otobüste olduğu için mi cevap veremiyor?

sen üzerine düştükçe kendini daha çok kasacaktır emin ol.
bırak gitme üstüne.
zaman ver.
mesaj yazma
bi müddet sonra merak edip kendisi gönderecektir ilk mesajı.

Sorularla yıpranmayalım mı :53:
Bahaneye bak. Nasıl yanıtlasın soruları. Cevabı yok çünkü.
Ve ben diğer konularını da biliyorum bu kişi seni yeterince üzdü daha fazla üzmesine izin verme.

canım erkekler sıkıya gelemez.işlerine gelmedıgı bı konu

oldugunda da mesajlara cevap vermezler .

özel olmaz ıse neden ayrıldınız ?

bilerek cevap vermemiş, ben iki gözüm iki çeşme ağlaren, acı çekerken o bilerek yanıt vermemiş. sorularla yıpranmayalım diye.. bu kadar razı beni kaybetmeye yani.. nasıl bir vicdansızlıktır bu.. ben ona kıyamazdım böyle bir durumda..

Madem yeniden denemeye karar verdiniz ya da aklınızdaki sorular çözülene kadar bekleyeceksiniz, neden zamana bırakmıyorsunuz ?

Bu yaptığınız hem sizi yıpratır hem karşınızdakine çok hevesli imajı verir. Bırakın o sizi ikna etmeye çalışsın.
Üstelik ağlayacak bir durum yok ki. Sanırım sinirleriniz yıpranmış.

Bir defa yazacaktınız ve üstelemeyecektiniz, ta ondan haber gelene kadar.

karsı tarafın verılecek cevabı yok galıba ondan susuyor olabılır mı

bilerek cevap vermemiş, ben iki gözüm iki çeşme ağlaren, acı çekerken o bilerek yanıt vermemiş. sorularla yıpranmayalım diye.. bu kadar razı beni kaybetmeye yani.. nasıl bir vicdansızlıktır bu.. ben ona kıyamazdım böyle bir durumda..

erkekler boyle canım yaa .onlar bızı hıc bırzaman anlamayacaklar malasef .

bızler ayrıntılara takılırken onlar düz mantıktır .

hatalı suclu erkek soruları cevaplamaktan kacar ,işine gelmez cunku .

hıc bırsey olmamıs gıbı hayatına tekrardan bodoslama dalar.

soru sordugunda da "sorularla yıpranmayalım "derler .

klasik erkek modelı işte .

ayrıydık onunla, dün ilk kez konuşmaya başladık. barışıp barışmayacağımızı konuşurken uyuya kalamaz, kalmamalı.

belkide konudan sıkılmıştır erkekler bizim gibi değiller unutma bunu bizde erkek arkadaşımla bayramda bir ayrılık yaşadık yazdıklarıma 3 4 saat sonra cevap veriyordu böyle ayrılık barışma konularında inanılmaz derece darlanıyorlar hepsi böyle üstüne gitmemeni tavsiye ederim

Arkadasim diger konularini okudum hayatimin sokuna girdim!!! iyimisin sen psikolojik sorunlarinmi var bu adam konusunda obsesif misin dunyada baska erkek kalmamis gibi seni devamli aldatan arkandan yalan soyleyen ve sana zerre deger vermedigi her hareketinden belli olan bir erkegi hala affetmek icin cabaliyosun? sen kesinlikle bir uzmandan yardim al terapi falan gor ruh haliyetini hic normal gormedim nerdeyse sen adama kendini affettirmek icin cabaliyosun..yaptiklarinin affi da olmaz zaten adam resmen SENI SEVMIORUM diyor her hareketiyle..kadinlik onuru gururu diye birsey var nasil hicbirsey olmamis gibi bastan baslamayi dusunuyorsun dunyada erkek mi kalmadi? bu kadar mi aciz durumdasin..bazen hemcinslerim yuzunden kadinligimdan utaniyorum ALLAH AKIL FIKIR VERSIN!!!

Kuzenin olan çocuk mu bu? Hani ş...siz olan. Uçana kaçana bakan. Sevilmeyi hakediyor musun ki diyen.

