Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız iki günür şu kapalı-açık bayan muhabbetinden fenalık geldi..noluyo kapalı olunca,sapık ay bu kapalı elle miyim ama dur şu açık hemen taciz edeyim mi diyecek? adam tacizci ya.
bi daha başına gelirse at çığlığı kaçacak yer arasın o.
Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi(
Kapalı bir bayanım aklıma da hiç böyle bişi gelmezdi zaten otobüs bomboştu telefonumla uğraşıyordum otobüs dolmuş.geçen sene pazarda çantamdan para çaldırmıştım o yüzden çantamı hep sola alırım.neyse sanırım tek benim başıma gelmedi(
hani tecavüz davalarında "açık giyinmişti tahrik oldum" diyince "haa tamam haklısın" diyip ceza vermiyolar ya belki onun gibi bişeye değinmek istemiştir![]()
şu muhabbetı daldarıp budaklandırmıyayım dıyorum dayanamıyorum nedır bu bı haftadır kapalılar edepli kapalılar merhametli kapalılar tacız edılmez yapmayın arkadaşlar ınsanları ayrıştırmayın şöyle açıklara tacız edılebılır kapılalara edılmez gıbı saçma bi düşünceyı atın kafanızdan tacız edecek adam çarşaflıyada eder biz kadınlar böyle ayırırsak bırbırımızı erkekler ne yapmaz
Neyse arkadaşlar bundan sonra yanımda biber gazı taşıyacam direk suratına sıkacam.yanlış anlaşıldım sanırım.yorumlarınız için teşekkürler
konu sahte gibi diycem hemen bazıları çıkıp sahteyse yorum yapma geç kardeşiiim diyecekler o yüzden susuyorum :)
ancak kapalı bir bayanım diyor bu birinci garplik bu vurguya ne gerek var ayrıca tacizcisinin yakışıklılığından söz ediyor..şimdi ben bu konuya nasıl mantıklı cevap vereyim? neresinden tutsam elimde kalıyor konu,offf![]()
Neyse arkadaşlar bundan sonra yanımda biber gazı taşıyacam direk suratına sıkacam.yanlış anlaşıldım sanırım.yorumlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar bugün istanbulda otobüste tacize uğradım.çocuk çok yakışıklıydı ama yaptığı hiç hoş olmadı.kıpkırmızı oldumilk defa başıma böyle bir olay geldi başına böyle olay gelen var mı
![]()
Bu demek oluyor ki, yakışıklılar da fordçu olabiliyormuş![]()
Bu demek oluyor ki, yakışıklılar da fordçu olabiliyormuş![]()