi de terbiyesizlik yapmam. 1-2 kez neden baktığımı soranlar oldu ama sınıf arkadaşlarım falandı. bende anlattım incelemeyi seviyorum diye :sinifsinif:
kesinlikle aklımda kötü bi niyet yok ama nedense böyleyim. çok dikkat ederim zaten yanlış anlaşılmayım diye :kedi:

sizin yaşadığınızda da kızların o şekilde davranması çok sinir bozucu. madem makyajınızı beğenmiş güzel bi dille söyleyebilirlerdi sizde mutlu olurdunuz. (kim olsa gülümser böyle bi şeyde dimi)

ben olsam bende bağırırdım ne yapıyosunuz siz diye. birde arkamdan gele gele konuşcaklar. şunlara bak... ne insanlar var ya

Iyi etmisin canim iyice sacmaliyor bazen insanlar. Bi kere ablamla gidiyoruz karsida bir oglan durmadan donup bakiyor tmm normal ama bir kere bak yeter dönüp dönüp bakıyor dalqa geçer gibi. Ablamda ne var açıkda bir yermi var? olan korkdu yooo dedi. O zaman önüne bak dedi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X