Otobüste taciz edildim

Burcu875

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
4
0
6
İstanbul
Arkadaşlar bugün istanbulda otobüste tacize uğradım.çocuk çok yakışıklıydı ama yaptığı hiç hoş olmadı.kıpkırmızı oldum :(ilk defa başıma böyle bir olay geldi başına böyle olay gelen var mı:(

daha açık anlatsan? tacizcisini beğenen ilk kişi olmalısın :)

Cocuk cok yakisikliydi ayrintisini nicin verdin gercekten cok ilginc yahu...

Buraya konu acana kadar keske kafasina cantayi vursaydin.

Ne yapti bu arada? Sozle mi taciz etti dokundu mu?

Açık açık yazamam arkama geçti resmen sanki offfffffffff neyse anlamışınızdır arkadaşlar:((çocuk yakışıklıydı dedim sadece iyi niyetli bakışım ama yaptığı hiç iyi değildi sesimi çıkartamadım:(

stockholm sendromu olmus :) gecmis olsun canim otobuste kendini muhafaza edebilecegin yerlerde durmaya calis.Cantanla siper al,tabi cantana da dikkat.Ben en arkaya kapi tarafina giderim kicimi dayarim otobuse saglama alirim,onumde de sadece kapi boslugu olur.Otobus cok dolu ise bunu yap.

Resmen bakmissin ve yuz bulmus salak. Sesini niye cikartamadin ona anlam veremedim. Aklinda bulunsun, insallah olmaz ama tekrarlanmasi halinde sapik diye bagiriyorsun, otobusteki amcalar abiler gerekeni yapiyor zaten. Tecrubemle sabittir. :)

Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi:((

yaşadıklarınız karşısında hala iyi niyetli bakış sergileyip çocuğu yakışıklı buluyorsunuz ya çok enteresan ...:53:
olan oldu ama en azından yakışıklıydı der gibi oldu biraz .

Açık açık yazamam arkama geçti resmen sanki offfffffffff neyse anlamışınızdır arkadaşlar:((çocuk yakışıklıydı dedim sadece iyi niyetli bakışım ama yaptığı hiç iyi değildi sesimi çıkartamadım:(

he sen beğendiğin çocuğa iyi niyetle beğenerek baktın oda senden işaret aldım sanıp mı yaptı bunu? Terbiyesiz ya maalesef otobüste bu çok olur sessiz kalman kötü olmuş bir daha arkan yolculara denk gelecek şekilde durma kapı tarafına filan git..

insanın yakışıklıysa sorun yok dıyesı geliyor

öyle bı yazmışsınızki bencede sapık dıye bağırın

herkes sapık değilya mutlkaa bırılerı mudahale eder

Hizimi alamamis gibi taksit taksit yorum yapiyorum ama dayanamadim yani. Sesini cikarmadigin icin cok buyuk ihtimalle yaptigi seyin senin hosuna gittigini saniyor o su an. Biliyor musun? Ya otobusten indiginde seni takip etseydi, devamini getirmeye kalksaydi? Utanmasi gereken sen degilsin o, neden kipkirmizi olasin ki? Boyle bir seyi elbette kimse hak etmez ama orada o sapiga meydan dayagi attirmamak da senin sucun malesef.

Ay benimde başıma geldiydi anlatayım bari :52:

Önümde 30 yaşlarında yakışıksız :52::52::52: ahaha :52:Bir adam vardı.
Sürekli bana bakıyordu hissediyordum,başım yerden kalkmadı.
Sonra durakta durdu babişe gideyim dedim.
Baktım adamda peşimde.Sonra önüme geçti cadde ortasında güldü göz kırptı öpücük yollamak için dudağını büzdü ki GERİZEKALIII diye bağırdım kaçtı :52::52::52::52::52::52::52: Allahtan babiş görmedi adamı tanınmaz hale getirirdi :52::52::52::52:

Son düzenleme:
vay be tacizcisini öveni de ilk defa gördüm baya geri kalmışız biz :ssz:

demek çok yağuşukluydu kime benziyodu kenana mı kıvanca mı nasıl bi tipti?

muhabbete bak ya,şaka mı yapıyorsun? bırak tipini falan adam taciz etmiş seni!!! kıyameti koparaydın ya millet de onu taciz etseydi bi güzel.

Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi:((

size dokundu yani öyle mi?
yoksa daha kötüsü mü. arkama geçti diyorsunuz ama tam anlaşılamadı

yalnız iki günür şu kapalı-açık bayan muhabbetinden fenalık geldi..noluyo kapalı olunca,sapık ay bu kapalı elle miyim ama dur şu açık hemen taciz edeyim mi diyecek? adam tacizci ya.

bi daha başına gelirse at çığlığı kaçacak yer arasın o.

Back
X