otobüste taciz :(

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
bugün okuldan dönerken yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım!!! karşılıklı olan koltuklar var, karşımda 70 yaşında adam bir de tesbihli sanarsın çok müslüman!!! bacaklarımı sıkıştırmaya başladı ilk başta otobüs dur kalk yaptığı için adamın bacağı öyle çarpıyordur sandım ama sonra bacağını daha çok hareket ettirmeye başladı tabiri caizse sürttü, ne yapıyorsun amca dedim, çok yüksek sesle söylemedim belki yanlış anlaşılmadır adam sadece baktı bişi demedi, sonra devam edince adamın bacağına sertçe çarptım ve yerimden kalktım, sonra kendisi otobüsten indi. Yanında oturan kadına söyledim o adamı öncesinde uyarmıştı şu bacaklarını toparla diye çünkü.. Şuan çok sinirliyim ve kötü hissediyorum gerçekten nasıl insanlar var ya pedofili resmen, yaşından başından da utanmıyorlar, çocukları torunları vardır şimdi bu pisliğin, yazık.. KEndimi gerçekten kötü hissettim ellerim titredi ya

Bu isin yaşi yok, karakteri var..bunlarin ruhu sapik, cismen yasi degil..bu arada tespihli olunca cok müslüman mi oluyormuş

Ya çoğu zaman metrobüste başıma geliyor böyle şeyler ama hep diyorum ya gerçrkten yanlışlıkla olduysa hakkına girmek istemiyorum ortalığı ayağa kaldırıp . Halbu ki kaldırsam ne olcak bi insan evladı erkek gelip abi napıyosun diye yardımcı olmuyor . İstsnbul ' da kimse kimseyi koruyup kollamıyor bu çok kötü...

Bakın size söyleyeyim geçmiş sizin ki ama aklınızda bulunsun yine de. Oyle kalabalık yerlerde tacize uğradığınız zaman basın çığlığı. Rezil edin orta yerde. Çantayı yapıştırın kafasına linç edilsin bir güzel pis şerefsiz.

kesinlikle rezil etmek lazım. ama ben artık işkillenme durumum olduğu vakit "acaba?" diye düşünmeden hemen uyarırırım yüksek sesle.. o zaman korkuyorlar ve uzaklaşıyorlar, yapacakları varsa da yapamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…