- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
bilerek cevap vermemiş, ben iki gözüm iki çeşme ağlaren, acı çekerken o bilerek yanıt vermemiş. sorularla yıpranmayalım diye.. bu kadar razı beni kaybetmeye yani.. nasıl bir vicdansızlıktır bu.. ben ona kıyamazdım böyle bir durumda..
bilerek cevap vermemiş, ben iki gözüm iki çeşme ağlaren, acı çekerken o bilerek yanıt vermemiş. sorularla yıpranmayalım diye.. bu kadar razı beni kaybetmeye yani.. nasıl bir vicdansızlıktır bu.. ben ona kıyamazdım böyle bir durumda..
ayrıydık onunla, dün ilk kez konuşmaya başladık. barışıp barışmayacağımızı konuşurken uyuya kalamaz, kalmamalı.
Arkadasim diger konularini okudum hayatimin sokuna girdim!!! iyimisin sen psikolojik sorunlarinmi var bu adam konusunda obsesif misin dunyada baska erkek kalmamis gibi seni devamli aldatan arkandan yalan soyleyen ve sana zerre deger vermedigi her hareketinden belli olan bir erkegi hala affetmek icin cabaliyosun? sen kesinlikle bir uzmandan yardim al terapi falan gor ruh haliyetini hic normal gormedim nerdeyse sen adama kendini affettirmek icin cabaliyosun..yaptiklarinin affi da olmaz zaten adam resmen SENI SEVMIORUM diyor her hareketiyle..kadinlik onuru gururu diye birsey var nasil hicbirsey olmamis gibi bastan baslamayi dusunuyorsun dunyada erkek mi kalmadi? bu kadar mi aciz durumdasin..bazen hemcinslerim yuzunden kadinligimdan utaniyorum ALLAH AKIL FIKIR VERSIN!!!
ben anlıyorum seni. diğer konularını da okudum. çok öfkeliydin.
ama insan sevince vazgeçemiyo işte.
kendinize uğraşcak bişey bulun ve hayatınızdan onu silin başka yolu yok.
birlikte olsanız bile sonu ne olcak. evlencek misiniz? evlenseniz bile öyle ilgisiz bi adamla hayatınızı cehenneme çevirirsiniz.
silin onu hayatınızdan. tekrar gelmesini de beklemeyin. yeni arkadaşlar edinin.
anlayamiyorum bu kadar mi asktan gözünüz görmüyor..
aldatilmisiniz hadi yabanci biriyle olsa bir nebze ama kuzeninizle sizi aldatmis biriyle
hala yeniden birlesmek icin birseyler yapmak ne diyecegimi bilemedim..
nasil unutursunuz..
kızlar eski sevgilimle, yani kuzenimle -benden 9 yaş büyük-, o benim arkamdan gizli şeyler çevirdiği için yani aldattığı için ayrıldım.
bunu sen yazmissin,anlamdigim kiuzeninlemi cikiyorsun,kuzeninle mi aldatiyor
neyse senin hayatin senin kararlarin..madem aldatmamisti aldati demeseydin
kabul ediyorsan sorun yok bana laf demek düsmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?