Otobüste taciz edildim

ya kusura bakma da hiç inandırıcı gelmedi bana :19: taciz edildin, arkana geçip şeetti ama yine de çok yakışıklıydı :27: anlıyorum hıhı evet :27:

yalnız iki günür şu kapalı-açık bayan muhabbetinden fenalık geldi..noluyo kapalı olunca,sapık ay bu kapalı elle miyim ama dur şu açık hemen taciz edeyim mi diyecek? adam tacizci ya.

bi daha başına gelirse at çığlığı kaçacak yer arasın o.

hani tecavüz davalarında "açık giyinmişti tahrik oldum" diyince "haa tamam haklısın" diyip ceza vermiyolar ya belki onun gibi bişeye değinmek istemiştir :19:

Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi:((

Şu sihirli kelimeyi kullanarak hiç iyi etmedin bence. 3. dünya savaşı birazdan burada çıkacak. :1: İki gündür de denk mi geliyor nedir bu konu...

Kapalısı açığı yok aslında erkekler kadınlara yer vermeli kaç yaşında olursa olsun taciz edilmemeleri için. Ayakta durmaması lazım kadınların. Al işte iki baktı diye geliyor sürtüyor şeyi kopasıca hayvan. :47:

Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi:((

şu muhabbetı daldarıp budaklandırmıyayım dıyorum dayanamıyorum nedır bu bı haftadır kapalılar edepli kapalılar merhametli kapalılar tacız edılmez yapmayın arkadaşlar ınsanları ayrıştırmayın şöyle açıklara tacız edılebılır kapılalara edılmez gıbı saçma bi düşünceyı atın kafanızdan tacız edecek adam çarşaflıyada eder biz kadınlar böyle ayırırsak bırbırımızı erkekler ne yapmaz

hani tecavüz davalarında "açık giyinmişti tahrik oldum" diyince "haa tamam haklısın" diyip ceza vermiyolar ya belki onun gibi bişeye değinmek istemiştir :19:

konu sahte gibi diycem hemen bazıları çıkıp sahteyse yorum yapma geç kardeşiiim diyecekler o yüzden susuyorum :)

ancak kapalı bir bayanım diyor bu birinci garplik bu vurguya ne gerek var ayrıca tacizcisinin yakışıklılığından söz ediyor..şimdi ben bu konuya nasıl mantıklı cevap vereyim? neresinden tutsam elimde kalıyor konu,offf :ssz:

şu muhabbetı daldarıp budaklandırmıyayım dıyorum dayanamıyorum nedır bu bı haftadır kapalılar edepli kapalılar merhametli kapalılar tacız edılmez yapmayın arkadaşlar ınsanları ayrıştırmayın şöyle açıklara tacız edılebılır kapılalara edılmez gıbı saçma bi düşünceyı atın kafanızdan tacız edecek adam çarşaflıyada eder biz kadınlar böyle ayırırsak bırbırımızı erkekler ne yapmaz

$indir.webp Şu fotoğraf özetliyor bence de bu yorumu.

Neyse arkadaşlar bundan sonra yanımda biber gazı taşıyacam direk suratına sıkacam.yanlış anlaşıldım sanırım.yorumlarınız için teşekkürler

konu sahte gibi diycem hemen bazıları çıkıp sahteyse yorum yapma geç kardeşiiim diyecekler o yüzden susuyorum :)

ancak kapalı bir bayanım diyor bu birinci garplik bu vurguya ne gerek var ayrıca tacizcisinin yakışıklılığından söz ediyor..şimdi ben bu konuya nasıl mantıklı cevap vereyim? neresinden tutsam elimde kalıyor konu,offf :ssz:

haklısın valla, ilk mesajımda da söyledim inandırıcı değil diye hala da diyorum.. her şeyi geçtim de "çocuk çok yakışıklıydı ama böyle bişey yaptı kıpkırmızı oldum" demiş, utanmış yani.. hani sanki tenha bi alanda kimse görmeden yapsa hoşuna gidecekti gibi. yine bi erkek üye vakası olduğu da geçiyo aklımdan bakalım ne çıkcak

Neyse arkadaşlar bundan sonra yanımda biber gazı taşıyacam direk suratına sıkacam.yanlış anlaşıldım sanırım.yorumlarınız için teşekkürler

yanlış anlaşılmaya uygun yorumlar yapma o zaman..

ayrıca haberlerde izlemiştim o çantada taşınan biber gazları yasaklanıyormuş haberin olsun.

O da başını ağrıtır ne yazık ki iyi bir çözüm değil. Öyle kafana göre suratına sıkamazsın. Adam ondan sonra bana saldırdı der sen yine kıpkırmızı olur ses çıkaramazsın.

Arkadaşlar bugün istanbulda otobüste tacize uğradım.çocuk çok yakışıklıydı ama yaptığı hiç hoş olmadı.kıpkırmızı oldum :(ilk defa başıma böyle bir olay geldi başına böyle olay gelen var mı:(

Bu demek oluyor ki, yakışıklılar da fordçu olabiliyormuş :27:

tacize uğradım ama yakışıklıydı bu nedir yaa

bu ayrıntıyı verme nedeninizi anlayamadım

ne oluyo yakışıklı olunca sucu hafifliyomu??:50:

Bir de bu var, açık olsan tacizi haketmiş mi olacaktın?

Neyse ki çok yakışıklıymış, bir nebze affedilebilir bence.

Arkadaşlar konu sahibi çekinmiş büyük ihtimal arkasına geçip sürtünme dediğimiz olayı yapmaya çalışmış. Malesef tramvay vs. gibi kalabalık araçlarda bunu yapmaya çalışan çok.

Bi'gün okula gidiyorum tramvaya bindim arkam dönük tutunuyorum sonra bi'yakınlık hissettim kıpırdandım çekilsin diye ama yok en sonunda arkamı döndüm burun burunayız resmen ve okadar da kalabalık değil. Döndüm ve en gür sesimle "gerizekalı, terbiyesiz" saymaya başladım normalde çok az sinirlenirim ama dolarsam fena:9:

Ne oldu dersiniz herkes anladı adama pis bakışlar attılar ve yanılmamış olacağım ki adam sadece yüzüme baktı ve ilk durakta indi.

Siz utandınızda mı hareket etmediniz anlamadım ki büyük ihtimal hoşunuza gitti sanmıştır:52:

Bu konuya hiç inanasım gelmedi nedense ? yakışıklıydı yok kapalılık açıklık ne alaka ? yakışıklı ayrıntısı bence abes ve mağdur olan bir insan yakışıklıydı ibaresiyle tacizini anlatmaz.Şu arkadaşın kocasının arabasına binme konusu gibi enteresan bir vaka :44: mağduriyet mi memnuniyet mi yoksa ortalığa laf atayımda bakalım kim ne diyecek bir zihniyet mi ? desturrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Back
X