Arkadasim diger konularini okudum hayatimin sokuna girdim!!! iyimisin sen psikolojik sorunlarinmi var bu adam konusunda obsesif misin dunyada baska erkek kalmamis gibi seni devamli aldatan arkandan yalan soyleyen ve sana zerre deger vermedigi her hareketinden belli olan bir erkegi hala affetmek icin cabaliyosun? sen kesinlikle bir uzmandan yardim al terapi falan gor ruh haliyetini hic normal gormedim nerdeyse sen adama kendini affettirmek icin cabaliyosun..yaptiklarinin affi da olmaz zaten adam resmen SENI SEVMIORUM diyor her hareketiyle..kadinlik onuru gururu diye birsey var nasil hicbirsey olmamis gibi bastan baslamayi dusunuyorsun dunyada erkek mi kalmadi? bu kadar mi aciz durumdasin..bazen hemcinslerim yuzunden kadinligimdan utaniyorum ALLAH AKIL FIKIR VERSIN!!!

biliyorum. ne deseniz haklısınız. burda ben de böyle şeyleri okuduğumda çok kızıyordum..
nasıl olur diyordum.. ben asla böyle bir şey yapmazdım diyordum, ama olmuyor işte. bilmiyorum belki de takıntı.
ama engel olamıyorum kendimi. elimi kolumu bağlamam gerek ondan uzak durabilmem için.
ben de memnun değilim bu durumdan, ama yaşamayan anlayamaz.
uzak duramıyorum.

ben anlıyorum seni. diğer konularını da okudum. çok öfkeliydin.
ama insan sevince vazgeçemiyo işte.
kendinize uğraşcak bişey bulun ve hayatınızdan onu silin başka yolu yok.
birlikte olsanız bile sonu ne olcak. evlencek misiniz? evlenseniz bile öyle ilgisiz bi adamla hayatınızı cehenneme çevirirsiniz.
silin onu hayatınızdan. tekrar gelmesini de beklemeyin. yeni arkadaşlar edinin.

ben anlıyorum seni. diğer konularını da okudum. çok öfkeliydin.
ama insan sevince vazgeçemiyo işte.
kendinize uğraşcak bişey bulun ve hayatınızdan onu silin başka yolu yok.
birlikte olsanız bile sonu ne olcak. evlencek misiniz? evlenseniz bile öyle ilgisiz bi adamla hayatınızı cehenneme çevirirsiniz.
silin onu hayatınızdan. tekrar gelmesini de beklemeyin. yeni arkadaşlar edinin.

canım hiçbir zaman ilgisiz değildi, ayrıyken sürekli mesajlar attı. bir gün başka hesaptan f.book sayfasına baktım onu ekleyip, hep acısını belli eden, beni özlediğini belli eden şeyler vardı hepsi benimle ilgiliydi.
sevmediğini düşünmüyorum.

anlayamiyorum bu kadar mi asktan gözünüz görmüyor..

aldatilmisiniz hadi yabanci biriyle olsa bir nebze ama kuzeninizle sizi aldatmis biriyle

hala yeniden birlesmek icin birseyler yapmak ne diyecegimi bilemedim..

nasil unutursunuz..

anlayamiyorum bu kadar mi asktan gözünüz görmüyor..

aldatilmisiniz hadi yabanci biriyle olsa bir nebze ama kuzeninizle sizi aldatmis biriyle

hala yeniden birlesmek icin birseyler yapmak ne diyecegimi bilemedim..

nasil unutursunuz..

kuzenimle beni aldatmadı lütfen yanlış okumayın.
beni kıskandırıp canımı acıtmak için ilgili davrandı.
aldattı dediğim nokta, ayrılık dönemimizde bi kızla görüştü ve barıştığımızda o kızdan hoşlandığını inkar etti. ama öyle olmadığını yakalamıştım.

biz ayrıyken olan bir şeydi yani.

kızlar eski sevgilimle, yani kuzenimle -benden 9 yaş büyük-, o benim arkamdan gizli şeyler çevirdiği için yani aldattığı için ayrıldım.

bunu sen yazmissin,anlamdigim kiuzeninlemi cikiyorsun,kuzeninle mi aldatiyor

neyse senin hayatin senin kararlarin..madem aldatmamisti aldati demeseydin

kabul ediyorsan sorun yok bana laf demek düsmez

Son düzenleme:
kızlar eski sevgilimle, yani kuzenimle -benden 9 yaş büyük-, o benim arkamdan gizli şeyler çevirdiği için yani aldattığı için ayrıldım.

bunu sen yazmissin,anlamdigim kiuzeninlemi cikiyorsun,kuzeninle mi aldatiyor

neyse senin hayatin senin kararlarin..madem aldatmamisti aldati demeseydin

kabul ediyorsan sorun yok bana laf demek düsmez

başka bir kadınlar aldatmak değil, yalan söyleyip aldatmak..

valla ben otobuste olsam ınsanlar rahatsız olmasın dıye sesını kısardım..hemen kötu dusunmemek lazım..

benim ilk konuma şöyle bir cevap vermiştin canm

timsah gözyaşlarına aldanma derim.
ben yaptım sen yapma yani.

bak pişmnasın daha önce affettiğine şimdi neden inanıyorsun kuzenle kıskandırma muhabbetine Allah aşkına gözünü aç bi
tek amacı kıskandırmak olsa bile çok çirkin :ssz:

Back
X